WINNEN: Win een set van 30 geboortekaartjes van Popsjes&co

Social Media- Binnenzijde

Gisteren liet ik jullie het ontwerp zien van het geboortekaartje voor Aimy en daarin kondigde ik al aan dat er een winactie zat aan te komen. En vandaag heb ik dus een hele toffe winactie voor jullie. Je kunt namelijk een set van 30 geboortekaartjes (of trouwkaarten) winnen die speciaal voor jou ontworpen worden door Lotte van Popsjes&co! Je kunt je eigen wensen en voorkeuren doorgeven en Lotte maakt dan een heleboel voorbeelden om uiteindelijk jullie droomkaartje te drukken. Hoe doe je mee aan de winactie?

Social Media- Voorzijde

Wat kun je winnen?
– Set van 30 geboortekaartjes (mogen ook trouwkaarten zijn) ontworpen door Popsjes&Co.
– 30 witte enveloppen
–  Keuze uit A6, 13×13, 10×10 of 21×10 formaat
– Inclusief proefdruk en verzenden naar je huisadres.

Hoe doe je mee?
– Like de Facebookpagina van Popsjes&Co en Kellycaresse
– Laat hieronder bij de comments weten dat je meedoet en waarom (voor geboortekaarten of trouwkaarten? en voor wie?) Ik vind dat leuk om te lezen.
– Laat bij de comments een geldig mailadres achter zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt. Nadat je gewonnen hebt stuur ik je contactgegevens naar Popsjes&co zodat jullie aan de slag kunnen met het ontwerpen van de kaartjes.

De winactie loopt vanaf vandaag 24 februari tot maandag 29 februari. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Veel succes met meedoen!

Niet gewonnen maar wil je wel hele mooie geboortekaartjes (of andere kaarten) laten ontwerpen door Popsjes&Co? Met de kortingscode KELLYCARESSE 15% korting.

Ga jij meedoen aan de winactie?

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

102 reacties

 • MamaOnderneemt
  24 februari 2016

  Wat een leuke winactie! En leuk dat je zowel geboorte- als trouwkaartjes mag uitkiezen. Ik denk dat je hier een aanstaande moeder of een aanstaand bruidje heel blij mee gaat maken!
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Hoe leer je je kinderen hun speelgoed opruimen?My Profile

 • Dorien
  24 februari 2016

  Super leuke winactie. Iedereen die mee doet, veel succes!
  Dorien onlangs geplaatst…5 GOUDEN TIPS OM JE HAAR SNELLER TE DROGENMy Profile

 • Carlijn
  24 februari 2016

  Leuk Kelly, hier ga je vast veel aanstaande mama’s (die hier veel mee lezen, weet ik) blij mee maken. Succes allemaal.
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: als de ene helft van je tweeling ziek isMy Profile

 • Marije
  24 februari 2016

  Ik doe graag mee! Ik zag al hele mooie ‘cleane’ kaartjes voor jongens, dus dat komt heel goed van pas voor als onze jongen is geboren. Duurt nog even hoor, hij komt als het goed is pas in augustus 🙂
  Marije onlangs geplaatst…De zwangerschapstestMy Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  24 februari 2016

  Ik vond het kaartje van Aimy prachtig! Ik doe niet mee met de actie want ik ben nog niet zwanger en getrouwd ben ik al. Maar wat een leuke actie!
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Simpel, met een snufje liefde……in de media.My Profile

 • Kelly
  24 februari 2016

  Jaa een winactie voor geboorte kaartjes en nog custom made ook! Ik zit al stiekem op internet te speuren of ik leuke kaartjes voorbij zie komen maar ben hem nog niet tegen gekomen een custom made kaartje zou dan wel heel tof zijn! Ik doe dus graag mee voor de geboortekaartjes ?
  Kelly onlangs geplaatst…‘Achtbaan van emoties’My Profile

 • Nicole
  24 februari 2016

  Ik ben al getrouwd en nog niet zwanger dus doe niet mee, maar wil wel zeggen dat ik het echt een super leuke winactie vind 🙂 En zal eens een vriendin erop wijzen, die vind het wellicht wel wat!
  Nicole onlangs geplaatst…Met een peuter naar de kapperMy Profile

 • Kelly
  24 februari 2016

  Jaa een winactie voor geboortekaartjes! Superleuk en nog custommade ook ☺️ Heb al verschillende kaartjes op internet bekeken maar nog niet de ‘leukste’ dus zo’n custom made kaartje zou heel tof zijn. Ik doe dus graag mee voor de geboorte kaartjes ?
  Kelly onlangs geplaatst…‘Achtbaan van emoties’My Profile

