KC Back in Shape #3 : Weekmenu maken, lunchen en voeding

Vandaag heb ik de derde aflevering van KC Back in Shape, de serie waarin ik jullie de komende weken ga meenemen in mijn proces weer gezond te gaan leven, fit te worden en in shape te komen na mijn zwangerschap. Bewustere en gezonde keuzes maken en me weer energiek en lekker in mijn vel voelen. Hoe ging afgelopen week? Wat eet ik bijvoorbeeld als we gezellig uit lunchen gaan met ons gezin? Ik neem je weer mee naar de supermarkt en deel weer onze weekboodschappen. Hoe ziet het weekmenu er van deze week uit? Ook deel ik een kleine mededeling op het einde, kijk gezellig mee.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden. Zijn jullie ook dol op winterse kost zoals erwtensoep en stamppotten? Ik ben er dol op en probeer het nu wel een aantal keer per week op ons weekmenu te zetten.

Ps. Vanaf nu zal ik om de week en soms wekelijks de KC Back in shape serie delen, afhankelijk van wat ik die week te delen heb en ook afgestemd op video’s rondom de feestdagen die komen gaan.

Ik kijk uit naar jullie reacties bij de comments.

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

10 reacties

 • Sophie
  17 november 2017

  Zo knap dat je hier zo fanatiek voor gaat werken! Oh en I love stamppot, daar kun je stiekem zoveel mee varieren!

 • Irene
  17 november 2017

  Super leuke video. Wat mij betreft mag er iedere week wel een update komen hihi.

  Vragen die ik heb zijn omtrend Feline: je gaf al aan dat het een lieve, rustige baby is, maar ze zal neem ik aan ook wel zo haar huilmomentjes hebben? Hoe gaan jullie hiermee om?
  Zelf heb ik mijn eerste kindje die nu een maand is. Altijd onder etenstijd begint hij te huilen. Het maakt daarbij niet uit of we om 18 uur of 20 uur gaan eten hihi.
  Tevens huilt hij als hij wakker is en ik hem even neer leg omdat ik iets moet doen ofzo. Met name mijn man heeft hier moeite mee. Hoe gaan jullie hiermee om?
  Verder is het wel een hele lieve baby hoor, s nachts doet hij het super goed!

 • Aneta
  17 november 2017

  Wat een doorzettingsvermogen heb je! En vooral met 3 kids. Wederom een leuke video. Fijn weekend!

 • Femke
  17 november 2017

  Ik vind het knap dat je weer zo goed bezig bent en ik weet zeker dat je mensen hier lekker mee kunt motiveren.

 • rachel
  17 november 2017

  leuke video meis!! en stampot love it!!

 • Dees
  17 november 2017

  Voor mij mag er iedere week een Back in Shape video komen.
  Boodschappen, recepten, eetdagboekje, altijd leuk om van iemand anders te zien.

 • Malou
  17 november 2017

  Wauw, goed bezig zeg 😀

 • Kelly Caresse
  18 november 2017

  Ah dankjewel voor je reactie Irene.
  Huilmomentjes kent Feline ook en die los ik meestal gewoon op door haar aan de borst te leggen. Wanneer dit niet kan bijv omdat ik ga koken dan doe ik haar in de draagdoek/zak. En soms dan kan dat niet en dan huilt ze even tot ik haar weer kan oppakken of tot Lana haar even troost door met haar te kletsen. Ideaal zo’n grote zus 🙂
  Rond etenstijd huilen herken ik ook, vaak eet ik dan met haar in mijn armen of bij mijn man.
  Ik denk dat een draagzak een ideale uitkomst is om toch die geborgenheid en aanwezigheid te geven en je toch je handen vrij hebt! 🙂 hopelijk heb je hier wat aan,
  Veel geluk gewenst met je gezinnetje,
  Liefs Kellg

 • Margriet
  18 november 2017

  Die disipline van jou, echt diep respect. Fijn om te zien dat het allemaal niet mega streng hoeft, vooral dàt is voor mij een motivatie. En elke week, of om de week, kijk vooral wat voor jou past. Liefs!

 • Cynthia
  18 november 2017

  Hartstikke goed bezig. Komt helemaal goed!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.