Geluksmomentjes waar ik dankbaar voor ben

nivea7

Sommige momenten in je leven zijn zo mooi en lijken zo vanzelfsprekend dat je er niet bij stil staat. December is zo’n maand waarin je hier extra bij stil staat. NIVEA heeft mij gevraagd om daar met jullie bij stil te staan en daarom ga ik een paar van die fijne momentjes opsommen met wat leuke foto’s erbij en ben ik benieuwd waar jullie dankbaar voor zijn.

 

nivea8

– Ik ben dankbaar voor mijn lieve man, hij is echt mijn soulmate en we hebben ontzettend veel plezier samen. Zo is zo’n geluksmomentje dat we samen naar Londen gingen, een paar dagen vooraf spontaan geboekt en de tijd van ons leven gehad.

– De humor die ik samen met Yannick deel is al een geluksmomentje op zich, hij kan me zo aan het lachen maken, het is altijd zo gezellig samen. Hij heeft de meest flauwe humor maar ik zelf ook. Anderen zullen ons misschien niet snappen terwijl wij gieren van het lachen.

nivea9

– Dankbaar om te zien hoe onze meisjes zich ontwikkelen. Dat ik dan Aimy vol trots en met een grote glimlach achter haar loopkarretje zie stappen, of Lana die zelf haar jas aandoet en een boterham besmeert met jam op haar manier, ik kan er echt zo van genieten.

– Ook gewoon de simpele dingen in het leven samen met mijn gezin zijn geluksmomentjes. Aan tafel zitten en samen lekker eten, kletsen en horen wat Lana ons allemaal wil vertellen. De interactie tussen Lana en Aimy is zo gezellig, ze hebben al een soort eigen taaltje en maken veel lol samen, heel  bijzonder om te zien.

nivea1

nivea10

– Dankbaar voor mijn lieve moeder waar ik dan spontaan een dagje mee naar de Efteling mee ga samen met Aimy. Lana was naar de gastouder, dus gingen we met ons drietjes en hadden we zo extra quality time met Aimy. Drie generaties vrouwen, ik ben dankbaar dat ik dat mag meemaken.

– Dankbaar voor mijn lieve ouders die ten alle tijden voor ons klaarstaan en waar we veel gezellige geluksmomentjes mee beleven. Zien hoe onze meisjes helemaal opleven bij het zien van opa en oma. Genieten om te zien hoe mijn ouders genieten van onze meiden. Echt heel bijzonder.

nivea11

– Een foto met mijn vader mag ook niet ontbreken, een belangrijke steun en toeverlaat achter de schermen van Kellycaresse.nl. Hij maakt regelmatig foto’s voor me, gaat mee naar events, past op de kinderen, denkt mee en heeft altijd een fijne kijk op dingen. Deze foto is een jaar geleden gemaakt toen ik (hoog)zwanger met hem naar een kerstevent ging.

nivea13

Sommige momenten in je leven zijn zo mooi en lijken zo vanzelfsprekend dat je er niet bij stil staat. NIVEA heeft mij gevraagd om hier wel bij stil te staan, een mooi initiatief. Wij gebruiken graag de producten van NIVEA in ons gezin (bijv. NIVEA Tales voor de kinderen zoals je daar kon lezen en NIVEA MEN) dus werken hier graag aan mee. Vooral de bekende blauwe pot met witte NIVEA Creme vinden we erg fijn voor droge ellebogen, knietjes en handjes of een droog huidje van de kou die buiten heerst.

Ik wil jullie vragen om jullie NIVEA Creme momentje te delen, wat zijn jouw geluksmomentjes in je leven die offline plaatsvinden? Deel jouw fijne geluksmomentjes met je familie of vrienden als verhaal bij de comments of op social media. Winactie: Ik mag een van mijn volgers bij de comments verrassen met een HP Polaroid camera om al je leuke smartphone foto’s gewoon thuis te printen tot polaroids. Ik ben benieuwd naar jullie verhalen.

#KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

32 reacties

 • Jolene
  27 december 2016

  Mijne is zeker:
  Wanneer ik lekker lang in bad heb gezeten en me erna helemaal in heb gesmeerd met NIVEA creme en ik de woonkamer binnen kom en mijn lieve gezinnetje zie dan smelt ik!!