 • Karin
  24 februari 2016

  Leuk ❤

 • MamaOnderneemt
  24 februari 2016

  Ik doe trouwens niet mee, want mijn gezin is al compleet en trouwplannen heb ik niet ☺
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Hoe leer je je kinderen hun speelgoed opruimen?My Profile

 • Channa
  24 februari 2016

  Wat een leuke actie. Hier beide kaartjes niet meer nodig maar daar ga je sowieso iemand heel blij mee maken!
  Channa onlangs geplaatst…Week in foto’s #5 – Verjaardagen, moestuintjes & onze vogelsMy Profile

 • Tineke
  24 februari 2016

  Wat een superleuke winactie! Ik ben mij net aan het verdiepen in geboortekaartjes en ben eigenlijk alle site`s al afgeweest, maar tot nu toe spreekt niets mij echt aan. Ik heb al een heel leuk geboortekaartje op deze site gezien en doe dus zeker mee!
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Blazers uit de saleMy Profile

 • Ylisha
  24 februari 2016

  Ik zou het fantastisch vinden als we onze geboortekaartjes door Popsjes&Co mogen winnen. Ze zijn werkelijk prachtig! Onze kleine mooie meid is uitgerekend op 5 maart en wat zou ik graag de wereld kennis laten maken met haar door middel van een heel bijzonder geboortekaartje. Wat een super leuke actie! Heel veel liefs, Ylisha

 • marie-louise
  24 februari 2016

  Wat een leuke actie! Ik doe niet mee, want we hebben net van het weekend de proefdruk van ons kaartje binnen gekregen en we zijn er heel blij. Dus gun het graag iemand anders.
  marie-louise onlangs geplaatst…Lekker eten begint in de buikMy Profile

 • Jeanine boutkan
  24 februari 2016

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee! Zou graag een origineel geboortekaartje willen die niet iedereen heeft, dus op deze manier lijkt mij dat super! Ik ben 7 april uitgerekend, en al een poos aan het kijken voor kaartjes, maar kwam er tot nu nog niet uit.

 • Thea van Galen
  24 februari 2016

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee… voor mezelf!
  Voor mijn kleine meisje wil ik graag een mooi geboortekaartje. Een die helemaal bij ons past: een mama en dochter (geen papa), en ik weet hoe mooi de kaarten van Lotte zijn!
  Dus ik wil wel een gokje wagen!
  Thea van Galen onlangs geplaatst…15 weken zwanger!My Profile

 • Kelly
  24 februari 2016

  Wauw wat gaaf dat je zo’n set mag weggeven! Maar ik doe niet mee, aangezien beide nog niet van toepassing zijn
  Kelly onlangs geplaatst…Lifestyle| tattoo inspiratieMy Profile

 • Anne-Marie van Oostenrijk
  24 februari 2016

  Wat een leuke winactie en super leuke kaartjes! Ik doe heel graag mee en hoop geboortekaartjes te winnen voor ons tweede wondertje dat onderweg is. De kaartjes zouden heeeeel goed van pas komen aangezien ik straks zonder werk thuis zit vanaf het moment dat mijn verlof begint (balen!!). Dit zou een hele leuke oppepper zijn dus ik ga duimen!

 • Leonie
  24 februari 2016

  Wel een toffe winactie! Ik ben nog totaal niet bezig met geboortekaartjes….!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate #8 – Week 16My Profile

 • demallemolenmoeder
  24 februari 2016

  Wat een gave winactie! Je zal hier vast en zeker iemand blij mee maken. Ik ben al getrouwd, ben al mama en helaas nog niet zwanger. Dus geen reden om mee te doen. Succes alle bruidjes en zwangere dames!

 • Manouk
  24 februari 2016

  In juni verwachten wij ons tweede kindje, een dochtertje. En ik zou het dus erg leuk vinden om deze geboortekaartjes voor onszelf te winnen!

 • Neomi
  24 februari 2016

  Jaaa ik doe mee!! Wat een leuke actie! Voor de geboortekaartjes waag ik graag een gokje! Ons tweede meisje word verwacht rond 9 april en laat ik nou net nog niet uit zijn over de geboortekaartjes! Zou heel goed van pas komen hihi..?

 • Jasmijn
  24 februari 2016

  Ik doe graag mee! zo kunnen we dochter twee hopelijk over een week of vijf met een mooi kaartje aankondigen :))

 • Dita
  24 februari 2016

  Wat een leuke actie! De geboortekaartjes zijn al verstuurd en trouwen doen we (nog) niet dus ik doe niet mee aan deze actie.
  Dita onlangs geplaatst…Een geplande keizersnedeMy Profile

 • Lisanne
  24 februari 2016

  Wij hopen eind augustus ons eerste kindje te mogen verwelkomen en gaan eind april ook nog trouwen! Dubbel geluk dus, voor een van die twee gelegenheden zou ik graag de kaartjes van Popsjes&co gebruiken. Want wat een prachtige, lieve kaartjes!

