Soliv 1

Dit artikel is gesponsord door S.Oliver
Als ik iets heel belangrijk vind in een garderobe, dan zijn het de juiste basics. Items in je kledingkast die je kunt combineren in een heleboel looks. De ideale jeans, die fijne blouse, de trui die overal bij kan, dat soort basics bedoel ik. Ik mocht van het merk s.Oliver wat kleding shoppen en ging, vertrouwd, voor wat basics voor in mijn garderobe. Items waar ik sowieso nog lang plezier van heb. s.Oliver is voor mij een nieuw merk en ik ben aangenaam verrast, ik laat jullie twee looks zien waarin ik wat items combineer en ik stel jullie wat vragen in poll-vorm, want ik ben benieuwd naar jullie mening, visie en jullie maandelijkse uitgaven aan kleding. Benieuwd wat ik bedoel? Lees dan even verder.

Soliv2

Outfit combinatie 1: Een basic witte blouse op een fijne jeans. De witte top laat mijn bruine teint goed opvallen wat natuurlijk ideaal is omdat ik normaal zo’n bleekscheet ben. Ook vind ik wit altijd een goede optie, zowel voor nettere gelegenheden als voor een casual look. Als moeder is wit niet altijd handig maar gelukkig hebben we daar de wasmachine voor.

Soliv3

Hier zie je wat details van de jeans die ik draag. De wat stoerdere boots zijn ook van s.Oliver.

Soliv5

Outfit combinatie 2: Dezelfde fijne jeans, dit keer draag ik hier een pastelroze trui op. Een trui van een dunne wollen stof die uitgewerkt is met verschillende lagen. Hierdoor geeft deze een nonchalante look. Ik vind de kleur heel lieflijk staan en daardoor voor veel gelegenheden geschikt. De trui valt wat wijder en dat vind ik erg comfortabel.

Soliv4

Op deze foto zie je goed hoe de lagen in de trui zijn uitgewerkt. I Like it!

Soliv6

Basics kun je heel mooi opfleuren door een eyecatcher aan je outfit toe te voegen. Dit kan een bijzonder sieraad zijn zoals een statement ketting, maar ook een sjaaltje, bijzonder jasje, aparte schoenen enzovoorts. Zo bepaal je zelf hoe je je eigen stijl hierin laat terugkomen.

Samen met s.Oliver ben ik benieuwd naar de antwoorden op vragen die we stellen in de volgende polls. Ik kijk er naar uit om jullie antwoorden te bekijken. Ook mag je uitgebreider op de antwoorden in gaan bij de comments, ik ben heel benieuwd! Ik zal later in een artikel terugkomen met jullie antwoorden.

Vraag 1:

Vraag 2:

Vraag 3:

Hoeveel geef jij gemiddeld per maand uit aan kleding voor jezelf? En wat vonden jullie van deze basic items? Combineer jij ook graag basics in je outfits? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Liefs Kelly
sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

30 gedachten over “Fashion outfits: De juiste basics”

 1. Erg leuk de kleding die je hebt uitgezocht. De witte blouse staat vooral je heel mooi.
  Ik heb eigenlijk geen idee wat ik uitgeef. Ik bestel meestal in 1 keer heel veel kleding en dan een hele tijd niet meer.
  Joy onlangs geplaatst…Hoe ziet mijn werkdag eruitMy Profile

 2. Dat roze kleurtje staat je altijd zo mooi! Ik draag ook graag basics waar ik me lekker comfy in voel, inderdaad opleuken met een leuk juweeltje of sjaaltje of zo. En ik geef eigenlijk echt te veel geld uit aan kledij 🙁 Hoeveel is moeilijk te zeggen maar ik denk toch zo’n €200 per maand… De ene maand al wat meer en de andere wat minder.
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn lentewishlist: pastelrozeMy Profile

 3. Ik vind het super leuke outfits!! Het lijkt alleen alsof je broek heel los zit of is het geen skinny jeans?
  Die witte blouse spreekt me wel erg aan, daar heb ik er ook nog geen van. Misschien binnenkort wel 🙂
  Anouk onlangs geplaatst…5 dingen om te doen met PasenMy Profile

 4. Ik vind vooral de witte blouse erg leuk! Ik draag ook erg graag basics en vind het ook belangrijk dat deze van goede kwaliteit zijn. Zelf heb ik niet veel compleet witte kledingstukken inderdaad omdat het gevoelig is voor vlekken. Maar ik vind het wel altijd mooi staan, dus misschien nu toch maar weer eens op zoek nu het voorjaar is..

 5. Kelly Caresse

  Ah dat is inderdaad balen, maar denim kun je ook terug laten komen in een spijkerjack of andere items? Maar ik snap wel dat het balen is

 6. Ik vind de witte overhemd heel gaaf. Outfits staan je goed Kelly.

  Mijn uitgave aan kleding verschilt enorm, de ene keer geef ik met liefde 120 euro uit aan een sweater en 20 euro aan een broek en zo kunnen er maanden voorbij vliegen zonder iets te kopen.

  Als ik echt iets mooi vind dan ga ik ervoor, maar niet direct, ik wacht altijd een paar dagen om te kijken of ik het wel echt wil.
  Nesrin onlangs geplaatst…B*tch better have my money! (1 april met Rihanna)My Profile

 7. Ik vind de witte blouse heel mooi bij je! Ik draag veel basics. Mij zie je het meest rondlopen in een jeans, basic t-shirt en daarop een vest. Dat is de outfit waar ik me het beste in voel. Ik geef niet elke maand geld uit aan kleren, daardoor kan ik moeilijk zeggen hoeveel ik uitgeef. Ik ben niet de persoon die zomaar kleren gaat shoppen. Ik doe dat vooral als ik iets nodig heb, als er iets aan vernieuwing toe is of als ik iets echt ontzettend mooi vind!
  Vanessa onlangs geplaatst…Lush Moederdag 2015My Profile

 8. S.oliver is toevallig echt mijn favo merk, wat leuk om jou erin te zien! Het staat je geweldig, die witte blouse heb ik in het roze, i love it 😀

 9. Mooi inderdaad je kleurtje en ik vind die blouse met die jeans je ook mooi staan. Ik heb laatst als basics hemdjes en t-shirts gekocht… Omdat ik 3 weken geleden dacht dat de lente er snel aan zou komen en ik hou van laagjes dragen 🙂 het uitgeven wordt geleidelijk aan meer. Voor heen bijna niets, sinds ik afgevallen ben ongeveer 100 tot bij uitverkoop 150 euro p.m. liefs, Eva
  Eva onlangs geplaatst…Paas ijs: lekker en gezond!My Profile

 10. Ik geef niet zoveel geld uit aan kleding en eerlijk gezegd spendeer ik het liever aan de kids maar als ik kleding koop dan probeer ik op het budget en de sale te letten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.