Mama Avond Routine met 3 kinderen – video

Vandaag heb ik weer eens een uitgebreide Mama Avondroutine voor jullie maar nu de versie met drie kindjes. Hoe ziet ons avondritueel eruit wanneer ik alleen ben met de meisjes van avondeten tot aan het slapengaan? Ik laat het uitgebreid aan jullie zien in deze gezellige video. Kijk je met me mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben heel benieuwd hoe jullie avondroutine eruit ziet. Heb jij ook vaste rituelen die je voor het slapengaan doet met je kinderen? Ook ben ik benieuwd hoe jij als mama een momentje van me-time inlast zodra de kindjes op bed liggen. Ik ben dol op wat uitgebreider douchen, mijn huid verzorgen en daarna een lekker kopje thee drinken met wat lekkers erbij.

Nu het kouder wordt merk ik dat mijn huid een stuk droger wordt en wat extra verzorging kan gebruiken. In de video laat ik in samenwerking met Sebamed hun heerlijke milde relief lotions zien die juist in de winter extra verzorging voor je huid bieden. Ik gebruik deze lotion zowel voor mezelf, maar ook voor de kindjes is deze erg geschikt. Ze hebben een bodylotion met 10% Urea (€8,49) en een met 5% Urea (€7,99). Deze lotions verlichten jeuk, hydrateren je huid intensief en voorkomen een droge trekkerig aanvoelende huid. Ze zijn voor alle huidtypen geschikt, zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en vrij van kleurstoffen of minerale olie. Ook voor mensen met eczeem, psoriasis of diabetes is deze extra geschikt.

Herkennen jullie dat ook dat je huid in de winter een stuk droger is en meer verzorging nodig heeft?

Ik kijk uit naar jullie reacties bij de comments.

#KellycaresseAd

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 • iris
  12 november 2017

  Dat je Feline zo makkelijk in bedje kan leggen terwijl je de oudste twee doet. lukt hier bij mijn jongste zeker de helft van de keren niet. Vaak wil hij een voeding of niet weg gelegd zijn. Vind het soms wel lastig als ik alleen thuis ben iets wat zeker 9 van de 10 keer zo is. (mijn jongste is ongeveer 1 maandjes ouder als die van jou).

 • Irene
  13 november 2017

  Heerlijke video van een mooie avond routine. Ik was al erg benieuwd hoe je dat met drie kleintjes deed.
  Zou je ook een video van je ochtend kunnen maken?

  Ik kan wel wat tips gebruiken want ik vind de ochtenden erg hectisch (heb pas 1 kindje van 1maand, maar het is allemaal wennen hihi)

 • Sharon
  13 november 2017

  Wat rustig gaat alles joh, en dat Feline ook rustig blijft tijdens het badderen/douchen. En hou je het ligt aan in je kamer tot dat je zelf ga slapen? Hier badderen wij ze juist smorgens vanwege de vieze nacht luiers. Hoelaat liggen de meisjes er dan ongeveer in? En hoelaat ga je met ze naar boven?
  Hier geven ze elkaar voor het slapen gaan een kusje en doen ze nog een beetje gek, zodra we beneden zeggen dat ze in bed gaan liggen ze er bij wijze van al in maar eerst natuurlijk tandjes poetsen, knuffelen met de oudste van 3 muis (Minnie mouse) geven en kusje en slaap lekker zeggen, de jongste bijna 2 staat ondertussen al bij haar bed te springen omdat ze erin wil en die laat zichzelf dan ook vaak vallen waardoor je haar op een bijna onmogelijke manier vast moet houden, popje geven en speentje vastmaken en in en kusje doen we tijdens het tillen.

 • Hilde
  13 november 2017

  Ziet er heel rustig en gezellig uit en knap dat je er zo goed uit ziet en voor jezelf zorgt. Heel belangrijk! Vind je die kabels/snoeren niet griezelig bij jullie en Feline’s bedje?

 • Anneleen
  13 november 2017

  Ziet er een heel gezellig en ontspannend avondroutine uit met de drie meisjes! 🙂 Leuk om te zien Kelly en ook leuk gefilmd! X

 • Inge
  13 november 2017

  Heerlijk… Fijn dat Feline lekker rustig in haar bedje ‘wacht’… Het gaat hetzelfde als hier met 2, alleen volgt er dan geen derde die nog verzorging nodig heeft haha…

  Ik heb respect voor je hoe je alles doet en dan ook jezelf zo goed verzorgen (heel belangrijk ook) en al zo goed sporten en op je voeding letten… Echt knap..

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.