 • Eva
  24 februari 2016

  Oh wat een leuke actie. Ik ga voor de geboortekaartjes! In juli ben ik uitgerekend. Mijn moeder leeft helaas niet meer en ik zou graag iets symbolisch van haar terug willen laten komen op het kaartje. Fijn dat deze te personaliseren zijn. Ik ga duimen!

 • Esther
  24 februari 2016

  Heel graag doe ik mee voor de geboorte kaartjes,heb nog steeds niks uitgezocht ?? 17 april komt al dichtbij….
  Heb al mooie gezien op de site

 • Eline Spaan
  24 februari 2016

  Leuke actie!! In mei komt onze tweede en ik vind het een hele opgave om al die sites weer af te gaan voor een kaartje! Ben niet zo goed in kiezen, dus dit zou ideaal zijn!!

 • Els
  24 februari 2016

  Wat een geweldige actie! Ik ga als het goed is dit jaar zwanger worden voor vrienden van ons, dus die kunnen de kaartjes dan goed gebruiken!

 • Eugenie
  24 februari 2016

  Ik zou graag mee willen doen voor de geboortekaartjes! Ik weet sinds vorige week dat ik in verwachting ben van een jongen! Het wordt ons eerste kindje en wij zijn super gelukkig! Het lijkt mij dan ook enorm leuk om zijn geboortekaartjes te winnen!

  Liefs!

 • Amy
  24 februari 2016

  Super leuke winactie. Ik houd van de kaartjes van Lotte! We hebben ons geboortekaartje van onze zoon ook door haar laten ontwerpen! Super geworden.
  Wij gaan in mei trouwen en zijn al bezig de trouwkaarten te ontwerpen. Hoe leuk zou het zijn om deze dan te winnen?! Heel graag dus!?

 • Astrid
  24 februari 2016

  Ja leuk! We hebben nog niks besloten omtrent geboortekaartjes. Heb al eens samengewerkt met Lotte dus ken haar creativiteit. Die mag ze wel gaan loslaten op een prachtig en origineel geboortekaartje
  Astrid onlangs geplaatst…Kindercoke en het ‘gemiddelde kind’ in deze labelmaatschappijMy Profile

 • Karlien
  24 februari 2016

  Wat een leuke actie!! Hier geen kindje onderweg maar voor de rest: succes 🙂
  Karlien onlangs geplaatst…Weekend Center Parcs de Vossemeren, deel 2My Profile

 • Mariona
  24 februari 2016

  Hoi Kelly,

  Allereerst gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochtertje!!
  weer een super leuke actie!
  nu 22 weken zwanger en we zijn vollop bezig met zoeken naar geboortekaartjes voor de bekendmaking van de geboorte van onze kleine meid♡
  Dus het zou leuk zijn als we dat via popjes&co kunnen doen 😉

  Liefs Mariona

 • Marjon
  24 februari 2016

  Wat een gave actie! De zoektocht naar een origineel geboortekaartje voor ons 1e kindje is in volle gang en hoe gaaf zou het dan zijn om dit te winnen! (Voor mijn hormonen ook een stuk rustiger 😉
  Ik ga duimen!

 • Cynthia
  24 februari 2016

  Leuk!
  Ik doe graag mee voor de geboortekaartjes! Hopelijk kan Lotte van Popsjes&co een geboortekaart ontwerpen wat bij onze zoon & zijn kamer zal passen. Ik ben 17 mei uitgerekend, maar aanzienlijke kans dat hij iets eerder zal komen!

 • Lianne
  24 februari 2016

  Wat leuk! Ik zou heeeeel graag meedoen voor geboortekaartjes voor onze lieve vrienden Nick en Merel.

 • Sonja van Zuijlen
  24 februari 2016

  Ik doe graag mee voor geboortjekaartjes. Ik verwacht mijn 2e zoon begin juli. Spannend!

 • Brannie
  24 februari 2016

  Super leuk! Ik zou dat erg graag voor mijn zusje willen winnen. Zij verwacht begin april haar tweede kindje. Zou een perfect cadeautje zijn :).

