Parfum, ik ben er dol op. Ik vind het heerlijk om een bepaalde statement parfum geur bij iemand te herkennen, en ik draag dan zelf regelmatig dezelfde geuren die passen bij wie ik ben, hoe ik me voel en ik hoor dan wel eens van anderen dat ze mij dan herkennen aan een bepaald geurtje. Ik koop graag een parfum voor een bijzondere gelegenheid, zoals een bepaalde vakantie of gebeurtenis en die parfum zal me daar dan nog lang aan blijven herinneren. Toen ik in het ziekenhuis lag, ontving ik dit parfum van Coty. Dit was voor mij een hele fijne verrassing. Deze eau de parfum komt uit de geurlijn van Katy Perry. Deze geurlijn heeft de naam ‘Killer Queen’ gekregen wat ik helemaal vind passen bij deze powervrouw. Doordat wij met spoed naar het ziekenhuis vertrokken waren, en vriendlief snel nog wat beauty spulletjes thuis is gaan halen, had ik enkel deze parfum daar om te dragen. Deze prachtige geur zal mij dus blijven herinneren aan de mooie gebeurtenis van de geboorte van mijn dochter. Ik ben daarom ook wel extra enthousiast over dit parfum. Vandaag deel ik mijn review op deze heerlijke zoetsappige geur.

” Speels en gewaagd als Katy Perry is, zoekt ze met haar eigenzinnige artistieke visie altijd de grenzen op en bewandelt ze nooit de geijkte paden. Haar originaliteit en passie voor het leven spatten er vanaf!
Deze verbluffend heerlijke geur heeft Katy Perry’s rebelse spirit precies weten te vatten en gooit alles wat gewoon is overboord. De geur is geïnspireerd op rode fluweelbloemen: de diepe, bordeauxrode kleuren en de fluweelzachte textuur doet denken aan een koninklijke mantel.” 

De geur is romantisch zoet, en wat dieper gelegen ruik ik een fijne suikerspin geur, die wordt omgeven door een warme romantische gloed. De geur blijft de hele dag heerlijk ruiken wat ik echt een pluspunt vind. Mijn vriend heeft het geurtje ook goedgekeurd, en dat is heel wat aangezien hij graag mijn vertrouwde parfums bij me ruikt. De geur heeft iets speciaals, voor een fijne avond uit maar ook heerlijk om een casual dag mee op te fleuren. De parfum zit in een prachtig flesje, op mijn make-up tafel vormt deze parfum een pronkstuk. Het flesje is christalvormig en is bedoelt om liggend neer te zetten. Hiermee onderscheidt dit parfum zich van andere parfums op mijn make-up tafel. Het formaat is ook handig in een make-up tasje voor onderweg.

Voor 30 ml van Katy Perry’s Killer queen geur betaal je gemiddeld 19,95 euro bij de drogisterij, een betaalbaar parfum met een luxe uitstraling. Ik zou deze geur zeker aanraden als je op zoek bent naar een unieke geur waarmee je zoet en romantisch voor de dag kunt komen, en als je vindt dat het oog ook verwend mag worden omdat dit parfum een plaatje is op je make-up tafel.

Kennen jullie deze geurlijn van Katy Perry al? Wat vinden jullie ervan? Hebben jullie dit parfum al gespot in de drogisterij? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

11 gedachten over “Katy Perry – Killer queen eau the parfum”

  1. Ik ben nu wel heeel benieuwd naar de geur, want je klinkt heerlijk enthousiast! Fijn dat het luchtje de hele dag blijft hangen, dat vind ik altijd wel belangrijk bij een parfum. 🙂

  2. Ik ben best kritisch met parfum, maar zoet en warm is waar ik van hou dus ik ga deze zeker eens besnuffelen in de winkel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.