Happy New Year! 2019!

Lieve kijkers, volgers, lezeressen, bij deze wil ik jullie allemaal een heel gelukkig 2019 wensen. Een nieuw jaar waarin je gaat voor jouw geluk en al je dromen uit laat komen. Ik wens je heel veel geluk, gezondheid, positiviteit, liefde en hele fijne momenten met de mensen die je dierbaar zijn. Hopelijk heb je een hele leuke en gezellige jaarwisseling gehad en misschien ben je nu aan het bijkomen van die glaasjes bubbels van gisterenavond ;).

Ik kijk uit naar 2019 waarin ik met veel liefde, passie en geluk jullie ga inspireren met het kijkje in mijn dagelijkse chaos als mama van 3 meisjes. Een kijkje in ons gezellige, chaotische leventje waarin geen dag hetzelfde is, we heel veel lachen, bekende ups en downs meemaken en samen er het beste van maken.

Een heel mooi 2019 gewenst, ook namens mijn man Yannick (aka Sjenkieskitchen) die heel veel lekkere recepten voor jullie in petto heeft en een kijkje in het leven als papa van 3 meisjes, maar ook namens onze meisjes.

Proost op een prachtig jaar!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

2 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.