 • Else de Jong
  24 februari 2016

  Hi!
  Oooohh wat wil ik graag de geboortekaartjes winnen!
  Wij hebben al een zoontje en in juni beval ik van onze dochter.. En ik dacht altijd een jongensmama te zijn, maar ga nu helemaal los met roze! Ben al een tijdje bezig met het ontwerpen van een geboortekaartje maar krijg weer inspiratie dankzij jullie mooie kaart 🙂
  Daarnaast zat er een fout in het geboortekaartje van onze zoon (hij woog 3300 KG!! Ipv 3300 gram….. En afgedrukt op het verkeerde papier..) omdat me dit niet nog eens gaat gebeuren vind ik het erg leuk om helemaal zelf (en met popjes&co!) een kaartje te ontwerpen!

  Liefs, Else
  (else_02@hotmail.com)

 • Steffie
  24 februari 2016

  Super leuke actie!
  Wij trouwen begin maart en ik ben ruim 30 weken in verwachting van ons 2e zoontje.
  Door alle voorbereidingen voor de bruiloft me nog niet goed kunnen verdiepen in geboortekaartjes. Een geboortekaartje is iets speciaals en ik heb op de site al vele leuke gezien. De zelf ontworpen kaartjes zijn uniek en dat is precies wat wij zoeken!
  Ik zou heeel graag willen winnen!
  Helaas heb ik een vervelende zwangerschap en er is een kans op vroeggeboorte dus kom maar op met die prachtige kaartjes ?

 • Jessica
  24 februari 2016

  Dit is een gave win actie, helaas ben ik al getrouwd en is er nog geen kindje op komst bij ons. Maar ga deze shop zeker in de gaten houden voor later hopelijk
  Jessica onlangs geplaatst…Shoplog #1My Profile

 • Annemieke Cevat
  24 februari 2016

  Wauw! Wat een super coole actie zeg! Nu ik zwanger ben van een jongetje ben ik aan het rondsnuffelen naar geboortekaartjes die bij ons passen! Dan valt het stiekem best tegen, er is zoveel, mooie en minder mooie, maar degene die echt bij ons past is nog niet gevonden! Daarom is deze actie zo geweldig…..een eigen ontwerp!!!!
  Ik ga heel hard duimen!

 • Cion
  24 februari 2016

  Ik doe mee voor mezelf en voor mijn nicht Veronica. Wij zijn allebei zwanger van ons eerste kindje en schelen maar 2 weekjes!! Zou super gaaf zijn als 1 van ons deze mooie actie wint.

 • Lifesabout
  24 februari 2016

  Wat een origineel cadeau om weg te geven! Iedereen heel veel succes met meedoen!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Geluk in foto’s #3My Profile

 • Susan Tienkamp
  24 februari 2016

  Super Duper Gave Actie! Wij gaan in september van dit jaar trouwen, na 15 jaartjes verkering 😉 ….Wij hebben helaas veel verdriet gekend en wilden nu een dikke streep onder het verleden zetten en op naar een mooie toekomst, samen als 1 gezin! Daarom zouden wij heel graag de trouwkaartjes willen winnen!

 • Simone
  24 februari 2016

  Hallo,
  Wat een leuke win actie!!
  Ik ben 12 mei uitgerekend van een jongetje, en het zou leuk zijn om een zelf ontworpen kaartje te hebben!

 • Floortje
  24 februari 2016

  Wauw wat een leuke winactie! Ik doe graag mee met de actie want 23 juli ben ik uitgerekend van ons eerste kindje! We willen niet weten wat het wordt dus het lijkt me erg leuk en fijn om samen met Lotte van Popsjes&Co op zoek te gaan naar het geboortekaartje wat bij ons past. Het liefst heb ik iets unisex, zwart/wit, monochrome printje of met kraftkarton. Met een bepaald detail wat we dan wel op het geslacht aan kunnen passen zodra het kindje geboren is. Ik zag op haar site al ontzettend leuke voorbeeldjes voorbij komen, dus dat moet vast helemaal goedkomen!

 • Maike
  24 februari 2016

  Hele leuke actie, zeker ook omdat je kunt kiezen voor trouwkaarten!
  Maike onlangs geplaatst…Sparen voor jullie sprookjesbruiloft doe je zo!My Profile

 • Yvonne
  24 februari 2016

  Voor mijn zus zwangere zus Miranda! Eind maart komt er weer een neefje of nichtje bij. Dus ik doe graag mee

 • Revadee
  24 februari 2016

  Ja leuk!! Ons kleine uk heeft al veel spullen van Popjes&co, een geboortekaart hiervan mag natuurlijk ook niet ontbreken rond 22 april.

