Gratis videotraining Vloggen

Gratis videotraining Vloggen

Naast de cursus vloggen   die ik aanbied, heb ik ook een gratis videotraining vloggen gemaakt om een heleboel fijne tips en tricks te leren mocht je de stap willen maken om te gaan vloggen. Het lijkt je namelijk enorm leuk om die stap te zetten, maar the durft niet. Je volgt al een aantal vloggers en je kunt je ook al best een voorstelling maken van hoe het zou zijn als jij dit zelf zou doen. Maar de stap zetten voelt nog te groot. Je hebt ook geen idee hoe dit dan allemaal werkt. Toch voel je dat je toe bent aan verandering. Toe aan iets nieuws in je leven, iets wat helemaal voor jou is. Waarin je eindelijk eens aan jezelf gaat denken. Het lijkt je zo leuk om iets voor jezelf op te zetten. Voor je investeert in een cursus, wil je eerst kijken of dit wel wat voor je is, daarom bied ik gratis deze videotraining vloggen aan zodat je dit kunt ontdekken. 

Gratis videotraining Vloggen

Gratis videotraining Vloggen

Gratis videotraining Vloggen – Kellycaresse

Het lijkt je geweldig om voor jezelf te beginnen. Stiekem voelt het als een droom als je van vloggen je werk zou kunnen maken. Of je hebt misschien al wel een bedrijf, maar het loopt nog niet zoals je zou willen. Je vindt het tijd voor een volgende stap. Een volgende stap naar groei en meer voldoening.

Er komen enorm veel stemmetjes boven die ervoor zorgen dat je nog niet gedurfd hebt te doen wat je eigenlijk zo graag wilt. Vloggen klinkt geweldig, maar je bent bang dat niemand zit te wachten op jouw vlogs. Je kunt wel wat tips gebruiken hoe je dit dan moet aanpakken allemaal. Ook ben je onzeker over de mening van anderen, wat je omgeving ervan zal vinden bijvoorbeeld. Wat als zij het maar gek vinden dat je dit gaat doen?

Als jij je hierin herkent, dan is deze gratis videotraining vloggen helemaal wat voor jou!

Gratis videotraining Vloggen

In deze gratis videotraining vloggen leer ik je het volgende:

– Je waarom leren kennen zodat jij precies weet wat jouw motivatie is en waarbij je gaat leren om die mening van anderen op de achtergrond gaat zetten
– Durf te dromen, leer hoe jij je dromen kunt analyseren zodat je eindelijk weet wat je te doen staat om die te realiseren.
– Je ‘ik durf niet’ gaat onderzoeken en gaat leren hoe je die onzekerheid en angsten kunt ombuigen naar actie.
– Hoe Youtube werkt zodat je de knopjes en tools kent om het algoritme van Youtube zo in te zetten zodat jij alleen maar kan groeien.
– Of dit je eerste stap gaat zijn om je droom waar te maken!

Bij deze gratis videotraining vloggen krijg je een werkboek met e-book van 16 pagina’s zodat je alles rustig kunt nalezen, aan de slag kunt met de opdrachten en in korte tijd helder krijgt of dit echt wat voor jou is zodat jij die droom achterna kunt gaan!

Aanmelden

Wil je meedoen? Meld je dan aan via de pagina Gratis videotraining vloggen op Kellycaresse caching.nl. Je ontvangt direct een bevestiging met het werkboek en de link naar de videoles en je kunt dus meteen aan de slag. Heel veel succes!

Fotografie: Volliefdefotografie

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.