Curaçao vakantie vlog #3 Autorijles en dansen met Lana

Dia1

Vandaag deel ik met jullie de derde vakantie Curaçao vlog! In deze vlog zie je gelijk twee dagen van onze vakantie. Ik ging voor het eerst autorijden in de huurauto ( met automaat). Op Curaçao rijden ze, voorzichtig gezegd, best wel wat gevaarlijker dus dat was voor mij een hele uitdaging! We  gingen lekker de stad in (Willemstad) en daarna uit eten bij de Gouverneur. De dag erna gingen we naar het strand (Cabana beach) en uit eten bij een buffet waar een hele leuke band aan het optreden was. Dat was zo gezellig dat ik met Lana even gedanst heb. Kijk je weer mee naar de video?Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden! Laat je reactie achter bij de comments!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

26 reacties

 • Dionne
  3 april 2015

  Wat een super leuke vlog weer! Leuk Kel! Het ziet er prachtig uit!
  Dionne onlangs geplaatst…What to wear | Festival outfitMy Profile

 • Dita
  3 april 2015

  Leukleuk, weer een vlog! Ga zo even kijken 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #13My Profile

 • Vanessa
  3 april 2015

  Ah Kelly, wat doe je me aan… Nu zit ik weer met dat vrolijke vakantieliedje in mijn hoofd 🙂 Leuke vlog! En wat heeft Lana een schattig jurkje aan. Leuk om te zien hoe jullie er met zen drietjes van genieten!
  Vanessa onlangs geplaatst…WIN 3 x € 30 shoptegoed bij KaartWereld.nl!My Profile

 • Colinda
  3 april 2015

  Ziet er weer gezellig uit. 🙂
  Zo te zien hadden jullie een top vakantie.
  Colinda onlangs geplaatst…Recept – Frutti di Mare saladeMy Profile

 • angelique
  3 april 2015

  Ziet er weer super gezellig uit! Word er helemaal vrolijk van.
  angelique onlangs geplaatst…Interview op Fantasticmoms.nlMy Profile

 • Marion
  3 april 2015

  Leuk! Oh echt, ik had Yannick eruit gezet! 😉 De rijinstructeur. Puh! Je reed hartstikke goed hoor, Kelly. De eerste keer dat ik in een automaat reed trapte ik iedere keer met links op de rem. Maar het went snel. Oh heerlijk die bedden op het strand. Ik riep al naar Peter: Ik wil ook! Ik wil ook! Maar hij wil niet vliegen…. 🙁
  Marion onlangs geplaatst…Dysthyme Stoornis SucksMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  3 april 2015

  Ooh wat een gezellige vlog weer! Wat een prachtige restaurantjes en standen zeg! Ik ben jalooooeeers! En ik zit me de hele tijd af te vragen hoe jullie overal de weg naartoe weten, de goeie restaurantjes en leuke strandjes weten zijn, of het er duur is om uit eten te gaan, of jullie ook moeten betalen voo dat heerlijke strandbedje en dergelijke 😀 Gewoon omdat ik heel graag ook eens zo’n reis wil maken maar ik ben altijd gewoon geweest van op all in vakantie te gaan waardoor ik van niets weet, haha! Een artikeltje met reistips en info over Curacao zou ik wel handig vinden 😀
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn lentewishlist: pastelrozeMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  3 april 2015

  Je jurkje is trouwens supermooi, ik heb hetzelfde in het wit al van vorig jaar maar het is een beetje te kort geworden door de was, dus als ze deze dit jaar ook nog hebben ga ik er zeker eens naar kijken als ik bij Primark ben!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn lentewishlist: pastelrozeMy Profile

 • Corinne
  3 april 2015

  Leuke video. Ik krijg ook zin in vakantie. Maar dat duurt helaas nog een hele tijd!
  Corinne onlangs geplaatst…Mijn Maart ……..My Profile

 • Anouk
  3 april 2015

  Ik vind t best jammer dat Lana niet goed in beeld is

 • Kelly Caresse
  3 april 2015

  He Kim! Dsankjewel voor je leuke en enthousiaste comment. Een paar jaar geleden zijn we er ook geweest, Yannick zat er toen ruim 5 maanden voor zijn werk, ik kwam hem 23 dagen opzoeken dus toen hebben we al veel ontdekt en veel daarvan zijn we deze vakantie ook weer naar toe gegaan. Op Curaçao moet je voor de meeste stranden entree betalen en daarbij ook betalen voor huur van strandbedden. Restaurants in Curaçao zijn vergelijkbaar qua prijzen met Nederland maar dan betaal je met guldens dus het lijkt wel wat duurder daardoor. Ik hoop voor je dat je ook zo’n reis eens kan maken 😀 Thanks, goed idee om er eens een artikel over te schrijven!