 • Danielle
  24 februari 2016

  Super leuke winactie! Ik heb altijd mijn eigen kaartjes ontworpen, maar nu heb ik even geen inspiratie. Ik zat al met mijn handen in het haar van wat ga ik nu doen. Dit winnen zou dus echt super zijn, ik doe mee!
  Danielle onlangs geplaatst…De nieuwe combinatietest. Behoort downsyndroom tot het verleden?My Profile

 • Hester
  24 februari 2016

  Wat een toffe actie zeg! Eigenlijl doe ik nooit mee met acties zoals deze, maar deze kan ik niet laten schieten… Gisteren al een kijkje genomen op de site voor geboortekaartjes. Wat een mooie, originele kaartjes. Wij hebben over pakweg 20 weken ook geboortekaartjes nodig voor onze tweede spruit, dus het zou fantastisch zijn als we deze actie mogen winnen!!

 • Ilse
  24 februari 2016

  Lieve Kelly wat een mooie actie!!! Natuurlijk doe ik mee om kans te maken op zo’n uniek kaartje. Wij zijn nog pril zwanger maar dit is nu al het mooiste wat er is!!! Zo bijzonder! Wat zal het worden? Een jongen? Een meisje? We hopen op een lief gezond kindje en hij/zij zal in alle liefde worden opgevoed.
  Liefs Ilse

 • Leila
  24 februari 2016

  Ik hoop dat je mee kan doen vanuit belgie , ben nu bzwanger van ons tweede kindje dus zou super leuk zijn om mooie zelf ontworpen kaartjes te winnen wij duimen alvast ????

 • Debby
  24 februari 2016

  Jaaa ik doe mee! Ik ben zwanger van m’n eerste kindje
  Debby onlangs geplaatst…My favorite spots in BarcelonaMy Profile

 • Antje
  24 februari 2016

  Wat een ontzettend leuke actie is dit!!
  Ik doe graag mee voor de trouwkaarten! Mijn vriend en ik zijn nog wanhopig op zoek naar die ene leuke kaart die helemaal bij ons en ons gezin past. We hebben al best veel bekeken maar het is het steeds net niet. O ja we trouwen 26 augustus dit jaar ?

 • Ingeborg
  24 februari 2016

  Heel leuk kaartje Kelly. En Jaaaa!!!! Ik zou heeeel graag voor mijn zusje Marleen winnen! Ze gaat trouwen met haar grote liefde en zou tof zijn als ze dit winnen. X

 • Kelly
  24 februari 2016

  Hoi ik doe mee!
  Super leuke win actie! Ik ben 13 april uitgerekend dus ik wil heel graag mee doen voor de geboortekaartjes xxx Kelly

 • Esmee
  24 februari 2016

  Super leuke winactie! Wat gaaf om je eigen geboorte kaartjes te kunnen ontwerpen. Nu 15 weken zwanger en al druk opzoek naar leuke kaartjes. Toch blijft het soms lastig om een leuk kaartje te vinden die echt naar eigen smaak is, ga zeker kijken op de site en doe daarnaast natuurlijk graag mee met deze winactie!

 • Jayanti
  24 februari 2016

  Oehh..wat een gave winactie! Wij verwachten in juli ons eerste kindje. Naam en geboortekaartjes uitzoeken… Zijn we zo druk mee nu. Ik doe graag mee!

 • Laura
  24 februari 2016

  Wat een toffe winactie! Trouwkaartjes niet meer nodig, 15 mei 2015 getrouwd. Ook voor foto’s bij de Efteling geweest, wat een sprookje 🙂 geweldige dag geweest!
  Nu een paar weken in verwachting van ons eerste kindje, wat zijn wij gelukkig! Na een misgelopen zwangerschap eind vorig jaar gaan we van alles wat komen gaat extra genieten, ookal is dat reuze spannend!
  Wij houden van persoonlijke kaartjes, onze trouwkaarten waren ook custom made, helemaal ons! I love it, zeker deze van popjes&co sweet!

 • Jessica
  24 februari 2016

  Oh wat een lief kaartje! Wij doen graag mee nu we op de helft zijn!
  Jessica onlangs geplaatst…urbanbaby2016 week 19My Profile

 • joyce
  24 februari 2016

  Wat een super leuke winactie zeg! Toevallig keek ik gisteren of ze ook trouwkaarten maken! Helaas heb ik geen facebook, maar ik ga eens goed met mijn vriend rondneuzen op de site. We willen graag hele bijzondere kaarten voor onze bruiloft in september!
  joyce onlangs geplaatst…Knutsels van een juf: persoonlijk kastje makenMy Profile

 • Lotte
  25 februari 2016

  Hoi!

  Ik doe niet mee voor mezelf maar voor mn lieve ‘schoonzusje’. Ze is op dit moment zwanger en ik denk dat ze dit heel leuk zal vinden, ze verdiend het ook helemaal. Wat zal zij een leuke mama zijn.