 • Denise
  27 december 2016

  Ik geniet ook echt van de kleine dingetjes. Kerst kunnen vier nog met onze opa en oma ♡ terwijl je weet dat dit de laatste kerst samen kan zijn. Schoonoma die voor kerst te horen krijgt dat ze een tumor bij haar nieren heeft maar toch met kerst erbij is. Kleine momenten die je moet koesteren. Maar ook de eerste kerst in ons eigen huisje. Het ontbijt voorbereiden ons kerstboompje opzetten. Toevallig heb ik voor kerst kleine niveau cadeautjes ingepakt. Gewoon als klein gebaar. Een fijne douchegel, voor opa die vergeetachtig is een alles in 1. Heerlijk dat deze producten er zijn ♡

 • Valerie
  27 december 2016

  Ik geniet van de mooie dingen in het leven, van heerlijk eten met mijn familie, in de zandbak spelen met mijn zoontjes, de hond uitlaten in de duinen, met mijn man een avondje uit gaan, een lekker kopje thee, een stukje zelfgebakken taart, een fris opgemaakt bed en gaan slapen met het idee dat je de hele nacht nog voor je hebt, een lekker parfum, en nog meer <3

 • Angela
  27 december 2016

  Deze gelukmomentjes zijn echt heerlijk om te lezen! Ik geniet ook echt van de kleine dingetjes! Ik gebruik zelf geen nivea omdat mijn huid er niet tegen kan.

 • chantal
  27 december 2016

  Mijn geluksmoment is als mijn broertjes nog een keer opscheppen en hun bord bijna schoonlikken als ik gekookt heb. Ik bdn dol op koken maar mijn broertjes zijn moeilijke eters, dus als ze het lekker vinden ben ik blij. Ook vind ik het superleuk om met het hele gezin een film te kijken. Met puberbroertjes is een film vinden die iedereen wil kijken bijna niet mogelijk, maar iedereen in ons gezin houdt van Toy story!

 • Puck
  27 december 2016

  Ook al ben ik nog jong, ik weet dat het leven kostbaar is en je nooit weet wanneer het voorbij is. Dit heeft me geleerd te genieten van de kleine dingen, en stil te staan bij wat ik wél heb in plaats van bij wat ik niet heb. Ik probeer mooie en fijne momenten te koesteren, zoals het samenzijn met mijn lieve familie en vrienden, de kansen die ik krijg om mezelf te ontwikkelen, dingen doen die ik leuk vind en (nieuwe) bijzondere plekken bezoeken. Geluk moet je halen uit de kleine dingen, die samen een bijzonder geheel kunnen vormen!

 • Petra
  27 december 2016

  Van alle kleine dingen om blij van te worden, vind ik lachen met onze dochters toch wel het allerfijnst. Als we aan tafel zitten, de dag doornemen en er is iets gebeurd waar íedereen om kan lachen. Dat is echt goud waard. Die glimmende oogjes en totale pret. Ja, dat geluksmomentje kies ik als favoriet :).

 • rachel
  27 december 2016

  heerlijke spullen van nivea onder de douche!! dat zijn geluks momentjes en de momenten met mijn gezin, elke dag wakker worden….. en een smile van mijn hartjes zien die even komen kroelen
  rachel onlangs geplaatst…Dag kerst, op naar 2017My Profile

 • Liesbeth
  27 december 2016

  Superdankbaar voor het kindje dat op dit moment in mijn buik groeit en dat de liefde van mijn man en mij extra bevestigd!

 • Kelly Caresse
  27 december 2016

  Wauw wat mooi, gefeliciteerd met je zwangerschap Liesbeth 🙂

 • Kelly Caresse
  27 december 2016

  Jaa zo’n rijkdom he <3

 • Kelly Caresse
  27 december 2016

  Heel mooi gezegd Puck!

