Diary donderdag: Laatste week in ons appartement <3

Ik begin gelijk met een eerlijk voorwoordje. Deze diary typ ik al op dinsdag omdat wij morgen (woensdag) de sleutel krijgen van ons nieuwe huis. Ik heb hard vooruit gewerkt voor mijn blog om even me te richten op verhuizen. Omdat we druk bezig waren met de voorbereidingen zijn het deze keer instagram foto’s. Hopelijk vinden jullie dit voor een weekje goed haha. We genoten voor de laatste week van ons appartement waar we met veel plezier gewoond hebben. Natuurlijk zullen we het ook wel gaan missen omdat we er zoveel mooie momenten beleefd hebben maar we zijn toe aan het nieuwe avontuur, een ‘echt’ huis, met drie verdiepingen, 4 slaapkamers waarvan er eentje mijn echte werkkamer wordt, een sportkamer voor Yannick en mij. We hebben er heel veel zin in! Vandaag deel ik foto’s van afgelopen week om jullie een indruk van mijn week te geven, de laatste diary met foto’s uit dit appartement. Benieuwd hoe mijn week eruit zag? Klik dan op lees meer.

Verhuizen en inpakken kost veel energie, dus die tankte ik weer lekker bij in bed. Lana voed ik meestal op bed en daarna doe ik altijd even rustig aan om bij te komen. Een ideaal moment om een dutje te doen.

Als ontbijt maakte ik vrijdag deze heerlijke havermout/banaan/ei pannenkoekjes, wat vind ik die super lekker! Door de havermout zijn ze heel erg vullend en geven ze voldoende power voor de hele ochtend. Ik ben er dol op! Het was nationale pannenkoeken dag dus ik begon mijn dag goed.

Het is jullie vast niet ontgaan dat mijn nieuwe lay-out online gekomen is. Thuis maakte ik vreugde dansjes door al jullie lieve reacties en complimenten erop. Ik ben echt heel erg blij met de nieuwe look van Kellycaresse.nl

Van Fonq.nl ontving ik deze geweldige foodprocessor om mijn recepten mee klaar te maken want die ontbrak nog in mijn keuken, jullie lezen binnenkort meer over deze geweldige machine en jullie gaan deze ook in receptjes voorbij zien komen. Dit apparaat zal mijn nieuwe keuken helemaal gaan trotseren!

Mijn schoonvader maakt de beste en lekkerste hete boontjes met kip en rijst. Deze aten we zaterdag heerlijk met een zomerse salade waar mandarijn, witlof, komkommer, tomaat en sla in zat mmm!

Zaterdag mocht ik voor het eerst weer wat uurtjes werken op mijn werk om te proberen hoe dit ging! Daar had ik heel veel zin in. Ik genoot daarvoor van een lekker havermout ontbijtje met banaan en lekkere superfoods erin.

Zaterdagavond is onze verwenavond waar we lekker mogen genieten van chips! Ik ben dol op paprika ribbelchips, dus ik koos voor die variant terwijl we film aan het kijken waren. Wat zullen we blij zijn als we in het nieuwe huis de was niet meer in de woonkamer hoeven op te hangen haha.

Zondagmiddag ging ik even met mijn moeder naar de stad, we gingen eerst lekker een broodje eten en daarna wat winkelen. Voor de rest deed ik zondag heel rustig aan doordat ik nog moe was van de dag ervoor. Het zonnetje scheen wel echt heerlijk!

Bij de H&M shopte ik deze outfit die ik met jullie op Instagram deelde. Jullie hebben deze ook al in mijn shoplog voorbij zien komen. Ik ben heel erg blij met deze items. Ook ben ik dankbaar voor jullie super lieve reacties!

Lekker op bed met Lana aan het spelen, deze pop is echt haar favoriet. Deze pop heet Emily kwam ik achter via een comment van een van jullie op Instagram. Emily maakt geluidjes, rammelt en knispert en dat vind Lana heel interessant.

Maandag ging ik op reportage voor Kellycaresse.nl naar een draagconsulent om te leren hoe je het beste een draagdoek kunt uitproberen en hoe je deze moet knopen. Ik dacht dat ik dat nooit zou kunnen maar eigenlijk ging het heel makkelijk. Binnenkort deel ik op de website allerlei handige tips en mijn bevindingen van dit fijne draagconsult. Ook komt er een workshop aan met mij en de draagconsulent waar je je voor op kunt geven, dit wordt een soort meet en draag workshop, zo leuk! To be continued! Ps. Schrik maar niet van de foto hierboven, Lana is niet kaal geworden haha, dit is een oefenpop.