  Zou leuk zijn om haar deze verassing te kunnen geven!

  Groetjes Lotte

 • Arina
  25 februari 2016

  Jaaa! Ik doe graag mee voor geboortekaartjes voor ons kleine wondertje die we 19 april verwachten 🙂 of het een jongetje of meisje is weten we nog niet, maar zag al genoeg leuke voorbeelden voorbij komen die voor beiden kunnen! ?

 • Nancy
  25 februari 2016

  Ik doe graag mee voor onze tweede spruit dat op komst is! In september zijn we uitgeteld, dan zouden we een mooi kaartje kunnen gebruiken ?!

 • cil
  25 februari 2016

  Ik doe graag mee, want na 2 jongens zijn wij heel blij want in augustus krijgen we er een klein meisje bij!???

 • Farah
  25 februari 2016

  Ik ga best wel door een pittige periode en er is een persoon die altijd voor me klaar staat en dat is een hele lieve dame die nu bijna 8 maanden zwanger is. Wij kennen elkaar via het internet en zijn nu in het echte leven hele goede vriendinnen. We zien elkaar weinig maar we staan wel altijd voor elkaar klaar en ze heeft echt een hart van goud. Lief, gek en behulpzaam is ze en ik hen hartstikke trots om haar als vriendin te hebben. Ik gun het haar als geen ander. Dit is de eerste keer dat een vriendin moeder wordt en dat vind ik zo bijzonder. Ik hou echt van dr

 • Steffie
  25 februari 2016

  Hai Kelly
  Wat een supergave en geschikte winactie!
  Het kaartje van jullie Aimy is bijzonder mooi.
  Ik wil graag meedoen met de actie en wel voor mijn zusje. Zij is maart 2015 bevallen van haar zoontje (mijn neefje dus) en wegens omstandigheden zijn er nooit geboortekaartjes van gekomen. Ik zou het superleuk voor haar vinden als ze nu alsnog verlate geboortekaartjes kan versturen! Vooral omdat de kleine dus in maart 1 jaar wordt zou dat heel bijzonder zijn.
  Liefs Steffie
  Steffie_bombeeck@hotmail.com

 • Lauraine
  25 februari 2016

  Heel graag geboorte kaartjes.
  We hadden eigenlijk gewoon de mail in onze gedachten,maar stiekem zijn geboorte kaartjes wel leuker en persoonlijker.
  Daarom zou ik toch wel graag mee willen doen en zodat er een aandenken is voot het foto plakboek.
  Plus de kaartjes van popjes&co zien er erg schattig uit !

 • Laura
  25 februari 2016

  ? Popsjes&co natuurlijk

 • Esha
  26 februari 2016

  Ik doe heel graag mee voor de geboortekaartjes voor ons tweede kindje dat wij verwachten. Bij mijn dochtertje ben ik heeel lang bezig geweest met het kaartje, dus ik kan wel wat hulp gebruiken nu want er is niet meer zoveel tijd met een rondrennende dreumes 🙂 kaartjes zijn prachtig, dus duimen maar!

 • Rowan
  26 februari 2016

  Geweldige winactie! En wat een super mooie kaartjes zie ik bij hun voorbij komen. Ik was zelf al op internet aan het zoeken maar niets wat echt mijn smaak is jammer genoeg. Als alles goed mag gaan beval ik begin juni van ons 3e meisje ♡.

 • Marlien
  26 februari 2016

  Leuk! Ik doe graag mee voor trouwkaarten voor ons! ?

 • Karin
  26 februari 2016

  Wat een leuke winactie! Ik ben op de Negenmaandenbeurs geweest maar kon nog geen leuk geboortekaartje vinden. Ik heb een bepaald ontwerp in mijn hoofd maar dat bestaat helaas nergens! Wie weet win ik deze set en is het kaartje voor ons kleine meisje helemaal zoals ik voor me zie!

 • Marjolein
  26 februari 2016

  Ik heb al kaartjes ontworpen… Ze staan nog in bestelling.. Dus dit zou geweldig zijn voor ons meisje. We moeten nog heel eventjes op haar wachten! Duimen maar!

 • Kelly
  26 februari 2016

  Jaaaaaaaaaaaaa! Wat super leuk! Ik doe graag mee voor de geboorte kaartjes,verwachten in augustus ons tweede kindje en vind het nu wel lastiger om een leuk kaartje te vinden!!

 • Samantha
  26 februari 2016

  Ik doe graag mee, ons meisje word begin maart gehaald met een keizersnede dus zou heel mooi uitkomen!