 • Kelly Caresse
  27 december 2016

  Mooie momenten <3

 • Dionne
  27 december 2016

  2016 stond voor mij in het teken on te genieten van de kleine dingen in het leven. Dit heb ik dan ook optimaal gedaan. Toch is er één groot geniet moment dat ik nooit zal vergeten en dat is mijn surpriseparty die mijn zusje had georganiseerd voor mijn verjaardag. Ik heb op zich een grote vriendengroep, wat als het ware bestaat uit individuen die niet echt met elkaar omgaan in het dagelijkse leven. Eén keer in het jaar mag ik genieten van de hele groep en dat is op mijn verjaardag. Dit jaar was dat extra speciaal omdat ik nergens vanaf wist. Een geniet moment met een grote lach en een traan

 • Dionne
  27 december 2016

  2016 stond voor mij in het teken on te genieten van de kleine dingen in het leven. Dit heb ik dan ook optimaal gedaan. Toch is er één groot geniet moment dat ik nooit zal vergeten en dat is mijn surpriseparty die mijn zusje had georganiseerd voor mijn verjaardag. Ik heb een grote vriendengroep, wat als het ware bestaat uit individuen die niet echt met elkaar omgaan in het dagelijkse leven. Eén keer in het jaar mag ik genieten van de hele groep en dat is op mijn verjaardag. Dit jaar was dat extra speciaal omdat ik nergens vanaf wist. Een geniet moment met een grote lach en een traan

 • Joyce
  27 december 2016

  Na een enorm rotjaar zijn er toch wat geluksmomentjes geweest dit jaar en in de komende weken..

  #1 mijn zwangerschap van ons eerste kindje
  #2 ons huwelijk in turkije
  #3 mijn vertrek naar nederland voor de bevalling waarbij het moeilijk leek om een visum te krijgen voor mijn man. Dit is gelukt en hij komt volgende week eindelijk aan! Hopelijk op tijd voor de bevalling.
  #4 mijn bevalling die elk moment kan plaats vinden. Kijk er enorm naar uit om ons kleine mannetje in mijn armen te nemen.

  Liefs joyce

  #helloturkeygoodbyeholland on instagram
  #fecri joyce kocak op facebook

 • Wanda Berg
  27 december 2016

  Mijn gelukmoment is als ik mijn dochter bij mij op schoot in slaap valt. Zo heerlijk in mijn armen lekker knuffelen. Dat is een onbetaalbaar en gelukzalig gevoel. Verder ben ik al jaren een trouwe niveau crème fan ook heerlijk om na het douchen op mijn gezicht te smeren. Nu maar hopen dat deze mooie Polaroid printer onze kant op mag komen. Wij hebben nog geen printer en een draagbare zal voor meer heerlijke momenten zorgen. #Hopen #Niveaucrememomenten #Dankbaarheid #Liefde

 • Manouk
  27 december 2016

  – Als mijn zoontje (2 jr) met mijn dochtertje (6 mnd) slepertje en haar aan het lachen maakt.
  – Hoe mijn dochter heel makkelijk in slaapt komt, zowel overdag als in de avond. Dit deed mijn zoontje namelijk pas met 21 maanden, ik geniet daar extra van.
  – Met kerst het spel speak out spelen waarbij mijn vader zijn gebit verliest, haha!
  – Zien hoe mijn zoontje zo goed omgaat met alle veranderingen van het afgelopen jaar. In 4 dagen tijd zijn we namelijk verhuisd, is mijn oma overleden, is hij op zijn eigen kamer gaan slapen en is zijn zusje geboren. En hij is daar super goed mee omgegaan!
  – en natuurlijk niet te vergeten: mijn vriend. Hoe spannend hij het vaderschap in het begin vond, wat voor toppapa hij nu is voor onze kindjes.
  – stiekem geniet ik van alle momenten met mijn dierbaren om me heen!

 • Kim van Huizen
  27 december 2016

  mijn geluksmomentjes:

  – m’n ouders die een vakantiehuisje hebben gekocht in winterberg(duitsland) waar ik nu ook ben nu ik dit typ 😀 (lekker veel sneeuw <3 )

  – als de kerstboom weer opgezet mag worden!

  – als ik jarig ben( 21maart)

  – Dat mijn oma met lymfeklier kanker nu kankervrij is, en mijn oma met kankeruitzaaiing 1 maand langer te leven heeft.

