Even bijkletsen: Mini update

Lieve bezoekers van mijn blog. Wat vind ik het tof met hoeveel enthousiasme jullie mijn blogs en vlogs lezen en bekijken. Dankjewel!
Even een hele korte persoonlijke update van mijn kant! Het gaat heel goed met mij en met ons, we genieten optimaal van ons gezinnetje van vijf. We zijn nu 3 weekjes verder na de bevalling en beginnen beetje bij beetje te wennen aan kleine Feline en het ritme met drie kindjes. Wel is er enorm veel gebeurd de afgelopen weken en ik merk dat ik wat tijd nodig heb om dit een plekje te geven. Jullie verwachten vandaag misschien al wel weer een KC Photodiary en vooraf dacht ik ook dat ik deze op korte termijn na de bevalling wel weer zou gaan maken.

Toch heb ik besloten hier nog een paar weekjes ‘vrij’ van te nemen omdat ik nog helemaal in mijn kraambubbel zit en tijd nodig heb om alles ‘op een rijtje’ te zetten. Het enige wat ik momenteel dus wel doe is vloggen en mijn vlogs editten omdat dit voor mij een hele fijne ontspannen bezigheid is en ook een mooie manier om deze bijzondere periode vast te leggen en te ‘verwerken’. De tijd vliegt en zo kan ik het ook voor mezelf als herinnering vasthouden. Ook schrijf ik zo nu en dan een blog (zoals de kraamtijd blogreeks (lees kraamtijd 1 en kraamtijd deel 2), om even heerlijk van me af te schrijven, maar dit doe ik dan net wanneer ik er aan toe ben en wanneer dit goed voelt.

De KC Photodiary stel ik nog even uit en daar kom ik over een paar weekjes weer mee terug. Yannick is de hele maand vrij en daar wil ik maximaal van genieten. Lana begint eind oktober op de basisschool en dan gaat ons leven er ook weer helemaal anders uit zien. Tot ik weer terug ben met de KC Photodiary, kunnen jullie behind the scenes zien via Instagram (@Kellycaresse en mijn man @Sjenkie86) en in de kraamtijd vlogreeks. En natuurlijk staan er nog heel wat blogs en video’s voor jullie klaar die ik ingepland heb voor deze periode, dus ik heb nog van alles in petto voor jullie.

Ik weet en voel dat jullie hier alle begrijp voor hebben en toch vind ik het fijn om dat even als update te delen. Dan duik ik nu weer heerlijk in mijn cocon en wil ik jullie bij deze enorm bedanken voor alle lieve berichtjes, mails en support dat ik van jullie krijg. Daar word ik zo blij van! 🙂

Dikke knuffel voor jullie en we keep in touch 😉

BewarenBewarenBewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

28 reacties

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  5 oktober 2017

  Je hebt groot gelijk Kelly. Doe rustig aan en geniet van je gezin. Ik snap dat het niet niks is, want jullie zaten behoorlijk in een achtbaan na de geboorte van Feline. Geniet van elkaar en je kraamweken ❤️

 • Karin
  5 oktober 2017

  Helemaal begrijpelijk: deze periode maak je maar 1x mee, dan kun je er maar beter goed van genieten en je rust pakken om alles te verwerken!

 • Femke
  5 oktober 2017

  Ach meid, je hebt groot gelijk. Geniet nog even lekker en blijf nog maar lekker in die ‘cocon’ zitten :-).

 • Inge
  5 oktober 2017

  Tuurlijk! Dat begrijpen we heel goed. Ik had eerlijk gezegd helemaal geen diary verwacht, dat is toch logisch?! Eerst maar eens op je plooi komen met een kindje erbij en dan werk. Geniet er van!

 • Romy
  5 oktober 2017

  Je hebt helemaal gelijk. Geniet lekker van de kraamtijd en van je drie mooie meiden en geef ook rustig alles een plekje wat er is gebeurd. Wat een mooie fotocollage hierboven!

 • Edith-Sofia
  5 oktober 2017

  Helemaal gelijk hoor! Lekker genieten met je gezinnetje. Voor je het weet zijn ze groot. Spannend dat Lana naar de basisschool gaat!

