Even bijkletsen: Mini update

5 oktober 2017

Lieve bezoekers van mijn blog. Wat vind ik het tof met hoeveel enthousiasme jullie mijn blogs en vlogs lezen en bekijken. Dankjewel!
Even een hele korte persoonlijke update van mijn kant! Het gaat heel goed met mij en met ons, we genieten optimaal van ons gezinnetje van vijf. We zijn nu 3 weekjes verder na de bevalling en beginnen beetje bij beetje te wennen aan kleine Feline en het ritme met drie kindjes. Wel is er enorm veel gebeurd de afgelopen weken en ik merk dat ik wat tijd nodig heb om dit een plekje te geven. Jullie verwachten vandaag misschien al wel weer een KC Photodiary en vooraf dacht ik ook dat ik deze op korte termijn na de bevalling wel weer zou gaan maken.

Toch heb ik besloten hier nog een paar weekjes ‘vrij’ van te nemen omdat ik nog helemaal in mijn kraambubbel zit en tijd nodig heb om alles ‘op een rijtje’ te zetten. Het enige wat ik momenteel dus wel doe is vloggen en mijn vlogs editten omdat dit voor mij een hele fijne ontspannen bezigheid is en ook een mooie manier om deze bijzondere periode vast te leggen en te ‘verwerken’. De tijd vliegt en zo kan ik het ook voor mezelf als herinnering vasthouden. Ook schrijf ik zo nu en dan een blog (zoals de kraamtijd blogreeks (lees kraamtijd 1 en kraamtijd deel 2), om even heerlijk van me af te schrijven, maar dit doe ik dan net wanneer ik er aan toe ben en wanneer dit goed voelt.

De KC Photodiary stel ik nog even uit en daar kom ik over een paar weekjes weer mee terug. Yannick is de hele maand vrij en daar wil ik maximaal van genieten. Lana begint eind oktober op de basisschool en dan gaat ons leven er ook weer helemaal anders uit zien. Tot ik weer terug ben met de KC Photodiary, kunnen jullie behind the scenes zien via Instagram (@Kellycaresse en mijn man @Sjenkie86) en in de kraamtijd vlogreeks. En natuurlijk staan er nog heel wat blogs en video’s voor jullie klaar die ik ingepland heb voor deze periode, dus ik heb nog van alles in petto voor jullie.

Ik weet en voel dat jullie hier alle begrijp voor hebben en toch vind ik het fijn om dat even als update te delen. Dan duik ik nu weer heerlijk in mijn cocon en wil ik jullie bij deze enorm bedanken voor alle lieve berichtjes, mails en support dat ik van jullie krijg. Daar word ik zo blij van! 🙂

Dikke knuffel voor jullie en we keep in touch 😉

BewarenBewarenBewarenBewaren

  Volg mij via Bloglovin' , Twitter , Instagram of Facebook of Youtube. 
Door Danielle | Mama Lifestyle Blog op 5 oktober 2017 06:22

Je hebt groot gelijk Kelly. Doe rustig aan en geniet van je gezin. Ik snap dat het niet niks is, want jullie zaten behoorlijk in een achtbaan na de geboorte van Feline. Geniet van elkaar en je kraamweken ❤️

[antwoorden]

Door Tamara op oktober 5th, 2017 08:10

Goot gelijk!
Je moet doen waar je je goed bij voelt.
Werk is niet belangrijk.
Deze periode kan je niet meer over doen!
Geniet van je gezin!

Liefs Tamara

[antwoorden]


Door Karin op 5 oktober 2017 06:26

Helemaal begrijpelijk: deze periode maak je maar 1x mee, dan kun je er maar beter goed van genieten en je rust pakken om alles te verwerken!

[antwoorden]


Door Femke op 5 oktober 2017 06:28

Ach meid, je hebt groot gelijk. Geniet nog even lekker en blijf nog maar lekker in die ‘cocon’ zitten :-).

[antwoorden]


Door Inge op 5 oktober 2017 06:40

Tuurlijk! Dat begrijpen we heel goed. Ik had eerlijk gezegd helemaal geen diary verwacht, dat is toch logisch?! Eerst maar eens op je plooi komen met een kindje erbij en dan werk. Geniet er van!

[antwoorden]


Door Romy op 5 oktober 2017 07:33

Je hebt helemaal gelijk. Geniet lekker van de kraamtijd en van je drie mooie meiden en geef ook rustig alles een plekje wat er is gebeurd. Wat een mooie fotocollage hierboven!

[antwoorden]


Door Edith-Sofia op 5 oktober 2017 07:47

Helemaal gelijk hoor! Lekker genieten met je gezinnetje. Voor je het weet zijn ze groot. Spannend dat Lana naar de basisschool gaat!

