VLOG: Ups en downs, gezellig bakken en schoonmaken

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog deel ik de ups en downs en emotionele rollercoaster die deze tijd met zich meebrengt, maar daarbij is het ook een hele gezellig vlog met een realistisch kijkje in ons leven. We bakken allerlei lekkernijen en veranderen weer het een en ander in de woonkamer, ik ben gezellig aan het poetsen met de meisjes en we zoeken ook de buitenlucht op, ik vertel over mijn nieuwe wafelijzer en hoe wij onze dagen invullen en we hebben ook weer een heleboel plezier,Kijk je gezellig met ons mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

1 reactie

  • Linda
    3 februari 2021

    Wat een gezellige vlogen weer. Zelf ben ik ook meer aan het bewegen/sporten thuis en vroeg me af waar ik de linkjes kan vinden waar je het in de video over hebt.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.