Nuna Ivvi kinderwagen : Alle snufjes op een rijtje

 

De informatie die ik ga delen over deze Nuna Ivvi kinderwagen had ik willen weten toen wij op pad gingen voor een kinderwagen. Toen mijn vriend en ik op jacht gingen voor een kinderwagen voor onze dochter (die toen nog lekker warm in mijn buik lag) wisten wij totaal niet waar we op moesten letten namelijk. Zelf konden we wel bedenken dat we een kinderwagen wilde die makkelijk in te klappen is zodat deze eenvoudig met de auto mee kon. Verder keek ik naar gebruikersgemak zoals de hoogte van de wagen omdat we allebei niet zo groot zijn. Het volgende puntje waar we op gelet hebben was het uiterlijk. Eigenlijk hebben we verder niet op veel punten gelet terwijl er nog veel meer handige snufjes zijn op het gebied van kinderwagens. Nuna is een merk kinderwagens dat daar precies op heeft ingespeeld om het voor ouders wat makkelijker te maken en ze hebben hebben gedacht aan het uiterlijk van deze mooie baby bolide. Ze hebben de Nuna Ivvi uitgebracht en ik ga hier vandaag alle snufjes van op een rijtje zetten.

Ik had nooit eerder gehoord van het merk Nuna en daarom ben ik hier wat over gaan opzoeken zodat ik jullie de juiste informatie kan delen. NUNA, een merk met slimme baby items ontworpen door Nederlandse ontwerpers die een multifunctionele en luxe wandelwagen op de markt gebracht hebben die zowel geschikt is voor een reiswieg en autozitje als voor nieuwsgierige peuters! NUNA Ivvi heeft er voor gezorgd dat de wagen voorzien is van fijne functies die het leven met een baby makkelijker maken. Nuna heeft blijkbaar door dat het hebben van een baby nogal een ‘gesjouw’ is en dat je dan maar beter geholpen kan worden daarbij. De reiswieg is gemaakt om de baby een comfy rit te bezorgen. Aan de ouders is ook gedacht door het geheime opberg vak waarin je al je waardevolle spulletjes kwijt kunt. En, jep als je een kindje ergens mee naar toe neemt dan heb je heel erg veel spullen bij je. Als babylief de wieg is ontgroeid, gaat de IVVI naadloos over in een buggy systeem dat dankzij de adapters perfect past op het autozitje of de Maxi-Cosi®. Je hoeft daar niet nog speciale hulpmiddelen voor aan te schaffen wat bij veel merken kinderwagens wel het geval is. Kenmerken van de Nuna IVVI wandelwagen:

 • ·  Vier mogelijkheden: kinderwagen, autozitje, naar ouders kijkend en de wereld inkijkend.
 • ·  Met één hand verstelbare rugleuning met 5 posities zorgt ervoor dat de kleinste passagiers relaxt kunnen slapen of juist rechtop de wereld kunnen ontdekken.
 • ·  Het achterwiel voorzien van een one-touch remsysteem reageert snel.
 • ·  Zwenkwielen zijn ook vast te zetten, voor totale gemoedsrust op hobbelige keitjes.
 • ·  In hoogte verstelbare duwstang maakt een ritje, duwend met één hand, o zo simpel.
 • ·  Met één hand verstelbare beenondersteuning maakt het comfort nog groter.
 • ·  De banden van sterk rubber en gevuld met schuim zijn geschikt voor alle terreinen.

Wat vind ik er als inmiddels ervaren mama van als ik deze informative zo lees? Dit klinkt allemaal heel technisch maar als ik door de high tech regels door lees dan lees ik dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Ik ben zelf een kleine mama dus ook voor mijn korte lengte is deze wagen geschikt. Ik vind het heel belangrijk dat Lana zowel naar voren kan kijken, als naar mij wanneer ze in de wagen zit. Zo kan ik haar af en toe de wereld in laten kijken, maar op andere momenten fijn naar mij toe draaien. Ook vind ik het fijn dat deze wagen goede zwenkwielen heeft want ik kan echt een ramp zijn op het gebied van heuveltjes en hobbelige paden.  Ideaal dat het kindje ook makkelijk kan slapen in deze wagen zodat het niet erg is als ze in de wagen in slaap valt en je inmiddels al thuis bent aangekomen.

