Ik zat met een groot dilemma. Ik kreeg een geweldig mooie jurk opgestuurd van de webshop Dresses only maar, hij was me te groot. Wat baalde ik daarvan! Het was namelijk echt een jurkje voor mij. Omdat hij mij niet paste besloot ik een bezoeker te vragen voor dit jurkje. Ik plaatste een oproep op de facebookpagina van Kellycaresse. Welke bezoeker met maat 36, langer dan 1.70 wilde deze jurk voor me ontvangen om deze te testen, foto’s te maken en dan te houden? Marjolein reageerde enthousiast en aangezien ik Marjolein ook ken en een prachtige vrouw vind koos ik voor haar. Ze kan hele mooie foto’s maken dus ik wist dat het wel goed zou komen met het artikel. Ik plaats overigens vaker dit soort oproepjes op de facebookpagina van Kellycaresse dus als je het leuk vind om af en toe producten te testen zou ik zeker aanraden om de pagina te liken. Ik laat vanaf nu Marjolein aan het woord want zij kan jullie alles vertellen en laten zien van deze jurk.

Marjolein:  Wauw, zo gaaf dat ik door Kelly uitgekozen werd om het jurkje te reviewen! Het is best wel buiten mijn comfortzone maar ik was gelijk verliefd toen ik een foto van de jurk zag. Ik zag meteen hoe je deze jurk in twee  verschillende stijlen goed kunt combineren en dat heb ik voor jullie vastgelegd! Kijken jullie mee naar de foto’s van mij (en hond Senna)

Allereerst de stoere stijl, met een stoer leren jack , een zwarte tas met studs en lekker stoere boots er onder. Je ziet dat dit prima kan, ook al is het een wat netter jurkje!

Maar, zoals je ook al wel raden is het jurkje ook onwijs mooi te combineren met een paar hoge hakken en een blazer. Which I did!

Je ziet meteen als ik deze twee stukken bij het jurkje match dat het een compleet andere uitstraling er aan geeft. Hoe leuk is dat?

Ik ben onwijs blij met het jurkje en ik ben inmiddels van mening dat iedere vrouw zo’n makkelijk te combineren jurkje in haar kledingkast moet hebben hangen. Ik ben fan! Kelly, dank je wel voor deze mogelijkheid! Je zult hem nog vaak terug gaan zien in foto’s gok ik haha!

Dankjewel Marjolein, ik ben blij dat de jurk nu terecht gekomen is bij iemand die deze heel erg mooi staat. Wat vinden jullie van  dit jurkje Srndpty via Dressesonly? Laat het me weten in de comments van dit artikel. (en vergeet niet de facebookpagina van Kellycaresse te liken als je oproepjes voor het testen van producten wilt voorbij zien komen!)

Liefs Kelly en Marjolein.

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

35 gedachten over “Bezoekster test: Het jurkje van Srndpty”

  1. Mooi jurkje!!! In de titel staat wel een foutje, het wordt getest of uitgeprobeerd. Niet uitgetest 🙂

  2. Het model van het jurkje vind ik super leuk. De print is me iets te oubollig maar das kwestie van smaak. Marjolein staat met beide combinaties geweldig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.