  – dat ik van de zomer een nieuwe fiets uit het niets heb gekregen van m'n ouders !

  – Dat het heel erg goed gaat op school ! en waarschijnlijk mijn diploma ga halen voor niveau 1 ! 😀

  – dat ik in januari 2017 ga daten met een jongen!

  eigenlijk nog veel meer geluksmomentjes maar dat word wel een erg lang bericht!
  en ik vind je zo'n mooie vrouw kelly ! zelf ben ik (17 jaar) Doodonzeker..

  waar ik nivea voor gebruik : huidiritatie, wondjes om ze sneller te laten helen, wondjes op pootje van mijn honden! en gewoon om even savonds op mijn gezicht te smeren voor een fijn huidje voor de volgende ochtend 🙂

 • Tetske van Buuren
  27 december 2016

  Ik heb sinds dat mijn broer uit huis is gegaan ongeveer 15 jaar gelden nooit meer contact met hem gehad. Hij heeft ook het contact met mijn ouders verbroken waar ze echt heel veel verdriet om hebben gehad. Nu jaren later heeft hij weer contact met ons gezocht! Wat ik zelf heel prettig vind ook al was het aan het begin heel apart! Wat voor mij vooral belangrijk is dat mijn ouders daar zo gelukkig mee zijn! En dat we met zn allen kunnen genieten van hele mooie momenten! <3

 • Delia
  27 december 2016

  Mijn geluks momentjes zijn:

  -samen met mijn gezin qualitytime doorbrengen na een lange week hard werken.
  -mijn twee hummeltjes zien opgroeien en met de dag wijzer zien worden
  -Onze ouders die er altijd voor ons zijn en ons door dik en dun steunen.
  -En ondanks dat ze vreselijk waren mijn twee bevallingen want ja daar begonnen de echte geluks momentjes pas mee!

 • Romy
  27 december 2016

  Wat een mooi artikel! Ik vind het ook fijn om elke maand even bij mijn geluksmomentjes stil te staan! Dat kan al iets heel simpels zijn, zoals een stralende glimlach krijgen van mijn nichtje of laatst naar Soof 2 en daar gieren van het lachen met mijn moeder. Heerlijk!
  Romy onlangs geplaatst…Terugblik: 2016 was het jaar van…My Profile

 • Marit Oerlemans Jansen
  27 december 2016

  Elke dag bevat tal van geluksmomentjes denk ik.
  Soms zijn we ons er niet eens volledig bewust van.
  Mooi dat jij je geluksmomentjes zo goed realiseert en kan beschrijven.
  Dat is een voorbeeld voor iedereen.
  Positiviteit uit de kleine geluksmomenten!

 • Mandy
  27 december 2016

  Wat heerlijk zulke geluksmomentjes! Hopelijk volgen er nog heel veel in 2017 🙂

  Mijn allergrootste geluksmomentjes vind ik in de lach van mijn zoon. Hij is nu bijna 2 jaar oud en zit soms zo lief naast me op de bank, kijkt me aan en lacht dan bijna verliefd naar me… *zucht*

  Daarnaast vind ik geluksmomentjes in het drinken van een joekel kop verse jasmijn thee, urenlang badderen met een heerlijk boek en de slappe lach hebben met mijn vriend (en dan niet weten waarom).
  Mandy onlangs geplaatst…Dag 2016… Wij zijn klaar voor 2017!My Profile

 • Charlene
  27 december 2016

  Vandaag had ik echt weer (voor mij toch) een geluksmomentje.. Ik ga binnenkort verhuizen naar men eerste echte eigen huisje. En daar ligt zo een leuke oude parket vloer, helaas is een groot stuk hiervan onherstelbaar beschadigd. Dus ik was al afscheid aan het nemen van men vloer, want dezelfde vloer nog vinden = hopeloos. 🙁 Nu was ik vandaag met men mama gezellig aan het winkelen in Nederland, gaan we een kringloop binnen en ja hoor wat ligt daar… juist 1 pak van “mijn” mooie vloer! Ik kan je zeggen, ik was super blij! Andere denken misschien word jij van zoiets gelukkig??? Ja hoor!! 🙂