Deze IVVI combineert simpel en slim Nederlands design met comfortabele luxe. De nieuwe wandelwagen zal onderdeel van elk gezin worden dankzij de vele meegroei mogelijkheden (van geboorte tot peuter). “NUNA streeft ernaar het leven met kinderen nog leuker en makkelijker te maken door innovatieve producten te introduceren. De IVVI is ontworpen om van geboorte tot peuter mee te groeien met alle kleine en grote avonturen die op hun weg komen,” vertelt Esther Saint, International Product Manager NUNA.” Wat mag deze bolide van een kinderwagen kosten? Voor €899,00 ben je de trotse eigenaar van de complete set en daarmee ben je jaren zoet. Als ik ergens als moeder ben achtergekomen dan is het dat een goede kinderwagen zijn investering altijd waard maakt. De kinderwagen is ideaal voor middagdutjes in een zonnige tuin en tijdens een wandeling. Een kindje valt wandelend immers heerlijk in slaap. Een makkelijk invouwbare kinderwagen bespaart een hoop irritatie en met deze kinderwagen kun je jaren vooruit. Ook je volgende kindjes zullen hier met veel plezier in liggen. Een kinderwagen is daarom zeker een goede investering te noemen. Ik ben in ieder geval blij verrast door dit mooie type kinderwagen.

Van Nuna testte ik ook de Nuna Pepp Luxx kinderwagen, review lees je hier.

Wat voor kinderwagen heb jij voor je kids? Op wat voor ‘snufjes’ heb jij gelet toen je op zoek ging naar een kinderwagen? Ik ben er gaandeweg achtergekomen dat er veel meer handige snufjes bestaan dan waar ik me op oriënteerde toen ik op zoek ging naar een kinderwagen. Wat vinden jullie van deze NUNA kinderwagen? Laat het me weten in de comments van dit artikel. Liefs Kelly Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

 

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

20 reacties

 • saskia
  10 juni 2014

  Deze wagens kende ik nog niet. Wij hebben destijds een stokke gekocht voor Senna, wat mij betreft de perfecte wagen! We hebben gekeken naar opklapbaarheid en gebruiksgemak en daarnaast vond ik het idee fijn dat de wagen heel hoog is. Zo kan je gemakkelijk als je ergens gaat wat gaat drinken je kindje erbij zetten en kan je kindje meer zien dan alleen maar lopende benen om zich heen. Wij hebben heel veel plezier gehad van deze wagen!
  saskia onlangs geplaatst…Hoe natuurlijk en gezond wil je zijn?My Profile

 • barbara
  10 juni 2014

  Ik wist al voor ik zwanger was dat ik een Joolz wilde. Ik vind dat nog steeds de mooiste kinderwagen om te zien en daarnaast rijdt hij als een zonnetje. Ben nu al meerdere keren gaan wandelen en ben helemaal blij met onze keuze (de Joolz Day Tokyo LE)

 • barbara
  10 juni 2014

  Oja, we hebben ook nog even gekeken naar een Bugaboo, omdat die ook populair zijn, maar ik vond de rem niet handig, de bak erg laag en de kap wiebelig. Andere merken hebben we niet echt bekeken. Vond het al moeilijk genoeg om een kleur te kiezen, laat staan als ik ook nog moest kiezen uit merken en types…..
  barbara onlangs geplaatst…41 weken: body after babyMy Profile

 • Manon
  10 juni 2014

  Lijkt me een mooi merk, had er ook nog niet van gehoord! Wij zijn ons nu een beetje aan het oriënteren maar jeeeeee, wat een keuze is er zeg! Precies wat Barbara hierboven zegt: de kleur kiezen is al moeilijk, laat staan het merk haha.
  Manon onlangs geplaatst…VLOG: Auto opruimen & CarwashMy Profile