Ik kreeg deze prachtige draagdoek waar ik heel erg blij mee bent. Het is geweldig om je kindje zo knus tegen je aan te kunnen dragen en Lana geniet er zo van. Ik ben echt heel erg blij met deze doek en dat ik Lana nu lekker zelf kan ronddragen.

Een babydraag selfie! Heerlijk aan het wandelen met Lana dicht tegen me aan, dit is echt genieten!

Ik kan soms niet geloven hoe snel de tijd gaat sinds ik mama ben. We zitten alweer in de maand april! Ik ben dol op de maand april doordat het al een stuk zonniger aan het worden is en we lekker de deur uit kunnen. Ook wordt Lana half april alweer 6 maanden en dan beginnen de volgende mijlpalen: Lana mag hapjes gaan eten, ze mag dan in de kinderstoel en de kinderwagen mag een buggy worden, zoveel zin in!

Om ervoor te zorgen dat de website goed draaiende blijft tijdens mijn verhuizing heb ik al hard vooruit gewerkt zodat er iedere dag een of twee artikelen online komen. Ik heb dus al heel hard vooruit gewerkt zodat jullie vrijwel niets van de verhuizing hoeven te merken.

Verhuizen, verhuizen, verhuizen!

Tussen het verhuizen door werd ik verrast door de postbode die een heel lief kaartje kwam brengen die vriendinnetje Suzanne voor me had gemaakt! Dankjewel lieve Suus!

Dit was de diary van deze week, ik ben benieuwd naar jullie reacties! Terwijl jullie dit nu lezen, loop ik rond met verhuisdozen, kopjes koffie met lekkers voor alle lieve mensen die ons helpen, en geniet ik van ons nieuwe huis! Hoe was jullie week?

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

35 reacties

 • Dita
  3 april 2014

  Erg leuk om te lezen meid, succes met verhuizen!
  Dita onlangs geplaatst…Random foto’s van ons inrichtingMy Profile

 • Marion
  3 april 2014

  Prachtige outfit! Je ziet er mooi uit! Dat ontbijtje van zaterdag trouwens ook!
  Wow, verhuizen…. Altijd heftig, maar zo lekker als je straks in je nieuwe eigen stekkie zit. Even door de verhuisstress heen en dan genieten. Succes, meis!
  Marion onlangs geplaatst…Terugdenken aan mijn eetstoornisMy Profile

 • Cindy
  3 april 2014

  Heel veel succes met verhuizen. Leuk rokje en topje heb je bij H&M gescoord trouwens. Even door die stress heen en dan genieten in jullie nieuwe huis!
  Cindy onlangs geplaatst…Video: Shoplog “National Glamour Day”My Profile

 • Geertje
  3 april 2014

  Lekker geslapen je eerste nachtje in het nieuwe huis? 😉 En voor 1x instagram is niet erg hoor! Blijft leuk om te zien!
  Geertje onlangs geplaatst…April Wish List: Herenmode…My Profile

 • Marloes
  3 april 2014

  Wat een leuke diary. En wat staat de rok van H&M je toch prachtig met je mooie figuurtje! Heel veel succes met verhuizen! Straks lekker genieten in jullie nieuwe huisje.
  Marloes onlangs geplaatst…Favorieten van Maart & Opgemaakte ProductenMy Profile

 • Hannah
  3 april 2014

  Ik hoop dat jullie lekker geslapen hebben op jullie nieuwe plekje! Succes met alles uitpakken enzo, pfoee wat een werk hihi. Maar het komt allemaal goed & dan hebben jullie heerlijk de ruimte en de perfecte plek voor Lana om op te groeien! 🙂
  Hannah onlangs geplaatst…Huishoudbeurs + primarkMy Profile

 • Bibian
  3 april 2014

  Ahh leuke diary en wat een mooie draagdoek heb je gekregen zeg! Ik vond het ook fijn om River te dragen alleen vond ik hem al snel zwaar worden. Succes met de verhuizing Kel, ben benieuwd naar je nieuwe paleisje! Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Jong & Moeder: Papatijd?My Profile

 • D.
  3 april 2014

  Leuke diary weer, heel veel succes met verhuizen! En veel geluk en liefde op jullie nieuwe plekje!
  D. onlangs geplaatst…BUSINESS BABE: DROOM OPLEIDINGMy Profile