 • Devlin Klaauwer
  27 december 2016

  Ik kan van zoveel dingen genieten! Het afgelopen jaar zit ik lekkerder in mijn vel dan ooit. Ik geniet van de momenten samen met mijn lieve familie en/of vriend. Ook geniet ik van mijn neefje en nichtje! Ik ben een hele trotse tante en vind het zo leuk om ze te zien groeien! Ook geniet ik van mijn werk op het kinderdagverblijf. De leuke opmerkingen van de kinderen, samen knuffelen en ze elke week weer wat zien groeien, heerlijk! Ook kan ik zo genieten van een heerlijke wandeling door de natuur! Kortom, ik geniet van het leven! En ik koester mijn geluksmomentjes <3
  Devlin Klaauwer onlangs geplaatst…Dag Omnipod!My Profile

 • Loes Johanna
  28 december 2016

  Ik had gisteren ook een reactie geplaatst, maar er lijkt iets mis te zijn gegaan! Wat een mooi artikel! Mijn geluksmomentjes zijn op dit moment voornamelijk met manlief, ik herken me heel erg in wat jij schrijft over Yannick. We hebben heel veel lol samen, en ik ben blij dat hij sinds 15 mei van dit jaar mijn man is. <3 Ook al de bewegingen in mijn buik op dit moment vind ik fantastisch, zwanger zijn is zeker een geluksmoment. Als manlief nu contact maakt en er vanuit mijn buik een reactie komt… smelt! Kan niet wachten tot de geluksmomentjes met ons meisje vanaf maart. <3
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Favoriete foto’s 2016My Profile

 • Sylvia F.
  28 december 2016

  Herkenbaar al deze momentjes! Mijn ultieme geluksmomentje: In het weekend ons zoontje (Noah, net 1 jaar) nog lekker even mee in bed nemen als hij vroeg wakker is.. hij klimt het hele bed door en draait van links naar rechts om aan ons allebei te voelen/aaien/friemelen! Soms nog samen even slapen, met dat warme lijfje tussen ons in!! Baby 2.0 is onderweg, dus kan niet wachten om straks met zn 4tjes deze fijne momentjes te delen!

 • Susan
  28 december 2016

  Voor ons is het naar bed gaan het mooiste en fijnste moment van de dag! Norah krijgt dan haar laatste flesje en we staan even stil bij de dag. Na de laatste dikke knuffels stop ik norah lekker in haar wiegje en dan lekker slapen. Wish these moments never stop!

 • chucky1012
  28 december 2016

  Dat toen onze eerste bond overleden was Ik een puppy had gezien en we die gingen halen. De reis met haar op mijn schoot was zo speciaal. Een lieve vriend her Ik want Ik heb respect voor hem wat hij allemaal doet voor anderen en vergeet zichzelf….
  Hij bedankt me voor het heerlijk gekookte eten, de schone was, het gepoetste het etc..
  Ook als Ik me dagelijks insmeer met diverse huidverzorgingsproducten van NIVEA want dit doe Ik al jaren en sjouw een tube handcreme en lippenbalsem met me mee….
  Leuke actie en Ik doe heel graag mee #Niveacrememomenten #Dankbaarheid #Liefde

  @instagram

 • chucky1012
  28 december 2016

  Instagram: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

 • Marina
  29 december 2016

  In mijn leven is momenteel veel onzeker. Ik woon samen met mijn kinderen en moet het echt hebben van de kleine geluksmomenten. Even kletsen als ze bij me in bed kruipen, samen iets koken, een wandeling maken, gewoon luisteren naar het onderlinge gebabbel. Zeker door het laatste jaar ben ik me enorm gaan beseffen dat alles in het leven draait om je geluksmoment pakken, niet bang zijn voor wat anderen denken, in therapie wordt daar NIVEA voor gebruikt: Niet Invullen Voor Een Ander, vind ik wel een leuke om even hier te melden. Thuis heb ik natuurlijk ook nivea op de pak. Bodylotion, lipbalsem, het blauwe blik, altijd fijn.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.