Bron

In plaats van een spam je blog heb ik vandaag een veel leukere opdracht. We gaan iets liefs zeggen tegen elkaar. Deze opdracht is bedoelt om de blogger boven je in de comments een complimentje te geven, fijne feedback waar die persoon echt wat aan heeft. Dit leuke idee vond ik op de blog van Suzanne  en ik werd helemaal enthousiast. Deze ‘opdracht’ is dus bedoelt voor de bloggers onder ons. De regels zijn simpel, de gene die het ‘spits’ afbijt zegt iets over mij en mijn blog, en de gene daarna over de blogger die iets over mij zij. De volgende persoon zegt iets over de persoon daar weer boven. Zo krijgen we een rits complimentjes die gericht zijn aan de persoon en de blog van de gene die boven je een comment heeft achtergelaten. Echt een heerlijke feel good opdracht!

Wat ik zo leuk vind aan deze opdracht is dat het een leuke kans biedt om nieuwe blogs en bloggers te leren kennen, te klikken op elkaars linkjes en zo een ontdekkingstocht door Blogland te maken. Daarbij is de feedback die je zelf krijgt alleen maar leuk om te horen en biedt ook inzicht in je eigen krachten als persoon of als blogger. Win win situatie dus! Als je meedoet aan de opdracht is het slim om later een kijkje te nemen in de reacties wat de persoon onder je over je gezegd heeft als complimentje, we all love compliments!

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

47 gedachten over “Feel good: Zeg iets over de blogger boven je”

 1. Jess, Wat heb je een waanzinnige layout. En je blognaam is erg origineel. Je foto’s zijn erg mooi en ik ga zeker even verder lezen! Je hebt mijn interesse gewekt!
  Suzanne onlangs geplaatst…Hello April !My Profile

 2. Manon! Ik volgde jullie allebei al op Instagram maar had nog nooit een kijkje genomen op jullie site. Inmiddels volg ik jullie ook op Facebook en heb iik uiteraard ook een kijkje genomen op jullie blog http://www.littlewonderworld.nl/. Hartstikke leuk! En wat een mooie kleurtjes! Zal zeker regelmatig komen buurten.

 3. @ Mariel , wat een leuke website zeg. De lay out toont fris en vrolijk. Het is echt heel leuk dat je voor zoveel onderwerpen op de site terecht kan!

 4. Kelley Jayne, wat een mooie vrouw ben je om te zien. Wat een prachtig haar. Leuke en inspirerende blog zo te zien. Ik kende je site nog niet, dus ik ga zeker wat vaker een kijkje nemen… Nu eerst maar even bijlezen 😉
  Healthy Mommy onlangs geplaatst…Cry me a riverMy Profile

 5. Healthy Mommy, je blog is erg leuk om te lezen, daarnaast ook heel overzichtelijk met veel verschillende onderwerpen! Je schrijfwijze vind ik heel fijn en ik vind het erg leuk dat je veel met gezondheid bezig bent!
  saskia onlangs geplaatst…Wat je allemaal kunt met munt!My Profile

 6. Het eerste wat me opvalt, is je prachtige lay-out. Professioneel, maar toch heel ‘meisjesachtig’. Wanneer ik wat verder lees, merk ik dat je een hele vlotte schrijfstijl hebt en over heel uiteenlopende dingen schrijft. Zelf vind ik je artikels over gezonde voeding het leukst, maar dat heeft uiteraard met persoonlijke interesses te maken. 🙂 Ik ga zeker af en toe op je blogje komen piepen!

