VLOG 11: Ervaringen au pair en budgetproof boodschappen doen!

Gezellig dat je meekijkt naar de nieuwe Kellycaresse vlog op woensdag waarin we onze ervaringen au pair delen. In deze vlog laten we onze Italiaanse gast Adrianna Nederland zien. We bezoeken een dagje Amsterdam, gaan naar de Drunense duinen, bezoeken een pannenkoekenbakker en meer. Samen met haar doen we budgetproof boodschappen en ze maakt voor ons de echte Italiaanse Lasagne. Het recept daarvan deel ik in de vlog want dat is zo lekker! Verder vertel ik meer over mijn nieuwe lancering en meer. Arianna deelt nog haar ervaringen bij ons dus weer een bomvolle gezellige vlog. Kijk je met ons mee?

Ervaringen au pair – Vlog


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

2 reacties

 • Eve
  2 oktober 2019

  Hey Kelly, wat een leuke vlog!
  Ik wou je een leuke tip meegeven voor je diepvries. Ik zag in je vlog dat een van je schuiven leeg was. Om minder energie te verbruiken kan je deze schuif vullen met isomo blokken, zo is er minder lucht in de vriezer die kan afkoelen telkens je de deur opendoet en verbruikt hij dus minder energie om deze terug af te koelen. Alle kleine beetjes helpen !

 • Rachel
  4 oktober 2019

  Waarom krijg ik altijd zo’n honger als ik jouw vlog kijk. Haha. Wel goed tegen verspilling. Ik ga gelijk even kliekjes opmaken.
  Die top van de Aldi is echt leuk. Ik had hem al voorbij zien komen in de folder, maar hij staat je echt leuk
  Rachel onlangs geplaatst…10x jezelf motiveren als je geen fut lijkt te hebbenMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.