Online Cursus Vloggen: Wat houdt dat in?

online cursus vloggen

Een online cursus vloggen, klinkt dat voor jou als muziek in de oren? Je kijkt misschien al heel lang naar andere vloggers en je droomt er stiekem van om dit zelf ook te doen. Maar je durft het niet. Heb je geen idee waar je moet beginnen? Ben je bang dat anderen het maar gek en stom vinden of dat het flopt. Je stelt de stap om voor jezelf te beginnen al veel te lang uit en vind het spannend. Of je hebt al een bedrijf en je mist groei in klanten en bekendheid, het komt niet echt van de grond en weet stiekem wel dat online zichtbaarheid en vloggen enorm kan helpen. Maar waar te beginnen? Ik heb mijn jarenlange ervaring als succesvolle vlogger en social media influencer gebundeld in een cursus. De cursus vloggen.

Online Cursus Vloggen: Wat houdt dat in?

Ik had gewild dat deze cursus al bestond toen ik begon. 6 jaar geleden kon ik nergens informatie vinden en heb ik geleerd door te vallen en weer op te staan. Maar geloof me, wat vond ik het spannend en eng. Ik durfde eigenlijk de stap niet te denken en wat was ik vaak nog bang voor de mening van anderen. En toch ben ik het gaan doen, de sprong in het diepe en koos ik voor mezelf. Een spannende stap maar de stap die me gebracht heeft waar ik nu sta. Ik voel me gelukkig, zelfverzekerd en ik mag elke dag doen waar ik mega gelukkig van wordt.

Inspireren

Anderen inspireren en meenemen in mijn leven en ik heb een community opgebouwd van zoveel lieve vrouwen waar ik dagelijks berichtjes van krijg en mee klets. Dromen zijn uitgekomen, we hebben zoveel mooie dingen mogen doen dankzij de hobby die uiteindelijk mijn werk mocht worden. Wat ik allemaal had moeten missen als ik de stap niet had gezet, is ongelooflijk. En daarom wil ik jou helpen, om uit die twijfel te komen maar ook om alle tools te leren die nodig zijn voor een succesvolle online business. Of de tools die nodig zijn om je huidige bedrijf naar een next level te krijgen door online bekender te worden van van je volgers echte fans te maken.

online cursus vloggen

Mag ik jou gaan helpen die droom waar te maken?

Eindelijk mag ik het lanceren, de cursus vloggen waarmee jij aan de hand wordt genomen zodat je alles weet om een kickstart te maken om jouw vlogs tot een groot succes te maken. Al die angsten en onzekerheden gaan we aanpakken, want geloof me, wat vond ik het ook eng toen ik begon!

Ik dacht toen ik begon ook, wie zit er op mijn vlogs te wachten, mijn leven is toch helemaal niet interessant? Ik zeg eerlijk, ik vond het heel eng!  Wat zal mijn omgeving er wel niet van vinden? Ook had ik geen idee hoe ik het moest aanpakken, hoe ik moest editten, en ervoor zou zorgen dat mijn vlogs een groot succes werd waardoor ik dagelijks mijn droombedrijf mag runnen. Ik ga jou aan de hand nemen en stap voor stap leren waardoor je met zelfvertrouwen mag starten.

In deze 8-weekse online cursus vloggen krijg je elke week een nieuwe videoles in je mailbox en een e-book en werkboek. Wanneer je deze cursus volgt heb je over 8 weken je eerste vlog online staan die er superprofessioneel uitziet waardoor je precies weet hoe je je succes verder kunt uitbouwen. Hoe cool is dat! 

Wat ga je leren in de online cursus vloggen?

