Baby’s first ride – outfit of the mommy

Afgelopen zondag hadden we Lana twee daagjes thuis en hadden we zin in een korte wandeling buiten. Ik mag nog niet zo ver lopen en ook voor Lana is het allemaal nog veel om teveel buiten te komen, maar een wandelingetje van tien minuutjes ging wel lukken. Als we dan toch naar buiten gaan en de camera meenemen, leek het me leuk er een outfit of the day artikel van te maken. Voor de gelegenheid deed ik mijn laarsjes met hak weer een aan, en we konden op pad. Lana hebben we goed ingepakt in een heerlijke wikkeldoek, een winterjasje en nog een kleedje erboven, en een fijne muts op. Een klein rondje om het huis zorgde voor een frisse neus. Kijken jullie mee met een aantal foto’s van deze wandeling?

Ik draag nog heerlijk een zwangerschapsbroek van Mamalicious, al zit hij veel te ruim (lekker in to the baggy mode haha), hij zit gewoon lekker en vooral rondom de wond van de keizersnede, zit deze broek comfortabel. Mijn eigen spijkerbroeken passen bijna allemaal weer (lucky me), maar i don’t feel like that already hihi. Ik ga voor comfy! Daarop draag ik een basic top van H&M, en mijn fijne blazer van H&M van voor mijn zwangerschap. De laarsjes zijn van Invito, ik draag een horloge van Michael Kors en wat kleine armbandjes die ik bestelde via Ebay. Aan de Joolz kinderwagen hangt mijn trots, een fleurige luiertas van Lief.

Het was heerlijk om even een wandelingetje gemaakt te hebben, daarna hebben we heerlijk rust gepakt en binnen genoten van ons gezinnetje. Het was ook fijn om even ‘normale’ kleding te dragen in plaats van de ziekenhuis outfits van daarvoor. Het voordeel aan niet meer zwanger zijn is in ieder geval dat mijn garderobe weer nieuw leven krijgt. Aan het einde van mijn zwangerschap droeg ik enkel nog basic shirts, grote truien en in de nacht sliep ik zelfs in vriendlief zijn shirts haha. Het is heerlijk om mijn oude jasjes, jurkjes, tops, tunieken etc, weer nieuw leven in te blazen en weer ‘normale’ kleding te dragen. Jullie kunnen dus weer veel outfit of the days verwachten!.

Wat vinden jullie van deze outfit combinatie? Voor mede ex-zwangeren onder ons, hoe was het voor jou om weer je eigen kleding aan te kunnen? Of was het voor jou juist reden om uitgebreid te gaan shoppen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze outfit of thé babyride.

Liefs Kelly.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

20 gedachten over “Baby’s first ride – outfit of the mommy”

 1. Wat zie je er toch prachtig uit Kelly!! 🙂 En je hebt groot gelijk dat je nu nog even voor comfy gaat, je kledingkast wacht wel op je hihi

 2. Kirsten Freriks

  Kelly, nog van harte gefeliciteerd met de geboorte van Lana. Je ziet er hier weer helemaal strak uit Haha. Geniet er van! X

 3. Ik liep twee dagen na de bevalling al weer in gewone kleding. Ik had dan ook geen keizersnede, en weinig/geen pijn. Ik vond het heerlijk!

  Wat een mooie outfit en mooie kinderwagen!

 4. Ik volg je blog al een tijdje, maar reageer anders nooit.. Bij deze.
  Ik had geen keizersnede, maar wel een zware bevalling. Ik liep er bij als… ma flodder, wijd en oncharmant. Toen ik weer wat op de been was heb ik wel een nieuw setje voor mezelf gekocht, en ik voelde me echt weer even vrouw.
  Geniet van je newborn meisje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.