  Samantha_f0r_y0u@hotmail.com

 • Stacey Huizink-Van Grunsven
  26 februari 2016

  Ontzettend leuke en bruikbare actie!
  Onze 3e knul wordt rond 10-7 verwacht, dus ik ga voor de geboortekaartjes 🙂
  Heb even gespiekt en deze vind ik toch wel errug leuk:
  http://www.popsjesenco.com/a-42523164/jongens-kaartjes/kaartje-derk-inclusief-witte-envelop/
  Fingers crossed!

 • Babette
  26 februari 2016

  Woehaaaaaa wat een super leuke winactie heb je weer! Hoe leuk zou het zijn, alvast 30 kaartjes dat scheelt een hoop in de totaalfactuur! For me still 7 weeks to go tot ons kleine ventje geboren zal worden! Het kaartje van mijn dochter was ik meteen uit, het kaartje voor deze kleine man vind ik een stuk lastiger! Wellicht dat Lotte van Popsjes&Co mij hierbij kan helpen! Die van Aimy is ook heel lief! Denk toch dat voor een meisje meer mogelijkheden zijn, dus laat me graag verrassen met ons kaartje voor een jongen 🙂

 • Adrie Grijpstra
  26 februari 2016

  Hi Kelly!

  Wat een leuke actie! Ik zou het geweldig vinden om de kaartjes te winnen. Geboortekaartjes zullen het niet worden.. Tot op heden is het ons helaas nog niet gelukt zwanger te worden. Over 2 weken onderga ik een maagverkleinende operatie en eind dit jaar gaan we elkaar op de dag dat we 12.5 jaar samen zijn, het Ja-woord geven op 19 december. Echte jeugdliefde, want we waren 14 en 15 toen we een relatie kregen. Trouwkaarten zouden geweldig zijn! We hebben het niet erg breed en de kaartjes zouden ontzettend goed van pas komen! We hopen dat het komende jaar voor ons iets moois in petto heeft. Mijn maagverkleining, onze bruiloft en wie weet straks door gewichtsverlies een zwangerschap?!

  Liefs Adrie

 • Adrie Grijpstra
  26 februari 2016

  Owja en mijn e-mail adres is: ItsmeA3@hotmail.com 🙂
  Adrie Grijpstra onlangs geplaatst…De operatiedatum is bekend!My Profile

 • Laura
  26 februari 2016

  Ik wil graag meedoen voor mezelf.
  Zou dan graag geboortje kaartjes willen winnen voor ons kleintje die verwacht wordt in september

 • Jmd
  26 februari 2016

  Heel, heel graag zou ik de geboortekaartjes winnen. We verwachten nummer 4 en hebben de eerste 3 kaartjes in dezelfde kleuren gehouden. Maar heel creatief kan ik er nu niet meer mee zijn. Inspiratie en een frisse blik lijken me super!

 • Natasja T.
  26 februari 2016

  Wauw gaaf, ik doe graag mee om geboortekaarten te winnen! In Juni komt ons tweede kleintje!

 • Amel
  26 februari 2016

  Wat een supertoffe winactie! Ik volg je heel actief op instagram en zag deze winactie voorbij komen. Die kon ik niet aan me voorbij laten gaan! Ik verwacht begin juli m’n eerste dochtertje dus deze winactie zou supergoed van pas komen. Ik zou dit zo graag willen winnen, een prachtig geboortekaartje voor mijn kindje om aan iedereen te laten weten dat we trotse ouders zijn geworden. Een prachtig aandenken voor later. Ik volg je blog al een lange tijd (kinderwens, en interesse voor mommy-lifestyle) en nu al helemaal nu ik zwanger ben. Kijk vooral vaak je YouTube filmpjes. Echt leuk dat ik ook een meisje-mama wordt net als jij.
  Ik ga duimen dat ik win, zou zoooo geweldig zijn <3 heel veel succes iedereen!
  Amel

 • Marijn kuiper
  26 februari 2016

  Hele leuke actie, ik doe graag mee voor geboortekaartjes want in mei verwachten wij ons eerste kindje

 • Hanneke
  27 februari 2016

  Ik doe mee! Mij schoonzusje gaat volgend jaar april trouwen en ik zou haar hier heel blij mee kunnen maken! Mocht zij er geen gebruik van willen maken kan ik het ook voor mijzelf gebruiken, want in augustus verwachten wij ons eerste kindje.

 • Marina Jägers
  27 februari 2016

  In juni verwacht ik mijn eerste kindje! Totaal niet de bedoeling en ik moet toegeven dat ik het wel pittig vind omdat ik nog een jaartje op school zit. Maar ontzettend gewenst en ik krijg elke keer weer vlinders als ik onze echo’s zie! Ik zou heel graag mee willen doen voor de prachtige geboortekaartjes.

