Wat kenmerkelijk voor mij als persoon is dat ik bepaalde favorieten echt in fases heb! Zo heb ik een echte havermout ontbijt fase gehad, een fase dat ik heel veel hardloop ipv. wekelijks, een fase waarin ik alleen maar muziek van John Mayer luister, een fase waarin ik helemaal weg ben van twitter, en even later niet zo erg meer, naja alles in fases dus!. Zo heb ik dat momenteel met mijn apple pie breakfast. Dat vind ik momenteel zo heerlijk dat ik dat ik het iedere dag neem en de avond ervoor er soms al op kan verheugen haha! Ik raak al lichtelijk in paniek ( knipoog ) als de appels opraken! Maar wat is dat apple pie breakfast thing dan? I’ll show you!

Benodigdheden voor 1 goddelijke apple pie breakfast:

 • Griekse yoghurt of franse kwark, turkse yoghurt, it’s your choice!
 • Een kleine appel
 • Kaneel poeder
 • Rozijnen

Je snijdt de appel met een appelsnijder in stukjes en deze stukjes snijd je met een schilmesje in nog in kleinere blokjes. Doe deze in je ontbijt kom. Voeg hier 250 ml kwark/yoghurt aan toe. Besprenkel dit royaal (repeat : royaal) met kaneelpoeder en vervolgens voeg je hier een handje rozijnen aan toe. Tadaa daar is je geniet momentje van de ochtend! Je gezonde ontbijt basis is gelegd!

Bon appetit! En nog een hele fijne dag gewenst!

Wat vinden jullie van dit recept? Easy of heerlijk? Zouden jullie dit zelf ook maken, eventueel als ontbijt? Let me know in the comments.

Follow my blog with Bloglovin’

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

11 gedachten over “Griekse yoghurt met appel als ontbijt”

 1. Dit is ook één van mijn favoriete ontbijtjes maar ook (zonder yoghurt) als gezonde snack om mee te nemen!!
  Super lekker, hmm!

  xo Rosie

 2. Ik eet de laatste tijd ook vaak kwark of griekse yoghurt met kaneel, honing en rozijntjes, jummie! Met appel erbij heb ik nog nooit geproefd maar dat ga ik snel eens doen!

 3. Lekker, lijkt wel een beetje op het ontbijt wat ik zelf eet, havermout met appel en kaneel 🙂 maar om eerlijk te zijn ziet dit er lekkerder uit!

 4. Easy! En klinkt heerlijk. Die fases herken ik, heb ik ook heel erg. Ik vind je blog echt heel leuk trouwens, heb hem vorige week zo’n beetje ontdekt. Leuke onderwerpen, leuk uiterlijk, leuke kleurtjes en foto’s, lekker vrolijk. En inspirerend, heb gelijk zin om te gaan hardlopen en heb het zondag voor het eerst gedaan.

 5. lijkt me heerlijk! alleen niet smorgens hihi krijg dat echt niet weg dan, als het lichaampie het weer aankan gaat ik dit ook even in mekaar flansen 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.