 •  Les 1: Je waarom?! We gaan bepalen waar die motivatie vandaan komt om te gaan vloggen en ik deel je mijn verhaal. Als je dit weet, worden de volgende lessen heel makkelijk 😉
 •  Les 2: Onzeker zijn: We gaan je onzekerheden en belemmerende overtuigingen aanpakken en induiken. Jezelf durven laten zien en niet bang zijn voor de mening van anderen, hier horen oefeningen bij zodat jij niet meer bang hoef te zijn voor die mening van anderen en je vlogs tot een groot succes mag maken.
 •  Les 3: Doelgroep bepalen: Welke doelgroep gaan we aanspreken en ik ga je leren hoe je die doelgroep kunt bereiken en laten groeien. Hoe je weet waarover je gaat vloggen, wat hun intereses zijn zodat je nooit meer twijfelt of jouw content wel interessant is 😉
 •  Les 4: Tone of Voice: Hoe stel je jezelf kwetsbaar op, hoe praat je met je doelgroep. Hoe bouw je een vlog op en hoe maak je je volgers tot trouwe kijkers. Je leert hoe je met je volgers gaat praten en interactie verhoogt zodat ze trouwe fans worden en jij heel veel plezier krijgt in het maken van content.

online cursus vloggen

 • Les 5: Techniek, apparatuur en editten. We gaan onze eerste proefvlog opnemen en ik leer je hoe je je camera gebruikt, je gaat editten en een video super interessant maakt voor je kijkers. Ik leer je precies hoe editten werkt zodat je dit binnen mum van tijd gewoon zelf kunt.
 • Les 6: Branding: Ik leer je jouw unieke huisstijl kennen waardoor niemand nog om je heen kan!
 • Les 7: Groei! Zo zorg je ervoor dat je meer kijkers, abonnees krijgt en dus succesvol wordt met je vlogs en een trouwe fanbase opbouwt die elke week je vlogs weer willen bekijken! Ik leg je precies uit you YouTube werkt zodat je de tactiek kent waardoor YouTubre jou helpt groeien!
 •  Les 8: Influencerlife: Zo zorg je ervoor dat je geld gaat verdienen met je vlogs, je met bedrijven kunt gaan samenwerken om een merk op een natuurlijke manier kunt promoten of ervoor zorgt dat je eigen merk of bedrijf middels je vlogs op de kaart gezet worden voor meer succes in je business.

online cursus vloggen

Extra:

 • BONUS 1: LES: Social media! Je leert precies hoe je social media moet inzetten om je vlogs onder de aandacht te brengen zodat je publiek enorm groeit.
 • BONUS 2: LES : Behind the scenes vlog: Kellycaresse leert je alle kneepjes van het vak en laat je achter de schermen zien hoe ze een vlog filmt, opbouwt en edit!
 • BONUS 3: GOALDIGGER LES! Ik ga je leren doelen stellen zodat je praktisch aan de slag kan om ze ook echt te behalen en al je dromen mag waarmaken.

 

Elke week krijg je een nieuwe videoles in je mailbox met een uitgebreid werkboek en E-book. Je wordt lid van een trouwe Facebook community waarin je met gelijkgestemden gaat leren, elkaar gaat helpen en gaat groeien. Je bent elkaars stok achter de deur en samen ga je dit avontuur aan. Ik zal hierin elke maand een videotraining geven om je nog meer te leren. Ook ga ik er eens per maand LIVE om al je vragen te beantwoorden. Het wordt een life changing cursus waarin jij eindelijk die diepgekoesterde droom achterna gaat. We beginnen op 14 oktober met de eerste klas, ben jij erbij? 

Aanmelden

Je kunt je voor het programma aanmelden met een speciale pilot prijs die alleen deze keer geldig is. Je betaalt dan geen €397, maar slechts eenmalig € 247 inclusief BTW. Aanmelden kan via deze pagina en er zijn slechts een aantal plekjes en OP=OP! Deze cursus zal nooit meer voor deze lage prijs worden aangeboden dus pak die kans ;).

Wie weet zie ik je op 14 oktober bij de cursus, ik heb er zoveel zin in om je te helpen je droom waar te maken!

Fotografie: Volliefdefotografie

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

2 reacties

 • Miriam
  1 april 2020

  gtaag zou ik worden teruggebeld
  mvg miriam
  06 30 95 03 18

 • Laila Virginie Sabathie
  6 februari 2021

  Goede avond. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn , welke datums, of er een certificaat na afloop is.
  Bij voorbaat dank,

  Met vriendelijke groet,
  Laila

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.