 • Felicia Rodrigues dos Santos
  3 april 2014

  Wat een leuke diary 🙂 En dat jurkje wat je aan hebt, prachtig! Staat je echt ontzettend goed. En wat ben je goed in shape na een zwangerschap zeg. Veel plezier alvast in je nieuwe huisje 🙂
  Felicia Rodrigues dos Santos onlangs geplaatst…Guys, I get you!My Profile

 • Nadia
  3 april 2014

  Oh ja, ik had nog niets gezegd op je nieuwe outfit, maar wat staat dat je móói! Oeh verhuizen, ik vind het altijd weer een hel en ik denk dan ‘ik doe het noooooit meer’, maar ja, toch doe je het daarna vaak nog wel een paar keer. :p Wel heel spannend allemaal, cool dat jullie nu een ‘echt’ huis hebben! 😀

 • Sonja
  3 april 2014

  Verhuizen, pff wij zijn druk in gesprek of we dit nu voor de bevalling of erna moeten doen. Lijkt me allebei vreselijk! Met twee baby’s uit dozen leven lijkt me afschuwelijk, maar om nu nog te gaan verhuizen… keuzes!

  Leuk geschreven diary trouwens!
  Sonja onlangs geplaatst…sporty momMy Profile

 • Kim
  3 april 2014

  wat een heerlijke week heb je gehad Kelly. Voor nu heel veel geluk in jullie nieuwe huisje. Ik hoop dat jullie heerlijk kunnen genieten.

  Dikke kus!
  Kim onlangs geplaatst…Early mornings.My Profile

 • Jenny
  3 april 2014

  ahh dat voetje wat uit die draagzak piept.
  Jenny onlangs geplaatst…SXSW festivalMy Profile

 • Manon
  3 april 2014

  Wat gek he, zo’n laatste week in je oude huisje! Voordat ik ging samenwonen leefde ik die laatste week thuis heel erg bewust op de een of andere manier. Soort van afscheid nemen ofzo haha. Succes met de laatste dingetjes verhuizen!
  Manon onlangs geplaatst…Jong & Moeder: Papatijd?My Profile

 • Koalabeautymama
  3 april 2014

  Leuke foto’s weer! Succes met de verhuizing meid.
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Smashbox Photo Op Eyeshadow Trio: Quick takeMy Profile

 • Nicole
  3 april 2014

  Leuke foto’s hoor en ik ben erg nieuwsgierig naar die meet en draagdoek ding haha want wil Fay ook gaan dragen en zou jou wel willen ontmoeten!!
  Nicole onlangs geplaatst…VreugdedansjeMy Profile

 • Saskia
  3 april 2014

  Wauw de rok is echt heel mooi staat je goed! Succes met verhuizen! Heerlijk zeg straks een mooi huis met een eigen werkkamer!
  Saskia onlangs geplaatst…Blogdipje, of toch niet?My Profile

 • Jess
  3 april 2014

  Gewoon weer een fijne diary meid. Heel veel succes met verhuizen. Wat wordt Lana alweer groot. En wat is ze donker in vergelijking met haar mama. Bij een tweede kind moet ik me ook eens wat meer verdiepen in het knopen van draagdoeken. Ik heb mijn doek nooit zoveel gebruikt omdat ik het knopen niet fijn vond.
  Jess onlangs geplaatst…Over Healthy People gesproken…My Profile

 • Todayslife
  3 april 2014

  Succe met de verhuizing! Genieten van je nieuwe huisje 🙂
  Todayslife onlangs geplaatst…3 April 2014 – V neck obsessieMy Profile

 • Jorien
  3 april 2014

  Succes met verhuizen, geniet van jullie nieuwe plekje! Die foto’s van het dragen zien er trouwens super leuk uit <3
  Jorien onlangs geplaatst…OOTD: In The ForestMy Profile

 • Denise
  3 april 2014

  die draagdoek lijkt mij echt super! helaas is mijn jongste zoontje daar alweer te groot voor, hij was gister precies 13 maand… en ja de tijd gaat echt hard, soms te hard! geniet er maar lekker van. Mijn oudste zoon is alweer 5. waar is die tijd gebleven dan, haha. ik vind het leuk om te zien dat jij ook jong mama bent geworden. ik was 24 toen mijn zoon geboren werd. zo leuk! succes met verhuizen, enne roomtour!!!!!!! hahaha

 • Janneke
  3 april 2014

  Hey Kelly! Heel veel succes met alles, leuk dat we weer mee mochten kijken 😉
  ciao! Janneke
  Janneke onlangs geplaatst…Nieuw: spreekuur voor al je vragen over afvallen, voeding en beweging!My Profile

 • Shoppingsarah
  3 april 2014

  Wat leuk om te zien! En wat fijn dat je gaat verhuizen en daar meer ruimte hebt. Alvast heel veel plezier in je nieuwe huisje! Een draagdoek lijkt me ook heel handig, zoiets zou ik later ook willen, het lijkt me veel goeds doen in de band tussen jullie twee.
  Shoppingsarah onlangs geplaatst…Happy things!My Profile

 • Ashleey
  3 april 2014

  Wat super leuk om te zien en Lana super schattig!