[antwoorden]


Door Liline Erdmann-van Steenbeek op 5 oktober 2017 07:54

Heel logisch en verstandig, geniet ervan!

[antwoorden]


Door Kelly op 5 oktober 2017 08:03

Geniet lekker van je coconnetje! De rest komt later wel weer terug!

[antwoorden]


Door Simone | All Day Jewels op 5 oktober 2017 08:21

Geniet van je kraambubbel, de rest komt wel weer!

[antwoorden]


Door Louise op 5 oktober 2017 08:40

Lieve allemaal, Geniet lekker van jullie tijd samen. Zo te lezen hierboven heeft iedereen er volop begrip voor en ik had ook niet anders verwacht. Wat heerlijk dat je man ook lekker deze maand vrij is. En wat spannend dat Lana eind van de maand naar school gaat. Allemaal leuke en spannende dingen in het vooruitzicht Liefs Louise

[antwoorden]


Door Maartje op 5 oktober 2017 09:05

Fijne update! Maar je hebt inderdaad groot gelijk! Lekker genieten!

[antwoorden]


Door Wendy op 5 oktober 2017 09:07

Groot gelijk hoor meid! Geniet lekker van jullie gezin! De rest komt later wel weer. Liefs

[antwoorden]


Door Essma op 5 oktober 2017 09:08

Goed van je! Naar jezelf luisteren is heel belangrijk! Zeker in deze bijonzdere rijd! Geniet er van meis!

[antwoorden]


Door Essma op 5 oktober 2017 09:09

Dat waren best veel uitroeptekens eigenlijk 😂😉

[antwoorden]


Door Gianna op 5 oktober 2017 09:09

Helemaal begrijpelijk toch! Ze zijn maar zo kort echt klein. Geniet ervan samen met jullie gezinnetje! Liefs

[antwoorden]


Door Marina op 5 oktober 2017 09:15

Super goed hoor! Je post alsnog heel veel en regelmatig. Knap. Geniet heerlijk van je kindjes, daar heb je alle recht toe. Family first.

[antwoorden]


Door Margriet op 5 oktober 2017 09:56

Neem lekker alle tijd die je nodig hebt!! Liefs

[antwoorden]


Door rachel op 5 oktober 2017 10:16

jij gaat idd nog even lekker genieten van die kraambubbel en had ook niet anders verwacht van je mop 😉 het is even een rollecoaster geweest en je hebt nu 3 kids dus focus je lekker daar op 😀 en vooral belangrijk geniet ervan!! dikke kus voor jullie lieverd xx

[antwoorden]


Door Sophie op 5 oktober 2017 10:17

Hi Kelly, alleen maar goed dat je voor jezelf kiest! Geniet van deze tijd met je prachtige gezinnetje!

[antwoorden]


Door Wendy op 5 oktober 2017 13:10

You said it! Zeker doen! <3

[antwoorden]


Door Sharon op 5 oktober 2017 13:19

Wat super goed dat je dat doet! En hoe cliché het ook klinkt, deze tijd komt niet meer terug. Dus volop genieten en pas weer oppakken wanneer je er aan toe bent.

[antwoorden]


Door Irene op 5 oktober 2017 14:42

Groot gelijk. Je doet al enorm veel door te blijven vloggen en editen etc.
Ik vind het hartstikke leuk om te zien hoe jij je kraamtijd beleeft. Binnenkort ben ikzelf aan de beurt.. spannend 😀

[antwoorden]


Door chucky1012 op 5 oktober 2017 15:07

Ik geef je helemaal gelijk geniet van een prachtige tijd samen met het gezin…

Liefs en hartelijke groeten….

Xoxo

[antwoorden]


Door Inge op 5 oktober 2017 15:38

Groot gelijk ! Je kunt nog lang genoeg foto’s plaatsen.. Genieten van jullie gezin is veel belangrijker !

[antwoorden]


Door Marjon op 5 oktober 2017 17:47

Hoi je moet je echt niet druk maken om ons , wij genieten hiervandaan met jullie mee. Ik vind dat je ontzettend veel laat zien aan ons van deze Ohh zo bijzondere momenten. Geniet er lekker van xxx

[antwoorden]


Door Carolien op 5 oktober 2017 22:22

Neem zo lang verlof als je nodig hebt! Het is belangrijk om alles goed te verwerken en te genieten van je gezin!

[antwoorden]


Door Jessica op 6 oktober 2017 10:40

Groot gelijk Kelly! Heerlijk genieten van deze tijd.

[antwoorden]


CommentLuv badge