Draag&meet workshop voor mama’s en zwangeren!

Als je vanmorgen de mommy monday al bekeken hebt dan kon je al lezen dat jullie je kunnen opgeven voor een draagworkshop bij mij thuis gegeven door Rachel van de hechte band. Zou je graag willen leren hoe je je kindje kunt dragen met een draagdoek? Ben je zwanger en wil je alvast oefenen? Lijkt het je leuk om mij en Lana te ontmoeten? Zin in een gezellige middag/avond met andere mama(to-be’s)? Geef je dan op voor de draag en meet! Benieuwd hoe je je kunt opgeven en wat het precies inhoudt? Klik dan op lees meer.

Draag en meet workshop van Kellycaresse

Maak op een leuke manier kennis met dragen! In deze workshop krijg je heel veel informatie: de voordelen van dragen, de ergonomie, de veiligheid, en hoe je de juiste draagdoek kiest voor jou en je baby. We oefenen met 2 of 3 verschillende typen draagdoeken. Je kunt allerlei draagdoeken en draagzakken die op de markt zijn voelen en uitproberen. Rachel neemt een grote hoeveelheid dragers mee: geweven en rekbare doeken, draagzakken (Soft Structured Carriers, Mei Tai’s) en ringslings. Na deze workshop weet je hoe je je kindje verantwoord draagt, en waar je op moet letten bij de aanschaf van een babydrager. Je weet welke drager bij je past. Deze workshop is zeer geschikt als je zwanger bent.

De workshop vindt bij mij thuis plaats in het dorpje Drunen (noord-Brabant) onder het genot van door mij gemaakte hapjes en drankjes. Voor de workshop zijn zo’n 7-8 deelnemers gewenst. Na het ontvangen van de aanmeldingen ga ik kijken of het een of meerdere workshops gaan worden. Ik kan deelnemers ophalen/op laten halen op station Den Bosch maar misschien kunnen er een aantal dames carpoolen. Zodra ik duidelijk heb wie er graag mee willen doen dan maak ik hier een besloten Facebook groep voor aan om alle gegevens en data uit te wisselen.

Het belooft een hele gezellige workshop te worden, waarbij ik een aantal van jullie leer kennen en gezellig mee kan kletsen.

De workshop in het kort:

  • Geschikt voor zwangeren, moeders van baby’s of kinderen tot 15 kilo.
  • Ook geschikt om je moeder (de oma) mee naar toe te nemen als je dat leuk vind.
  • De workshop vindt plaats in Noord-brabant Drunen.
  • Alle deelnemers krijgen 10% korting op het kopen van een drager. Je bent je tot niets verplicht, je mag je eigen draagdoek meenemen om te gebruiken en ook kun je bij de workshop oefenen met de doeken van Rachel.
  • Je mag je kindje meenemen, ook dit hoeft niet want er zijn poppen aanwezig om mee te oefenen.
  • Lekkere hapjes en drankjes, en gezelligheid!
  • Kosten van de workshop bedragen €25,00 per persoon bij een minimum van 8 aanmeldingen. Dit is inclusief hapjes en drankjes die ik verzorg, en het uitproberen van alle soorten draagdoeken.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Kelly@kellycaresse.nl met in de onderwerpregel: Draag en meet workshop interesse. In het mailtje vermeld je je volledige naam en telefoonnummer. Ik maak dan een Facebook groep aan met alle aanmeldingen en vervolgens prikken we gezamenlijk datum. De workshop zal waarschijnlijk op een woensdag of vrijdag plaatsvinden in mei.

Het lijkt me geweldig om met jullie het dragen te oefenen en een gezellige tijd door te brengen bij mij thuis. Om jullie kindjes te ontmoeten of verhalen van jullie kindjes te horen. Ik hoop dat er voldoende aanmeldingen zullen zijn om deze workshop mogelijk te maken. Misschien ontmoet ik jou wel binnenkort!

Liefs Kelly.

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

10 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.