Curaçao vakantie vlog #3 Autorijles en dansen met Lana

Dia1

Vandaag deel ik met jullie de derde vakantie Curaçao vlog! In deze vlog zie je gelijk twee dagen van onze vakantie. Ik ging voor het eerst autorijden in de huurauto ( met automaat). Op Curaçao rijden ze, voorzichtig gezegd, best wel wat gevaarlijker dus dat was voor mij een hele uitdaging! We  gingen lekker de stad in (Willemstad) en daarna uit eten bij de Gouverneur. De dag erna gingen we naar het strand (Cabana beach) en uit eten bij een buffet waar een hele leuke band aan het optreden was. Dat was zo gezellig dat ik met Lana even gedanst heb. Kijk je weer mee naar de video?Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden! Laat je reactie achter bij de comments!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

26 gedachten over “Curaçao vakantie vlog #3 Autorijles en dansen met Lana”

 1. Leuk! Oh echt, ik had Yannick eruit gezet! 😉 De rijinstructeur. Puh! Je reed hartstikke goed hoor, Kelly. De eerste keer dat ik in een automaat reed trapte ik iedere keer met links op de rem. Maar het went snel. Oh heerlijk die bedden op het strand. Ik riep al naar Peter: Ik wil ook! Ik wil ook! Maar hij wil niet vliegen…. 🙁
  Marion onlangs geplaatst…Dysthyme Stoornis SucksMy Profile

 2. Ooh wat een gezellige vlog weer! Wat een prachtige restaurantjes en standen zeg! Ik ben jalooooeeers! En ik zit me de hele tijd af te vragen hoe jullie overal de weg naartoe weten, de goeie restaurantjes en leuke strandjes weten zijn, of het er duur is om uit eten te gaan, of jullie ook moeten betalen voo dat heerlijke strandbedje en dergelijke 😀 Gewoon omdat ik heel graag ook eens zo’n reis wil maken maar ik ben altijd gewoon geweest van op all in vakantie te gaan waardoor ik van niets weet, haha! Een artikeltje met reistips en info over Curacao zou ik wel handig vinden 😀
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn lentewishlist: pastelrozeMy Profile

 3. Kelly Caresse

  He Kim! Dsankjewel voor je leuke en enthousiaste comment. Een paar jaar geleden zijn we er ook geweest, Yannick zat er toen ruim 5 maanden voor zijn werk, ik kwam hem 23 dagen opzoeken dus toen hebben we al veel ontdekt en veel daarvan zijn we deze vakantie ook weer naar toe gegaan. Op Curaçao moet je voor de meeste stranden entree betalen en daarbij ook betalen voor huur van strandbedden. Restaurants in Curaçao zijn vergelijkbaar qua prijzen met Nederland maar dan betaal je met guldens dus het lijkt wel wat duurder daardoor. Ik hoop voor je dat je ook zo’n reis eens kan maken 😀 Thanks, goed idee om er eens een artikel over te schrijven!

 4. Kelly Caresse

  Hoi Anouk, ik kan me voorstellen dat je dit jammer vind. Voor ons zijn de privacy redenen belangrijker dan het entertainment dat het op kan leveren. Dankjewel, dat je onze keuzes hierin respecteert. Wel wil ik je graag bedanken voor het kijken en voor het geven van je reactie 🙂
  Via http://www.kellycaresse.nl/bloggen-en-privacy leg ik hier meer over uit 🙂

 5. Kelly Caresse

  Hahah ja het is echt even wennen zo’n automaat 😛
  Hopelijk wil Peter een keer met je vliegen!

 6. Kelly Caresse

  ja had ik ontdekt, super leuk! Thanks ook dat je het laat weten! 🙂 Wat vond je van de mijn debuut 😛

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.