 • Kelly Caresse
  3 april 2015

  Hoi Anouk, ik kan me voorstellen dat je dit jammer vind. Voor ons zijn de privacy redenen belangrijker dan het entertainment dat het op kan leveren. Dankjewel, dat je onze keuzes hierin respecteert. Wel wil ik je graag bedanken voor het kijken en voor het geven van je reactie 🙂
  Via http://www.kellycaresse.nl/bloggen-en-privacy leg ik hier meer over uit 🙂

 • Eline
  3 april 2015

  Oh wat heerlijk zomers allemaal! Genieten!
  Eline onlangs geplaatst…ShoarmaballetjesMy Profile

 • Nesrin
  3 april 2015

  Dit zoooo herkenbaar in de auto hahaha geweldig. Zo is mijn man ook in de auto hahaha.
  Nesrin onlangs geplaatst…Filmpje: Mijn haren doen (snel slag & krul)My Profile

 • Sheela
  3 april 2015

  Leuke vlog, dat geel kleedje van Lana is echt schattig. Ik heb nog nooit met een automatische auto gereden, dat zal zo raar zijn.
  Sheela onlangs geplaatst…Handige artikels voor bloggers!My Profile

 • lieke
  3 april 2015

  Ooh wat lekker ontspannen en zomers zeg! Genieten!!
  lieke onlangs geplaatst…Naam keuze | BabyMy Profile

 • Joy
  3 april 2015

  Haha typisch mannen hé tijdens rijden, zich ermee bemoeien;)
  Wat een ontzettend lief jurkje van Lana!
  Joy onlangs geplaatst…Shoplog TuincentrumMy Profile

 • Angela | Great Body & Skin
  3 april 2015

  Hmm bananensoep! Dat recept moet je wel even delen hoor! Mooi ook daar.

  Had je trouwens door dat je bij Nog Meer Voor Mannen (RTL 5?) was met je vlog over je koelkastinhoud? 😀
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…De Mooiste Paastafels en -Ideeën van PinterestMy Profile

 • amanda
  3 april 2015

  Die vlogs zijn erg leuk, krijg meteen zin in de zomer…
  amanda onlangs geplaatst…Afvallen met het Cambridge Weightplan 500My Profile

 • Lifesabout
  3 april 2015

  Ohh die wegen op Curaçao vond ik zo eng…spiegelglad. Vooral als het net geregend had. En die rij-skills daar zijn ook niet je van het haha. Ik zou er niet durven rijden!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Helden van de maand Maart – baby editie.My Profile

 • Peet
  3 april 2015

  Leuk filmpjec.kelly trakteer jezelf op een nieuwe bril .

 • Peet
  3 april 2015

  Je keuze om lana niet goed in beeld te brengen snap ik helemaal .

 • Kelly Caresse
  3 april 2015

  Hahah ja het is echt even wennen zo’n automaat 😛
  Hopelijk wil Peter een keer met je vliegen!

 • Kelly Caresse
  3 april 2015

  ja had ik ontdekt, super leuk! Thanks ook dat je het laat weten! 🙂 Wat vond je van de mijn debuut 😛

 • Anneleen
  4 april 2015

  Toch knap dat je gereden hebt hoor, Kelly! Zou ik echt niet durven… Dat groene jurkje staat je echt heel mooi, past goed bij je kleur van haar!
  Anneleen onlangs geplaatst…YourDailyPhoto maart #1My Profile

 • Marloes/GLAMOURMOES
  4 april 2015

  Wat ziet het er allemaal heerlijk relaxt en mooi uit! Ik heb gisteren de twee vorige vlogs gekeken. Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad!
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Unboxing Beautybox maart + Top 5 favoriete producten #12My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.