Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse VLOG. In deze vlog laat ik jullie onze ochtend routine zien met 3 kinderen tijdens een lekker drukke week bomvol leuke afspraken. Deze week ben ik weer lekker met de gezonde voornemens bezig en maak ik lekkere smoothies als ontbijt en laat ik je zien hoe ik dat doe. Ik doe een fijne home workout tussendoor vanuit huis en laat je zien hoe eenvoudig ik dat doe. Maar ook krijgen we helaas te maken met een kleine ziekenboeg wat ik altijd zo sneu vind bij die kleine kindjes en verder krijg je gewoon een gezellig kijkje in mijn week. Kijk je met ons mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

2 gedachten over “VLOG #28 Ochtendroutine met 3 kids & Ziek meisje”

  1. Tip voor en wat stevigere pompoensoep, doe er een kwart wortel bij (dus bijv 200g pompoen, dan 50g wortel) is hier enorm favoriet! Ohja en een snufje cayennepeper erdoor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.