 • Miranda
  10 juni 2014

  ik heb geen kinderen en dus geen kinderwagen nodig, maar wil toch even reageren, ze zien er namelijk supermooi uit:) Wat mij gelijk opviel aan deze blogpost waren de mooie zwartwit foto’s met groene accenten. Gaaf. Dat wou ik even zeggen;)

  Fijne dag!
  Miranda onlangs geplaatst…Nailart WK voetbalMy Profile

 • Gwen
  10 juni 2014

  Hier een Easywalker, we wilden een robuuste grote wagen, persoonlijk vind ik de Bugaboo bijvoorbeeld veel te laag en zowel de bak als buggyinzet wat klein (en daardoor voor oudere kindjes niet comfortabel ogen). Dat heb ik ook met de Stokke, het bakje vd buggy is zo klein en die voor de baby heeft een stuk ah einde waardoor ze er ook al snel niet meer in kunnen qua lengte. Maar goed: verschilt echt per persoon, dit is zo anders voor iedereen. Die van ons is platinum, dus unisex. Ook daar was ik al snel over uit, de kleur moest donker zijn, maar niet zwart. Bijna-zwart dus nu, met glim 😉
  Gwen onlangs geplaatst…Lief Dagboek #23My Profile

 • Sheena
  10 juni 2014

  Wij hebben een bugaboo en zijn er héél tevreden van 🙂
  Sheena onlangs geplaatst…Nog 6 weken!My Profile

 • Petra
  10 juni 2014

  Wij hebben een Quinny. Gaat inmiddels een tweede ronde mee en voldoet nog prima. Makkelijk in te klappen en wendbaar. Toch wel prettig in de winkels en de stad. Daar waar we hem toch het meeste gebruik hebben. Daarnaast moest de kleur zowel kunnen bij een jongen als een meisje. De Bugaboo vonden wij echt te laag. De Quinny voldeed aan al onze eisen, ook het prijskaartje was gunstig.

 • Jess
  10 juni 2014

  Wij kochten bij Sam een zwarte Safety First. Dit is het b-merk van maxi cosi en lijkt daar dus ook veel op. Zou er niet opnieuw voor kiezen want hij is helemaal versleten. Ik moet dus een nieuwe kinderwagen aanschaffen uit nummer twee. Beetje balen want geloof dat de adviesprijs 500 euro is. Ook weer niet heel goedkoop. Had ik beter gelijk kunnen investeren in een andere wagen. Zeker omdat ik er met onze wegloper waarschijnlijk niet aan ontkom om (ook) iets duowagen-achtigs aan te schaffen erbij. Lastig! Dit ziet er iig uit als een mooie, robuuste wagen.
  Jess onlangs geplaatst…Mijn schoenenstash #1My Profile

 • Elise Joanne
  10 juni 2014

  Ik ben zelf (nog) geen moeder maar ik vind dit een hele leuke accessoire, haha! 😀
  Elise Joanne onlangs geplaatst…Keuzes maken? Soms wil je niet kiezen!My Profile

 • LNNK
  10 juni 2014

  Ik zag soms door de bomen het bos niet meer. Uiteindelijk konden we van vrienden een Bugaboo Cameleon overnemen. Hij voelt erg fijn aan, maar de kleine moet hier nog geboren worden 😉

 • Yas
  10 juni 2014

  Ahh, ja het is ook zo lastig om een goede kinderwagen te kiezen!
  Wij hebben uiteindelijk gekozen voor de Joolz, dat vind ik toch echt wel de aller- aller mooiste wagen die er is, en hij rijdt heerlijk. De Bugaboo vind ik zelf helemaal niet mooi en inderdaad vrij laag. Deze Nuna ziet er ook mooi uit!