 • Liline Erdmann-van Steenbeek
  5 oktober 2017

  Heel logisch en verstandig, geniet ervan!

 • Kelly
  5 oktober 2017

  Geniet lekker van je coconnetje! De rest komt later wel weer terug!

 • Tamara
  5 oktober 2017

  Goot gelijk!
  Je moet doen waar je je goed bij voelt.
  Werk is niet belangrijk.
  Deze periode kan je niet meer over doen!
  Geniet van je gezin!

  Liefs Tamara

 • Simone | All Day Jewels
  5 oktober 2017

  Geniet van je kraambubbel, de rest komt wel weer!

 • Louise
  5 oktober 2017

  Lieve allemaal, Geniet lekker van jullie tijd samen. Zo te lezen hierboven heeft iedereen er volop begrip voor en ik had ook niet anders verwacht. Wat heerlijk dat je man ook lekker deze maand vrij is. En wat spannend dat Lana eind van de maand naar school gaat. Allemaal leuke en spannende dingen in het vooruitzicht Liefs Louise

 • Maartje
  5 oktober 2017

  Fijne update! Maar je hebt inderdaad groot gelijk! Lekker genieten!

 • Wendy
  5 oktober 2017

  Groot gelijk hoor meid! Geniet lekker van jullie gezin! De rest komt later wel weer. Liefs

 • Essma
  5 oktober 2017

  Goed van je! Naar jezelf luisteren is heel belangrijk! Zeker in deze bijonzdere rijd! Geniet er van meis!

 • Essma
  5 oktober 2017

  Dat waren best veel uitroeptekens eigenlijk ??

 • Gianna
  5 oktober 2017

  Helemaal begrijpelijk toch! Ze zijn maar zo kort echt klein. Geniet ervan samen met jullie gezinnetje! Liefs

 • Marina
  5 oktober 2017

  Super goed hoor! Je post alsnog heel veel en regelmatig. Knap. Geniet heerlijk van je kindjes, daar heb je alle recht toe. Family first.

 • Margriet
  5 oktober 2017

  Neem lekker alle tijd die je nodig hebt!! Liefs

 • rachel
  5 oktober 2017

  jij gaat idd nog even lekker genieten van die kraambubbel en had ook niet anders verwacht van je mop 😉 het is even een rollecoaster geweest en je hebt nu 3 kids dus focus je lekker daar op 😀 en vooral belangrijk geniet ervan!! dikke kus voor jullie lieverd xx

 • Sophie
  5 oktober 2017

  Hi Kelly, alleen maar goed dat je voor jezelf kiest! Geniet van deze tijd met je prachtige gezinnetje!

 • Wendy
  5 oktober 2017

  You said it! Zeker doen! <3

 • Sharon
  5 oktober 2017

  Wat super goed dat je dat doet! En hoe cliché het ook klinkt, deze tijd komt niet meer terug. Dus volop genieten en pas weer oppakken wanneer je er aan toe bent.

 • Irene
  5 oktober 2017

  Groot gelijk. Je doet al enorm veel door te blijven vloggen en editen etc.
  Ik vind het hartstikke leuk om te zien hoe jij je kraamtijd beleeft. Binnenkort ben ikzelf aan de beurt.. spannend 😀

 • chucky1012
  5 oktober 2017

  Ik geef je helemaal gelijk geniet van een prachtige tijd samen met het gezin…

  Liefs en hartelijke groeten….

  Xoxo

 • Inge
  5 oktober 2017

  Groot gelijk ! Je kunt nog lang genoeg foto’s plaatsen.. Genieten van jullie gezin is veel belangrijker !

 • Marjon
  5 oktober 2017

  Hoi je moet je echt niet druk maken om ons , wij genieten hiervandaan met jullie mee. Ik vind dat je ontzettend veel laat zien aan ons van deze Ohh zo bijzondere momenten. Geniet er lekker van xxx

 • Carolien
  5 oktober 2017

  Neem zo lang verlof als je nodig hebt! Het is belangrijk om alles goed te verwerken en te genieten van je gezin!

 • Jessica
  6 oktober 2017

  Groot gelijk Kelly! Heerlijk genieten van deze tijd.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.