Dag uit het leven van een weddingplanner

plog weddingplanner23

Dag uit het leven van een weddingplanner: Voor deze wedding wednesday heeft weddingplanner Claimy weer een plog voor jullie. Ze laat in foto’s een dag uit haar leven als weddingplanner zien.  Vandaag heeft ze een hele bijzondere plog, ze was namelijk door RTL uitgenodigd voor de finale van Hollands Next Topmodel. Daarvoor had ze allerlei belangrijke afspraken voor haar werk als weddingplanner. Kijken jullie mee naar haar plog?

Kijk je mee? Dag uit het leven van een weddingplanner

Goodmorning! Na 22 minuten snoozen is het toch echt tijd om mijn bed uit te komen. Natuurlijk niet voordat ik eerst nog even een uitgebreide knuffelsessie met mijn katje Luna gehouden heb.

Sta je onder de douche en gebeurt er dit, lekkere binnenkomer! Dan maar snel in bad verder “douchen”, dit fiksen we later wel. Tanden poetsen doe ik normaal ook onder de douche, nu dus boven de wasbak. Klinkt gek, maar zo’n klein ritueel verbreken is toch apart..

CAN NOT live without these products!

Ik sta ’s morgens extra vroeg op om te tas van zowel mij als mijn vriend klaar te maken, schoondochter proof toch? Als deze ingepakt zijn ben ik ready to go!

Aangekomen op school. Ik studeer Leisure management op het NHTV in Breda. Ik ga nu beginnen met afstuderen binnen mijn eigen bedrijf dus het einde is in zicht! Rechts zie je één van mijn gewoontes, te vroeg komen. Ik ben vaak 20 minuten tot een halfuur te vroeg bij een afspraak, want stel er gaat iets mis.. Zo ben ik vaak ook de eerste in de klas. Geen probleem! Ik werk nog wat en start rustig op…

Zo ziet nu dus een gemiddelde dag eruit voor mij wanneer ik niet aan het weddingplannen ben. Colleges, business plannen schrijven, concepten bedenken etc. Gelukkig kan ik alles goed projecteren op mijn eigen bedrijf waardoor de kwaliteit daarvan beter wordt en het een stuk leuker is om te doen.

Vandaag is een leuke dag! Ik ben namelijk door RTL uitgenodigd om de finale van Holland’s Next Topmodel bij te wonen. Ik volg het programma al jaren, begonnen met de Amerikaanse versie natuurlijk. Yay! Ik ga snel naar huis en kook een heerlijke spaghetti carbonara.

Ik had een +1 dus besloot mijn schoonzusje mee te nemen die ook gek is op HNTM. Zoals je ziet ondertussen een ander outfitje aangetrokken en een nieuwe make-up look. Na ruim 1 uur rijden zijn we aangekomen bij Studio 21 in Hilversum waar het allemaal gaat gebeuren!

Bij binnenkomst nog even op de foto met Nicky, wij verwachtte dat ze zou gaan winnen en het was nog ook zo. Stiekem waren we allebei voor Sanne, maar vonden we Nicky ook een hele goede kanshebber! Na in de VIP lounge genoten te hebben van wat heerlijke drankjes en hapjes zijn we naar onze stoelen gewezen. We zaten tussen de familie van Holly, op rij 5! Echt een onwijs goede plek!

Ineens kwamen de modellen met trouwjurken aan, natuurlijk was dit mijn favoriete onderdeel van de show. Deze show was trouwens helemaal super, van begin tot eind! Wij zaten recht achter de autocue en Anouk Smulders, grappig om dat ook een keer te zien. Wat is Anouk trouwens ook een prachtige vrouw he? Het was een fantastische avond, maar na zo’n lange dag waren we allebei kapot.

Thuis aangekomen sluit ik de dag hetzelfde af als dat ik hem begonnen ben. Even knuffelen met mijn lieve katje! Daarna loop ik naar boven, waar ik naast mijn lieve vriend in bed kruip. Het was een heerlijke dag!

Dankjewel Claimy, voor het delen van deze leuke foto’s! Ik heb er echt van genoten, wat een heerlijke dag was dat. Heel tof dat je aanwezig mocht zijn bij de finales van HNTM!

Benieuwd wat een weddingplanner allemaal doet voor je bruiloft? Lees het hier.
Interview met een weddingplanner
Ik ben ook benieuwd naar jullie reacties op de plog van Claimy. Volgden jullie zelf Hollands Next topmodel?
Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

29 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.