Fijne plekjes in ons huis waar we veel tijd doorbrengen

Ik ben dol op ons mooie huis, ons droomhuis waar we al ruim 2,5 jaar met veel plezier wonen en waar ik jullie het hele proces van heb gedeeld. Van aankoop, de bouw van ons nieuwbouwhuis, de inrichting en nog veel meer. Ik voel me enorm thuis in ons huis en we hebben het er heel fijn. Ik deel in deze blog de favoriete plekjes in ons huis waar we samen veel tijd doorbrengen. Lees je gezellig met me mee?

Fijne plekjes in ons huis waar we veel tijd doorbrengen

 • Onze woonkeuken: We hebben een aanbouw laten maken aan ons huis om een extra grote woonkeuken te creëren. Met een ruime keuken met kookeiland met daarnaast een tafel van ruim 3 meter lang, word je uitgenodigd om uitgebreid te koken, gezellig te eten, spelletjes te doen en te tafelen. De meeste tijd brengen wij door in de woonkeuken en hier genieten we onwijs van. Zie je die leuke lamp hangen? Die kochten we bij Directlampen.nl; een hele fijne online shop voor al je verlichting en lampen.
 • Mijn kantoor: Wat ben ik blij met een eigen kantoor in huis. Een kamertje, helemaal van mij, waar ik werk, sport en ontspanning op zoek door te mediteren of schrijven. Mijn make-up tafel staat er verder, dus ik maak me daar ook op. Ik voel me helemaal happy in mijn roze kantoor.
 • De woonkamer: In de avond als de kids slapen zitten we in de woonkamer om een serie te kijken, een film te zien of gewoon een boek te lezen. Het is echt de plek waar we ons in de avond terugtrekken na een drukke dag met de kids om over te gaan op ontspanning. Onze woonkamer is qua grootte wat knusser dan de keuken, wat het extra gezellig maakt. Hoe leuk is trouwens de industriële lamp die je hierboven op de foto ziet! Hier zit een led lamp in wat bespaart op je stroom gebruik en ook nog eens veel duurzamer is!
 • De tuin: In de zomer zijn we veel in onze tuin te vinden. De kinderen spelen er graag op het speeltoestel en zelf vind ik het heerlijk om te loungen onder de overkapping terwijl ik de kids in de gaten houd. Ook vind ik het heerlijk om buiten te eten met mooi weer, we hebben een fijne ruime tuin waar we veel plezier van hebben.

Wat zijn de fijnste plekjes in jouw huis waar jij het liefst tijd doorbrengt? Ik ben benieuwd! Laat het me weten met een reactie bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.