 • Melinda schutte
  27 februari 2016

  Die zou ik heel graag willen winnen voor het tweede wondetje dat wij verwachten in mei. Ons lente prinsesje! Hier passen deze prachtige geboorte kaartjes perfect bij. Duimen

 • Kaatje
  27 februari 2016

  Hoi Kelly, iedere zwangerschap is bijzonder. Maar voor mij is mijn zwangerschap zeer bijzonder.. Ik merk en voel je interesse in mensen, is mooi om te voelen! Maar het zou een heel lang verhaal worden als ik dat zou opschrijven…
  De reden waarom ik graag zou willen winnen is omdat er bij ons in de cultuur geboortekaartjes niet bekend zijn. Ik ben wel van plan om dit te doen. Mijn familie zal het denk ik erg leuk en bijzonder vinden, ook zullen er minder leuke reacties komen (mensen die de cultuur klampvastig vasthouden) het zal dus niet alleen voor mijn (1e kind) meisje die uitgerekend is in augustus (dus wil een heeel vrolijk kaartje?) maar ook voor een heleboel mensen een nieuw iets zijn. En ik zou het echt niet erg vinden om niet te winnen, want ik wil hoe dan ook heel graag geboortjekaartjes ‘inbrengen’. Maar het zou leuk zijn als het door lotte en popjes&co wordt gemaakt omdat ik echt hele mooie kaarten heb gezien! ?☺️?
  Kaatje onlangs geplaatst…Marieke: Hoelang zal zwanger worden duren?My Profile

 • Laura
  27 februari 2016

  Ja ik doe mee. Niet voor mezelf maar voor mijn lieve vrienden. Ik en mijn man zijn ceremoniemeester op hun bruiloft en het lijkt me te gek als wij hun op deze manier kunnen verrassen!

 • Marley
  27 februari 2016

  Graag de trouwkaarten voor pop en mij! We gaan in oktober trouwen en ben nog op zoek naar kaartjes! Spannend! Veel succes met loten!

 • Alexandra
  27 februari 2016

  Ik wil ook graag meedoen. Ik ga namelijk in september trouwen!

 • Diana
  28 februari 2016

  Ik doe heel graag mee voor de geboortekaartjes voor mijn vriendin Elviera…! Zij verwacht aankomende zomer haar meisje… Hoe leuk als zij de kosten een beetje kan drukken door zulke leuke kaartjes te winnen…!!! Ik duim voor haar..!

 • Sabine Tegelaar
  28 februari 2016

  Wat een heerlijk romantisch kaartje. Ik ben druk aan het kijken voor een geboortekaartje maar kom er gewoon niet uit ? Zo fijn om iemand te hebben die je bij de hand kan nemen om je te begeleiden in a-a-alle keuze mogelijkheden.

  Ik ga alvast heel hard duimen

 • Marieke
  28 februari 2016

  Wat een geweldige actie met geweldige kaartjes! Hier hou ik van! Niet een kaartje die inmiddels al bij tig mensen op de kast heeft gestaan maar een originele. In augustus zijn ze uitgerekend. Ik kan nu al niet wachten.

 • Marjolein Ruijter
  28 februari 2016

  Net op tijd getipt door m’n vriendin Heleen Droog!!! Ben in verwachting van ons tweede kindje én we gaan trouwen volgend jaar. Mooie trouwkaarten zouden erg welkom zijn!!
  Groetjes Marjolein Ruijter

 • Monique baas
  28 februari 2016

  Heel graag!! Eind aug uitgerekend. Zou erg gaaf zijn!!??
  Monique baas onlangs geplaatst…Internet reclameMy Profile

 • Monique baas
  28 februari 2016

  Heel graag de geboorte kaartjes. Eind augustus uitgerekend. Zou super gaaf zijn!!!!??

 • Janine Versteeg
  29 februari 2016

  Ik zou heel graag de trouwkaartjes winnen, we gaan volgend jaar 5 mei 2017 trouwen als we 10 jaar samen zijn. Er komt zoveel bij kijken qua kosten, het zou ons heel erg goed uitkomen als we dit winnen. We hebben 2 kindjes en de geboortekaartjes zijn ook heel bijzonder geweest. De eerste met een zelfgeschreven gedicht voor onze te vroeg (11 weken) geboren dochter, de 2e is gebaseerd op de eerste geweest maar dan een ‘jongensversie’. Zodat de kaartjes mooi aansluiten, wie weet kunnen we hier ook iets mee doen voor de trouwversie, zodat ook de viering van onze ‘liefde’ (van ons complete gezin) er heel mooi naast zou staan.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.