Truly Yours box

Via FabLouise had ik een Truly yours box gewonnen die vorige week bij me bezorgd werd. Truly yours is een hip bedrijf waar je een abonnement voor kan nemen. Iedere maand ontvang je dan een box vol leuke beauty goodies van de nieuwste collecties.

 

 

Laura Louise heeft er ook nog wat extraatjes bijgedaan, zo lief! Een heel tof armbandje en twee heerlijke h&m lippenbalsems. De truly yours box is al een cadeautje voor het oog. De prachtige box wordt omringd door een mooie lint en als je de box opent zie je dat de goodies in mooi papier zijn ingepakt en verzegeld. Er zit een kaartje bij met wat informatie op de voorkant, en op de achterkant de info van de producten.

What’s in there?

 • Lancaster skin therapy mask gel miniature 15 ml. Een verkoelend hydraterend gelmasker, een shot energie voor een vermoeide huid. Ik zeg, ideaal en heerlijk!
 • Biosilk silk therapy miniatuurflesje 15 ml. Dit is hair candy, een druppeltje per keer maakt je haar zijdezacht, ik ben al jaren fan!
 • Soley organics Gloey zuiverende scrub 15 ml. Een zuiverende scrub met pepermunt en ijslandse kruiden,. Mmm dit ruimt heerlijk!
 • Goldwell dualsenses ultra volume 60sec treatment. Floep: dik bouncy catwalkhaar in een minuut. Dat is echt iets voor mij, ik wil meer volume in mijn nieuwe kapsel!
 • Kiehl’s midnight treatment eyeserum miniature 3 ml. Een oppepend oogserum voor een delicate huid, dat klinkt in ieder geval al heerlijk!

Fotobron: Fablouise.nl

Extra’s:

 • Kiehls #1 lipbalm voucher, een bon om een lipbalm op te halen om lippen om te zoenen te krijgen! Deze ga ik zeker afhalen bij de Kiel’s winkel. Dit keer een fullsize variant!
 • Benefit they’re real mascara voucher. Een bon om een miniatuur mascara van Benefit op te halen bij Sephora!
 • Mmm een parfumsample van Balenciaga Florabotanica 5ml. Deze zit ook in de box en ruikt heerlijk bloemig, met een diep laagje mint, amber en vetiver.

Ik vond deze box erg leuk en verrassend. Voor 14,95 ontvang je iedere maand deze goodies in huis. Dat vind ik een mooie prijs voor wat je krijgt. Ik vond het heel erg leuk om deze als winproduct ter ontvangen! De producten zal ik ook zeker gaan gebruiken.

Bestel zelf ook jouw Truly yours box! 

Hebben jullie ervaring met de truly yours box? Laat het me weten in de comments. Ook als jullie meer willen weten van bepaalde producten hieruit of een review willen zien dan hoor ik het graag.

Laura Louise, nogmaals bedankt dat je deze winactie gehouden hebt, ik vond het heel tof om dit te winnen!

Follow my blog with bloglovin’  

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

9 gedachten over “Truly Yours box”

 1. Zitten zo te zien erg fijne producten in. Ik ben een poosje geabboneerd geweest op de beautybox maar dat heb ik toch maar opgezegd. :’)

 2. ja kan me voorstellen na een tijdje ga je er misschien minder naar om kijken, dat had ik bij mijn abbo op de grazia ook 🙂

 3. Aah supertof dat je hem gewonnen hebt! Leuke dingen zitten erin ook! Zit ook al een tijd te twijfelen om een abonnement op een van de boxen te nemen , maar kan het geld als studentje eigenlijk niet zo goed missen, hihi.

 4. ziet er goed uit!! heb er geen ervaring mee, heb zelf de glossybox maar die gaat ik opzeggen want die valt steeds meer tegen 🙁 mss deze proberen dan maar 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.