kccd5

De tweede week van de KC Christmas Countdown is begonnen en vandaag deel ik plog 5 met jullie. Yannick heeft sinds vrijdag vakantie en dat is echt genieten! Maar deze plog is van donderdag. Ik had een fotoshoot op de planning staan voor twee hele leuke samenwerkingen, maakte van die gelegenheid gebruik door van die boswandeling te genieten met Lana, was druk aan het knutselen met Lana en ik eindig met mijn pipo pyjama ๐Ÿ˜‰ . Kijk je mee?

Goedemorgen, rond 7.00 stap ik uit bed en ga ik me opmaken, nog net voor Lana wakker wordt. Even momentje me-time noem ik dat ๐Ÿ˜‰ Daarna wordt Lana wakker, verzorg ik haar, kleed ik haar aan en ruim ik boven even op, bed opmaken etc.

Ik maak ontbijt, Lana aan haar ontbijtpap en ik aan de Griekse yoghurt met granola, halve banaan (die ik met Lana deel) en wat jam. Kopje thee en verder wakker worden. Na het ontbijt ruim ik de boel op, haal ik een stofzuiger door de woonkamer en zorg ik dat alles netjes is voor de dag.

De dag ervoor waren deze pakketjes bezorgd en ik ging ze nu opruimen. Een heerlijk verwenpakket voor onder de douche van Kneipp, make-up van MUA, een merk waar ik enkel nog een highligher van heb dus ik ben benieuwd wat ik hiervan vind, en een hele mooie ketting van Mi Moneda (take wat you need) en ik doe een leuke hint bij deze, ik heb geregeld dat niet alleen ik een gepersonaliseerde ketting ontving, maar dat ik er ook een winactie mee mag houden, die zal binnenkort online komen.

Dan arriveren mijn ouders. Mijn vader is de beste fotograaf ๐Ÿ˜‰ en mijn moeder komt gezellig mee voor Lana. Voor een samenwerking met mooie home accessoires van Koeka maak ik het huis extra gezellig. Hier lig ik voor de foto lekker op de bank te chillen onder een dekentje haha.

En ook op de slaapkamer maken we foto’s. Het wordt een artikel over dingen die je kunt doen tijdens je zwangerschapsverlof, het komt dus over een tijdje online. Hoe en wat lezen en zien jullie later.

Snelle lunch met een dubbele tosti, altijd goed!

Dan vertrekken we naar de bossen. Terwijl mijn vader foto’s maakt van mij en mijn outfit heeft Lana de grootste lol met mijn moeder. Na het foto’s maken ook met mij, we verzamelen eikeltjes etc. En als je de foto zo ziet lijkt het wel herfst, zonder jas prima buiten kunnen lopen midden december is toch best uitzonderlijk.

Selfie tussendoor!

Als we thuiskomen breng ik Lana naar bed voor haar middagslaapje en maak ik even van die tijd gebruik door een video op te nemen en daarna wat voor mijn blog te doen.

Lana was blijkbaar heel moe want ze slaapt wat langer door, dus kon ik ook even een half uurtje gaan liggen.

Als Lana wakker is eten we fruit samen en gaan we knutselen. Dit keer besloot ik de box met kralen en koortjes erbij te pakken. Die verkopen ze bij Action, voor 3 euro ongeveer heb je een bak vol houten kralen en koorden. Lana is helemaal weg van sieraden dus onder toeziend oog bekeek ze hoe ik de armbanden en ketting in elkaar zette, zij mocht de kleuren bepalen en aangeven. Typische meisjesmiddag dit.

Rond half 5 begin ik met koken.

Ik maak zelf Chili con carne met veel groente (recept), zo lekker! En jep daar hoort kaas over. I love cheese.

