Baby’s first ride – outfit of the mommy

Afgelopen zondag hadden we Lana twee daagjes thuis en hadden we zin in een korte wandeling buiten. Ik mag nog niet zo ver lopen en ook voor Lana is het allemaal nog veel om teveel buiten te komen, maar een wandelingetje van tien minuutjes ging wel lukken. Als we dan toch naar buiten gaan en de camera meenemen, leek het me leuk er een outfit of the day artikel van te maken. Voor de gelegenheid deed ik mijn laarsjes met hak weer een aan, en we konden op pad. Lana hebben we goed ingepakt in een heerlijke wikkeldoek, een winterjasje en nog een kleedje erboven, en een fijne muts op. Een klein rondje om het huis zorgde voor een frisse neus. Kijken jullie mee met een aantal foto’s van deze wandeling?

Ik draag nog heerlijk een zwangerschapsbroek van Mamalicious, al zit hij veel te ruim (lekker in to the baggy mode haha), hij zit gewoon lekker en vooral rondom de wond van de keizersnede, zit deze broek comfortabel. Mijn eigen spijkerbroeken passen bijna allemaal weer (lucky me), maar i don’t feel like that already hihi. Ik ga voor comfy! Daarop draag ik een basic top van H&M, en mijn fijne blazer van H&M van voor mijn zwangerschap. De laarsjes zijn van Invito, ik draag een horloge van Michael Kors en wat kleine armbandjes die ik bestelde via Ebay. Aan de Joolz kinderwagen hangt mijn trots, een fleurige luiertas van Lief.

Het was heerlijk om even een wandelingetje gemaakt te hebben, daarna hebben we heerlijk rust gepakt en binnen genoten van ons gezinnetje. Het was ook fijn om even ‘normale’ kleding te dragen in plaats van de ziekenhuis outfits van daarvoor. Het voordeel aan niet meer zwanger zijn is in ieder geval dat mijn garderobe weer nieuw leven krijgt. Aan het einde van mijn zwangerschap droeg ik enkel nog basic shirts, grote truien en in de nacht sliep ik zelfs in vriendlief zijn shirts haha. Het is heerlijk om mijn oude jasjes, jurkjes, tops, tunieken etc, weer nieuw leven in te blazen en weer ‘normale’ kleding te dragen. Jullie kunnen dus weer veel outfit of the days verwachten!.

Wat vinden jullie van deze outfit combinatie? Voor mede ex-zwangeren onder ons, hoe was het voor jou om weer je eigen kleding aan te kunnen? Of was het voor jou juist reden om uitgebreid te gaan shoppen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze outfit of thé babyride.

Liefs Kelly.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

20 reacties

 • martinaa89
  30 oktober 2013

  Wat leuk om te zien!

 • Anne Solveig
  30 oktober 2013

  Wat leuk! Mooie wagen heb je ook, je ziet er gelukkig uit!

 • Joyce
  30 oktober 2013

  Wauw wat zie je er goed uit!

 • Kimberly
  30 oktober 2013

  Wat zie je er toch prachtig uit Kelly!! 🙂 En je hebt groot gelijk dat je nu nog even voor comfy gaat, je kledingkast wacht wel op je hihi

 • Suzanne
  30 oktober 2013

  Je ziet er prachtig uit Kel! Je straalt maar dat is ook niet zo gek met zo’n prachtige meid!

 • Dionne
  30 oktober 2013

  Je straalt helemaal, ziet er heel goed uit!

 • Marieke
  30 oktober 2013

  Wat zie je er leuk uit! Stralende mama, hoor 🙂

 • Kirsten Freriks
  30 oktober 2013

  Kelly, nog van harte gefeliciteerd met de geboorte van Lana. Je ziet er hier weer helemaal strak uit Haha. Geniet er van! X

 • Sylvia Kuijsten
  30 oktober 2013

  Awh, wat leuk om je zo stralend achter de kinderwagen te zien 🙂 Goed om te merken dat het ook weer een stuk beter met je gaat.

 • Saskia
  30 oktober 2013

  Leuk om te zien! Zo ontzettend leuk de eerste wandeling samen!

 • Céline
  30 oktober 2013

  Leuke outfit 🙂

 • Tamara
  30 oktober 2013

  Niks is lekkerder dan comfy kleding na een keizersnede. Ik weet er alles van 😉

 • Life of Simone
  30 oktober 2013

  Vind het zo leuk om alles te volgen! Lijkt me heerlijk zo voor de eerste keer met zijn 3tjes naar buiten!

 • Joyce
  30 oktober 2013

  Ik liep twee dagen na de bevalling al weer in gewone kleding. Ik had dan ook geen keizersnede, en weinig/geen pijn. Ik vond het heerlijk!

  Wat een mooie outfit en mooie kinderwagen!

 • Ashleey
  30 oktober 2013

  Wat super leuk om te lezen 😀

 • Maria
  30 oktober 2013

  Ik volg je blog al een tijdje, maar reageer anders nooit.. Bij deze.
  Ik had geen keizersnede, maar wel een zware bevalling. Ik liep er bij als… ma flodder, wijd en oncharmant. Toen ik weer wat op de been was heb ik wel een nieuw setje voor mezelf gekocht, en ik voelde me echt weer even vrouw.
  Geniet van je newborn meisje!

 • Whitney
  31 oktober 2013

  Fijn om weer keuze te hebben in je garderobe. Mooie kinderwagen!
  Whitney onlangs geplaatst…Schoonmaak aanvalMy Profile

 • Fabiënne
  31 oktober 2013

  Super leuk om te zien!
  Fabiënne onlangs geplaatst…10x Musthave Wintertruien + Blogger bij Feel MagazineMy Profile

 • Dagmar
  2 november 2013

  Geweldige outfit en zo leuk om te zien! Smelt ik helemaal van, love it!
  Dagmar onlangs geplaatst…IN THE BLOGLIGHTS / Zo creëer je een buzz!My Profile

 • Jewelyz
  2 november 2013

  Je straalt helemaal, geweldige foto’s! En die peachy-kleur staat je heel goed 🙂
  Jewelyz onlangs geplaatst…Reminder: winactie!My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.