 • Healthy Mommy
  3 april 2014

  Wat een gave draagdoek. Lijkt me heerlijk om je kindje zo bij je te kunnen hebben. Klinkt misschien heel stom, maar ik vind echt dat je straalt. Je ziet er zó happy uit ondanks dat het moederschap ook heftig kan zijn en enorm wennen is.
  Healthy Mommy onlangs geplaatst…Waarom sporten?My Profile

 • Maaike
  3 april 2014

  Heel erg leuk om te zien! Ik vind je lay-out heel mooi geworden! Heel veel succes met de verhuizing!
  Maaike onlangs geplaatst…Victoria’s Secret Body Mist • Love SpellMy Profile

 • Miranda
  3 april 2014

  Ben benieuwd naar jullie nieuwe paleisje, krijgen we nog een room tour? En wat ben jij ongelofelijk slank zeg. Wow! Je ziet er heel goed uit.
  Miranda onlangs geplaatst…Kinderboeken: Paultje, de liefste mama.My Profile

 • Dagmar
  3 april 2014

  Wauw wat een heerlijke diary en wauw je outfit! Wat heb je een prachtig figuur <3 Super mooie foto's en ik hoop dat alles lukt rondom de verhuizing <3 xxx
  Dagmar onlangs geplaatst…FASHION / Lente trends 2014My Profile

 • Petra
  3 april 2014

  Mooie outfit, en ik krijg trek van die food-foto’s! Veel succes met verhuizen, het komt vast goed. Ben benieuwd naar de rondleiding in je nieuwe huis straks 😉
  Petra onlangs geplaatst…18elf…? Wat is dat eigenlijk?My Profile

 • Marije - BakingBeautyNL
  3 april 2014

  Gefeliciteerd met je verhuizing en heel, heel veel succes!!!
  Marije – BakingBeautyNL onlangs geplaatst…Ontwerp je eigen thee: Theebrouwerij + WINACTIE!My Profile

 • Kim / Vintage & Beauty
  3 april 2014

  Waauw wat een figuurtje heb jij! Super mooi dit! Ik vind je lay out ook lekker fris geworden ^^.
  Kim / Vintage & Beauty onlangs geplaatst…New in/ Vintage blouseMy Profile

 • Suzanne
  3 april 2014

  Hihi ik ben dol op kaartjes sturen! Jippie! Leuke diary, ik ben benieuwd naar die draagdoek! Lekker knuffelen met mijn vriendinnetje! En heel nieuwsgierig naar je nieuwe huisje! Ik kan niet wachten om jullie weer te zien!
  Suzanne onlangs geplaatst…Stom!My Profile

 • Robin
  3 april 2014

  Lijkt me toch apart, zo’n laatste weekje in jullie appartement.
  Wat een leuke outfit trouwens. En heerlijk dat je Lana lekker dicht bij je kunt dragen.
  Robin onlangs geplaatst…Favorieten maart 2014My Profile

 • Marije
  3 april 2014

  Ik ben benieuwd naar de draagdoek lijkt mij ook heel fijn! En wat is je nieuwe lay-out mooi ja. Ik ben er een beetje laat mee (denk ik), want ik kijk niet iedere dag op je blog. Maar iedere keer als ik weer op je blog kom vind ik het wel heel leuk. Moet ik vaker doen. 😀
  Marije onlangs geplaatst…New inn: samsung wasdroger voor de babyklerenMy Profile

 • Susanne
  3 april 2014

  Leuk weer! Ik hoop dat het verhuizen goed is gegaan. Nog even een opmerking: ik zag op de foto van je lay-out dat de titel met dezelfde letters zijn als in je logo, maar bij mij op mn laptop is het volgens mij times new roman lettertype! Terwijl als ik op Firefox je site open het wel goed is. Zal vast wel aan mijn laptop liggen haha, heb er ook zo weinig verstand van.
  Maar ook nog even complimenten voor je figuurtje, echt mooi! Mag je super trots op zijn 😉
  Susanne onlangs geplaatst…Recept: Appelkruimeltaart met dikke bodemMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.