 • bibian
  10 juni 2014

  Ziet er goed uit. Ik had zelf gekeken naar de buggy van Nuna maar toch gekozen voor de greentom. Wel gewone kinderwagen hadden we een oude van quinny. Als ik het geld had gehad, had ik gekozen voor de mima xari, al moet ik zeggen dat deze er ook goed uit ziet. Liefs
  bibian onlangs geplaatst…VLOG: Auto opruimen & CarwashMy Profile

 • Nicole
  10 juni 2014

  Ik heb helemaal niet naar de nuna gekeken.. keek naar stokke en joolz en bugaboo. Uiteindelijk voor de joolz gekozen omdat daar de bak tenminste niet zo laag zat! Bij de bugaboo moet je bijna op je knieën wil je t kind zien haha, beetje overdreven maar u get what I mean 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn zwangerschapsverlof is alweer voorbijMy Profile

 • Dita
  10 juni 2014

  leuk om te lezen, ik heb zelf nog geen kindje maar als het ons ooit gegund is wil ik erg graag een Joolz. Met mijn baan als pedagogisch medewerkster kom ik vele merken tegen maar de Joolz blijft favoriet.
  Dita onlangs geplaatst…Plog – Maandag 9 juni 2014My Profile

 • Vanessa
  10 juni 2014

  Ik ben zelf nog geen mama, maar vind het er wel leuk uitzien. Mooie foto’s ook!
  Vanessa onlangs geplaatst…Tips om veilig te zonnenMy Profile

 • Odile
  10 juni 2014

  Ik heb tweedehands een Mutsaerts trans4mer gelocht. Best een prima wagen, stevig, rijdt lekker, geschikt voor elke lengte (ik ben ook vrij klein) en hij is redelijk makkelijk inklapbaar. Nadeel vond ik de overgang naar wandelwagen. De zitting is dan wat ruim als je kindje nog niet zo groot is. Als ik meer geld had gehad, had ik waarschijnlijk een Joolz gekozen. Als ik nu mensen met die wagen zie lopen ben ik stiekem best jaloers, wat een mooie kinderwagens zijn dat zeg!!
  Odile onlangs geplaatst…Probleempjes…My Profile

 • alexa
  11 juni 2014

  wat een super handig artikel!

 • romy
  8 juli 2014

  Super mooie wagen en ben bijna zeker dat we de grijze nuna gaan halen deze maand.
  Ik ben in 19 Oktober uitgerekend.

  Ik ben pedagogisch medewerker en kom dus ook veel kinderwagens tegen.
  Voor mijn zoontje hadden we een mutsy transporter ook een hele fijne en stuk goedkopere kinderwagen, maar hij is helaas versleten, klapt niet meer in en de zitting is gescheurd en niet meer te bestellen.

  De nuna heb ik kwa rijden uitgeprobeerd en in en uitklappen en ik vond de mogelijkheden met de zonnekap en muskieten net geweldig en hij is ook lekker groot zodat je hem lang kunt gebruiken.

  Maar wat ik dus op testpanels zie is dat veel mensen moeite hebben met de 5-puntgordel met zowel het vast maken als dat de onderkant bij de middel te klein is en niet zo te verstellen is als de schoudergordels.

  Ook kun je de kinderwagen niet vast klikken/ zetten als je hem inklapt.

  Verder vind ik de kinderwagen super mooi en zie ik alleen maar voordelen verder.

  Wie weet waar je naar toe kunt mailen of ze hier misschien een oplossing voor hebben?

 • alessi vc
  13 april 2020

  Hey Kelly,

  Met dat de winkels in Belgie gesloten zijn, probeer ik nu zo veel mogelijk info online te vinden. Ik ben zelf een mama van 1m59 en ben dus op zoek naar een buggy/kinderwagen die voor mij aangenaam is om mee te rijden. Mijn man is 1m82. Het is enorm moeilijk om op basis van zoekacties online te zien welke buggies ideaal zijn voor “kleine mamas”. Voor grotere mamas is het makkelijk :). Ik las dat je zelf ook een kleine mama bent. Dus ben nu volop door jouw reviews aan het gaan 🙂 mag ik vragen – Hoe groot ben je? Dan weet ik of we een gelijkaardige lengte hebben 🙂

  Mvg,
  Alessi

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.