diartweekAfgelopen week was druk! Echt een hele hoop leuke dingen mogen doen, ik kijk er met hele dankbare gevoelens op terug. Afgelopen week vloog voorbij, was ik onwijs veel buiten de deur maar heb ik van ieder moment genoten. Deze diary in elkaar zetten is voor mij het ideale moment om even terug te kijken op afgelopen week. Even op mijn gemakje alle foto’s bekijken en herinneringen ophalen van leuke dingen. Pas op, in deze diary ga je heel veel lekker eten voorbij zien komen! Dat zijn jullie ook wel van mij gewend maar toch waarschuw ik je even haha. Kijken jullie mee?

Afgelopen donderdag vertrok ik met mijn koffertje en tas op weg naar Amsterdam. Ik had afspraken gepland staan in Amsterdam en in de avond ging ik door naar Den Haag waar ik een hotelovernachting kreeg voor de opening van het Novotel Suite hotel. Bepakt en bezakt op weg maar dat was het sjouwen helemaal waard. Deze selfie maakte ik onderweg en ik voelde me net een soort stewardess met mijn trolley.

Tussen twee afspraken door had ik tijd over en ging ik gezellig met Shirley  en Skyler (die 1 jaar geworden is die dag!) lunchen. Ik koos voor een broodje carpaccio en een kopje thee.

Vervolgens kreeg ik bij Smashbox een hele toffe visagieworkshop en dit waren de hapjes en drankjes die daarbij geserveerd werden, lekker!

Deze foto maakte ik toen ik in de stoel zat en opgemaakt werd door een topvisagist van Smashbox. Ik vond dat zo ontzettend leuk, vooral door mijn visagie ervaring (vooral in het verleden) heb ik hier extra van genoten.

Dit was het resultaat, mijn gezicht heel mooi in shape gebracht met verschillende kleurtinten, een heftige lipstick en mijn wenkbrauwen flink aangezet. Ik moest er wel aan wennen maar vind het wel heel mooi.

Daarna ging ik door naar Den Haag waar ik uitgenodigd was voor de opening van het Suite novotel hotel, ik nam vriendinnetje Suzanne mee. Ik heb deze dag ook gevlogd en die vlog kunnen jullie morgen zien!

Het heerlijk luxe hotel ontbijtje de dag erna.

Op de terugweg had ik gelukkig wifi in de trein dus kon ik even aan het werk.

Er stond thuis een heel erg leuk pakketje voor me klaar van Delicieux voor Lidl. Deze heerlijke goodies gaan verkocht worden bij Lidl voor de feestdagen collectie.

Fantasticmom Jessica kwam gezellig bij ons op visite met haar dochtertje Juul. We doken de keuken in voor een heerlijk recept en droegen deze leuke kookschorten!

Lana en Juul speelden gezellig samen, twee diva meisjes bij elkaar!

In de middag gaf ik een beautyparty voor Beautydream (mijn andere bedrijf) , aan een groepje hele gezellige meiden.

Zondag was een dagje bijkomen met ons gezinnetje. We gingen gezellig wandelen bij de duinen en lunchten bij een brasserie, ik nam een kopje erwtensoep.

Mijn twee lieverds <3

Maandag was ik thuis aan het werk, ik was de vlog aan het bewerken die morgen online zal komen.

Dinsdagochtend waren Yannick en ik al vroeg op pad. Lana ging een dagje naar mijn ouders en Yannick had een belangrijke afspraak in Amsterdam. Deze foto stuurden we door naar mijn ouders voor Lana. In de avond waren Yannick en ik uitgenodigd voor een diner en terwijl Yannick zijn afspraak had heb ik mijn tijd overbrugt door gezellig af te spreken met Shirley.

Ik had mijn laptop meegenomen dus ik kon bij Shirley lekker aan het werk. Allebei waren we aan het werken aan onze blogs maar ook gezellig aan het bijkletsten natuurlijk. Skyler was naar de kinderopvang en Lana bij mijn ouders dus we konden even genieten van de rust zonder kindje om ons heen, dat is af en toe gewoon heerlijk!

We hebben samen outfit foto’s geschoten en zijn gaan lunchen in het centrum. Ik nam een ciabatta met mozzarella, tomaat en pesto en die was erg lekker. Ik dronk er verse muntthee bij.

In de avond waren Yannick en ik uitgenodigd door Lidl voor het Delicieux persdiner. Dit was de eerste keer dat Lidl iets organiseerde voor pers en bloggers dus wij waren heel erg benieuwd wat ze te bieden hadden. Ik heb de hele dag foto’s gemaakt voor een plog die binnenkort online zal komen, we zijn echt verrast!

En daar liep ik een van mijn favoriete foodbloggers Elise tegen het lijf. Dat was heel erg gezellig!

Gisteren had ik toevallig weer afspraken in Amsterdam op de planning staan. Ik had een afspraak bij mijn mediabureau en daarna ging ik door naar een museum waar het Histor event georganiseerd werd, ik was daar om foto’s te maken voor een campagne die binnenkort online komt. Deze foto maakte ik toen ik door Amsterdam liep. Wat een gezellige en mooie stad!

Na het event dat ik had ging ik nog door naar een meeting van Social1nfluencers, het bureau waarbij ik aangesloten zit met mijn youtube kanaal. We kregen een hele interessante workshop om onze video’s te verbeteren en hadden daarna een gezellige borrel met andere youtubers. Deze foto maakte ik ondertussen samen met Scarlet en Joyce van Ik Vrouw van Jou en Mascha.  Het was een hele gezellige en inspirerende bijeenkomst! Ik was pas heel laat thuis door treinvertraging maar het was een geslaagde dag. Normaal plan ik liever niet te veel afspraken buitenshuis in een week maar deze week kon dat even niet anders. Komende week is als het goed is wat rustiger gelukkig.

Dit was mijn diary donderdag voor deze week, een hele leuke maar drukke week. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vonden. Hoe is jullie week geweest? Alvast bedankt voor jullie reacties, ik ben heel benieuwd.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

54 gedachten over “Diary donderdag : Hotel, leuke afspraken en veel food!”

  1. Dat was inderdaad veel eten voor op de vroege ochtend! Maar het zag er heerlijk uit! Leuk al die bloggers ontmoeten. En Scarlet! Ik ga haar blog eens opzoeken. Leuke week heb je gehad!
    Marion onlangs geplaatst…It’s a sock tag!My Profile

  2. leuk om weer je week te zien, leuke dingen heb je gedaan! En wat tof dat lidl nu ook zulke dingen met bloggers doet! Erg leuk bedacht en natuurlijk heel fijn als je zo’n mand thuis gestuurd krijgt 🙂 Leuk!
    Marieke onlangs geplaatst…Bananenbrood met walnotenMy Profile

  3. Aaaah leuke diary weer! Supertof! En nogmaals: Elise van ChicksLoveFood is een oud-lerares (sociale vaardigheden) van mij, zo leuk dat je met haar op de foto staat en zo leuk dat zij ook zo’n succes heeft! 🙂 xxx
    Esmeralda onlangs geplaatst…Recept: No bake Oreo cakesMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.