Jaarhoroscoop 2020: Gezin en liefde

Jaarhoroscoop 2020: gezin en liefde. 

Zo leuk, ik heb voor jullie vandaag een jaarhoroscoop voor 2020 om te kijken wat er voor je voorstelt wordt dit jaar voor je gezin en de liefde. Ik ben zelf dol op horoscopen en vind het interessant om te bekijken wat er voor me in petto is. Wat gaat 2020 je brengen op het gebied van de liefde en je gezin? Je leest het hier.

Ram

In 2020 zal de band met je geliefde zich verder versterken. Het zal ook een jaar zijn van een aantal stevige discussies en ruzies met je geliefde. Het zal frustrerend zijn om al je beslissingen te moeten verantwoorden. Geef elkaar meer ruimte, dit zal jullie dichter bij elkaar brengen.

Als ouder zal je een geweldig jaar beleven. De vooruitgang van je kinderen zullen je trots maken en jullie zullen genieten van de gezonde omgeving die je in huis hebt gecreëerd of zal creëren. De communicatie tussen de leden van het gezin zal dit jaar verbeteren.

Stier

In het gezin zullen in de 2020 de nodige discussies zijn. Gelukkig ben je als Stier goed in staat om vrede en harmonie te brengen. Maak gebruik van deze talenten om de boel weer tot rust te krijgen.

De sleutel tot het in stand houden van een goede relatie met je partner ligt in het geven van voldoende tijd en aandacht. Iets wat makkelijk wordt vergeten met de kind(eren) die je aandacht opeisen. Kom op voor je eigen mening maar respecteer ook de keuzes die je partner maakt.

Tweelingen

Het temperament van je partner kan je af en toe tot waanzin drijven. Als Tweelingen weet je de relatie positief te houden door de situaties onder controle te houden en je woorden zorgvuldig te kiezen. Dit brengt je soms in moeilijke situaties maar jullie band dit jaar sterker dan ooit worden Tweelingen. Het temperament van je partner brengt jullie ook goeds.

Als er binnen het gezin bepaalde kwesties spelen dan is het zaak hier goed over te praten en iedereen zijn zegje te laten doen. Door de neuzen dezelfde kant op te krijgen hou je het gezin gelukkig.

Kreeft

2020 wordt een positief jaar voor jou en je gezin. Je kinderen zullen je trots weten te maken met wat ze gaan bereiken. Als Kreeft ben je beschermend voor je gezin. Probeer goed aan te voelen wanneer je je kind(eren) juist een beetje los moet laten.

Als Kreeft heb je ook de eigenschap dat je het iedereen altijd naar zijn zin wilt maken. Hier voel je je lekker bij. Zorg ervoor dat dit niet ten koste gaat van je eigen ruimte en ideeën.

Leeuw

In de zomer van 2020 zullen wat ongemakkelijke zaken aan het licht komen Leeuw. Deze kunnen betrekking hebben op je partner of je gezin. Het is zaak het hoofd koel te houden en de situatie tactvol te benaderen. Communicatie zal de oplossing zijn en je gezin weer dichter bij elkaar brengen.

Het is zaak om niet verstrikt te raken in onnodige discussies en iedereen de ruimte te geven voor het uiten van wat er in hun omgaat. Leg mening niet op aan anderen en respecteer hun mening.

Maagd

De vrede in het gezin proberen te bewaren kan je weleens gaan opbreken Maagd. Trek beslissingen naar je toe en knoop desnoods de knopen voor andere gezinsleden door. Je kind(eren) kunnen op je rekenen als ze problemen hebben of ergens mee zitten.

Zorg ook goed voor jezelf Maagd, eet gezond en beweeg voldoende en laat je eens (wat vaker) verwennen in een spa. Als jij lekkerder in je vel zit dan zal dat direct een positieve uitwerking op je partner en rest van het gezin hebben.

Weegschaal

Jij en je partner zullen dit jaren door een aantal diepe dalen heen moeten die afgewisseld zullen worden door euforische hoogtepunten. Gelukkig weet je als Weegschaal altijd weer de juiste balans terug te brengen.

Je (kind)eren zullen je steun dit jaar harder dan ooit nodig hebben. Als Weegschaal kunnen ze altijd op je rekenen. Het zal je band met de rest van het gezin sterker maken dan die al was.

Schorpioen

2020 wordt een goed jaar voor de liefde Schorpioen. Teleurstellingen uit het verleden zullen dit jaar naar de achtergrond verdwijnen zodat je het liefdesgeluk volledig tot je kan nemen.

Plan dit jaar een lange zomervakantie met het gezin Schorpioen. Deze periode zal je nodig hebben om de accu’s weer helemaal op te laden en je de energie geven voor een onstuimige herfst.

Boogschutter

Je verlangt naar vernieuwing in je relatie, iets om de spanning terug te brengen en de sensuele zintuigen te prikkelen. Wacht niet af en onderneem zelf actie Boogschutter. Je passie zal je dichter bij je partner brengen en jullie band versterken.

Het huishouden kan soms een sleur zijn, het zoveelste wasje draaien en het zoveelste boodschapje doen. Delegeer meer klusjes naar de andere leden van het gezin zodat jullie meer quality time met elkaar hebben.

Steenbok

Het is altijd weer heerlijk om weer thuis te komen Steenbok. Heerlijk die warmte van je gezin. Hoeveel je ook van je kind(eren) houdt; het is een goed idee om ze eens een weekje bij opa en oma onder te brengen. Zo schep je de mogelijkheid om samen met je partner een weekje op vakantie te gaan. Een vakantie waarin jij en je partner weer volop aandacht voor elkaar kunnen hebben en die zal ontaarden in een passievolle week.

Waterman

Hoe graag je ook met je gezin bezig bent, je hebt zo af en toe ook ruimte nodig voor je eigen vrijheidslievende pioniersgeest. Creëer voor jezelf deze ruimte het komende jaar. Hierdoor kom je lekkerder in je vel te zitten wat zijn uitwerking op je partner en rest van het gezin zal hebben.

Net als jij hebben je kind(eren) ook de ruimte nodig voor hun eigen creatieve ideeën. Je zult zien dat ze helemaal opbloeien als je ze deze ruimte geeft en stimuleert.

Vissen

Als dromerige Vissen heb je de eigenschap dat je verwachtingspatroon weleens te hoog kan zijn. Zeker richting je partner en je kind(eren) is dit het geval. Door je bewust te zijn van je hoge verwachtingspatroon kan je beter leren omgaan met teleurstellingen. In de armen van je partner voel je je veilig en kan je helemaal opgaan in de liefde.

De vakantie die je met je gezin zult houden wordt een bijzondere. Stel je open voor het onbekende en geniet van het moment.

Ook benieuwd naar je jaarhoroscoop op het gebied van je financiën en je carrière? Lees dan de jaarhoroscoop van JouwMysterie.nl

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

2 reacties

  • Shanty
    13 februari 2020

    Wat leuk dat je dit deelt en bij ons, mijn man en ik klopt het ook nog aardig ook 😊 Super leuk dat je nieuwe onderwerpen deelt!! 😃

  • Felicia
    26 februari 2020

    wat ontzettend leuk dat je dit deelt met ons 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.