Na het eten en afruimen enzo, ga ik nog even aan tafel met Lana om te ‘stickeren’.ย Lana is dol op het plakken van stickers. Bij Action verkopen ze van die handige boeken met 1000 stickers erin, super leuk! Ik haal dan de sticker van het velletje af, Lana benoemt wat er op de sticker staat, pakt ‘m aan en plakt ‘m op het velletje. Aan teamwork doen wij! (ps. Ik koop heel vaak knutselspullen en dergelijke bij action, is #Nospon ๐Ÿ˜‰ ).

Dan ga ik m’n kleine kapoen in bad doen en naar bed brengen.

Schaamteloze foto dit: Ik doe mijn pipo pyjama aan (heerlijk haha) en kom tot de ontdekking dat de knopen echt niet meer dicht kunnen, naja dan toch niet ๐Ÿ˜‰

Avondje met manlief op de bank, heerlijk! En daarna ga ik naar bed toe, sweet dreams!

En dit was de plog voor vandaag! Nog een paar dagen aftellen tot de kerst, zo enorm veel zin in!
Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meldย je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

ย 

dit veld niet invullen s.v.p.

53 gedachten over “KC Christmas Countdown #5 Fotoshoot en knutselen”

 1. Die kralen van de Action zijn zo leuk! En wow, je hebt allerlei activiteiten met je dochter. Dat lukt mij echt niet (meer). Toen ze jonger was wel, nu heeft ze er vaak geen zin meer in of ik heb aan het einde van de dag geen puf meer ๐Ÿ˜‰
  karlien onlangs geplaatst…Curacao: dag 8 en 9My Profile

 2. Wat een gezellig dagje! Zo fijn dat je vader zo goed kan fotograferen en dat jullie een uitstapje naar het bos maakten ๐Ÿ™‚ Superleuke foto van Lana en jou daar! En ook heel fijn dat je zo met haar speelt, ik zag op Snapchat dat ze de stickers al heel goed kan benoemen ๐Ÿ˜‰

 3. Inderdaad gek dat je in december zomaar zonder jas naar buiten kan. Hoewel ik het niet doe, hoor, ik ben zo’n koukleum. ๐Ÿ˜‰
  Jammer van je pyjama, het is zo’n mooie! Maar je hebt ook zo’n mooie buik. ๐Ÿ™‚
  Ilse onlangs geplaatst…Wishlist Kerstmis 2015My Profile

 4. Wauw, wat heb je al een mooie buik! Ik zie bij de Action ook altijd zoveel leuk speelgoed, spelletjes en spul om mee te knutselen. Ik denk dat ik daar zodra ons zoontje is geboren en iets ouder is, met heel veel speelgoed vandaan kom.
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Dit moet een zondag zijnMy Profile

 5. Wat een leuke plog weer! Dat kleedje ziet er heerlijk warm uit, daar houdt ik van? Handig dat je vader een goede fotograaf is, fijn dat iemand de foto’s voor je kan maken! Die knutselspullen ga ik onthouden voor als onze dochter wat groter is, ik denk dat zij dat ook wel leuk gaat vinden als ze wat geduldiger word! En let me just say.. I love you pj’s! Ik ben dol op ruitjes?
  Sheela onlangs geplaatst…Kerstdiner dilemmaโ€™sMy Profile

 6. Wist je dat een kapoen een gecastreerde haan is… hahaha vond het zo grappig dat jij dit als koosnaampje gebruikt.

 7. Leuke plog! ๐Ÿ™‚ ik zag trouwens laatst een slimme truc voor het plakken van stickers. Als je de “buitenkant” er helemaal afhaalt kunnen kinderen de stickers heel makkelijk zelf van het velletje afhalen! ๐Ÿ™‚

 8. Heerlijk toch zo’n pyjama.
  Leuke dag met je ouders en een bos uitje, tevens foto’s maken.
  Ik vind je ontbijt altijd geweldig om te zien. Ik vind het zelf minder lekker de graansoorten. Hier eten we eigenlijk altijd gewoon brood.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.