H&M love your lips lipbalms review

Get party fantastic with this Lipbalm is wat er geschreven staat op de verpakking. In dit artikel geef ik een korte review op dit setje lipbalsems.

 

Samen met de gewonnen Truly Yours box zat dit lipbalm kitje verpakt. Erg leuk want lipbalsems kun je volgens mij niet voldoende hebben! Ik heb in iedere tas wel een lipbalsem liggen en dan nog mis ik er een wanneer het echt nodig is. Op de een of andere manier raak ik lipbalsems kwijt wanneer ik ze nodig heb, klinkt dit voor jullie herkenbaar?

In deze verpakking zitten twee lipbalsems:

 • Raspberry smile, een roze mierzoete lipbalsem, die me echt doet denken aan het ruiken van snoepjes in een snoepwinkel
 • Vanilla smile, een heerlijke lichtzoete vanille geur die me doet denken aan heerlijke vanille geurkaarsen, deze variant is nu al mijn favoriet!

 

In ieder potje zit 7,5 gram lippenbalsem die met name gemaakt is op vaseline basis. De verpakking verteld mij dat deze van de h&m zijn. Ze vallen me zeker niet tegen! Ik vind ze goed smeerbaar en een prettige zachte laag achterlaten op mijn lippen. Niet te veel en dat vind ik fijn. Beiden geven enkel een glanslaagje op je lippen, er zit geen kleurstof in.

Ik verwacht dat deze lipbalsem vlakbij de h&m kassa’s te vinden zijn want dit is echt zo’n product dat je nog even meepakt wanneer je in de rij staat te wachten. Daar weten winkels altijd heel slim gebruik van te maken. De vanille lipbalsem variant is een blijvertje, de mierzoete variant ga ik denk ik niet zomaar gebruiken. Die is meer voor rescue momenten wanneer ik geen andere lipbalsem in de buurt heb en echt wat verzachting voor mijn lippen nodig heb. Op het prijskaartje staat dat dit setje lipbalms €3,95 kostte en dat vind ik een mooie prijs hiervoor.

Wat vinden jullie van deze review? Zouden jullie lipbalm kit ook meenemen wanneer je staat te wachten in de rij of zouden jullie deze aan je voorbij laten gaan? Laat het me weten in de comments.

Follow my blog with blovlovin’ 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 • Kimberly
  4 maart 2013

  Ze zien er heel schattig uit!

 • Suzanne
  4 maart 2013

  Ik zag ze ook al liggen! Ik heb zelf alleen al veel te veel lipbalsems. hihi

 • Lieke
  4 maart 2013

  Ik vind ze er heel leuk uit zien!
  En voor dat prijsje denk ik dat ik ze ook maar ga kopen 🙂

 • Stephanie
  4 maart 2013

  Wat een leuke verpakking alleen al! Lijkt me een fijne balsem.

 • ninajosephine
  4 maart 2013

  Ik houd alleen van neutrale lipbalm. Smaakjes en geurtjes zijn niets voor mij. Ze zijn wel schattig verpakt!

 • Natasja
  4 maart 2013

  Erg leuke verpakkingen en de geur lijkt me ook wel lekker. 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.