  PS @Kelly: Wat een LEUKE blogpost, om helemaal happy van te worden! 🙂

 7. Oh dat waren twee op dezelfde blog. Nu dan voor Saskia: Mooie layout heb je, en wat een grappige blognaam! En wat een leuk artikel over munt! 🙂
  Bente onlangs geplaatst…Zaandikkiedam!My Profile

 8. Oei, ik was iets te laat, mijn comment was dus ook gericht aan healthy mommy.

  @ Bente: ik vind de naam van je blog erg leuk (hoe kom je erop?) en ga zeker eens wat meer lezen. Je lijkt me een toffe madam om te leren kennen. 🙂
  aMuse Rouge onlangs geplaatst…Gado gadoMy Profile

 9. Dit is echt wel een heel leuk idee.

  @jennn, jouw volg ik al een tijdje en jij mij ook trouw. Zo leuk dat je steeds weer terug komt en een reactie op mijn blog achter laat. En nu dat je me hebt genomineerd voor de award die rond gaat.
  Debbie onlangs geplaatst…Fijn nieuw hoesje voor mijn mobielMy Profile

 10. @Dita: Jouw blog kende ik nog niet, jouw naam zie ik wel eens bij comments voorbij komen. Maar je hebt eigenlijk wel een hele superleuke blog, die ik gelijk ga volgen via Bloglovin’!
  Cindy onlangs geplaatst…Picture Time – april #1My Profile

 11. Cindy! Jou volg ik al via Bloglovin’, hoewel ik moet bekennen dat ik niet elk artikel lees. Wat ik leuk vind aan je blog zijn de verschillende soorten artikelen en je openheid. Veel foto’s, love it! En, een mooi en rustige lay-out 😀
  Gwen onlangs geplaatst…Bath Time #15My Profile

 12. Oh daar ging iets dubbel richting Cindy. Nu Lifestyle Fabriek dan maar 😉 Wat een mooie lay-out heb je! Straalt rust uit en lekker overzichtelijk. Kende je blog nog niet. Je weekdingen met 10x vind ik na het lezen van 1x al superleuk!
  Gwen onlangs geplaatst…Bath Time #15My Profile

 13. Wat een leuke layout heeft Gwen! Ik kende je blog nog niet, maar ik vind hem hartstikke tof! Vooral omdat je blog zo persoonlijk is! Keep up the good work! En wat is Olivia een schatje.
  Rianca onlangs geplaatst…Happy Moments #17My Profile

 14. Mira, ik kende je blog nog niet, maar ik zie dat je er alweer 1.5 jaar iedere dag een blogpost op hebt staan. Petje af 😉 Het is fijn om iets te hebben waar je je ei in kwijt kunt. Als ik je blogposts lees, dan merk ik echt dat je iemand bent die kan genieten van de kleine dingen in het leven. Genieten van de kleine dingen in het leven is iets wat ontzettend belangrijk is en wat door veel mensen vergeten wordt. Ik weet zeker dat je mensen hiermee kunt inspireren en daardoor de wereld een beetje gelukkiger kan maken.
  Céline onlangs geplaatst…Event: Primark opening NijmegenMy Profile

 15. Ha Stephanie, allereerst wat een geweldige naam heb je haha, maar ook je blog ziet er geweldig uit. Erg leuk om te zien hoe je je transformatie ondergaat naar een echte dame. Keep going with the good work!!
  Stephanie onlangs geplaatst…DIARY: Terrible MarchMy Profile

 16. Woooow, wat super super super leuk en toevallig! Lieve Stephanie, ik was nog nooit op je blog geweest en ik viel met mijn neus in de boter. Niet alleen allemaal mooie foto’s (en ik ben nou eenmaal een fotoliefhebber!), maar we zijn ook nog eens stadsgenootjes!!! Ik woon ook in Wageningen! Wat ontzettend leuk! Ik ga snel verder lezen, maar voor wat ik nu zag heb je een heel mooi blog! Jammer dat maart niet zo leuk was voor je 🙁 Dan gaan we van April maar iets moois maken! X
  Marion onlangs geplaatst…Afscheid met een glimlachMy Profile

 17. Robin! Ten eerste je hebt echt een awesome naam.. Verder vind ik het leuk hoe je de reviews schrijft heb er een paar gelezen en vind je laatste echt gaaf, die nagellak! Wil hem nu ook!!
  Nicole onlangs geplaatst…UitleggenMy Profile

 18. Lieve Nicole,
  Ik ga je volgen! Dat zegt vast genoeg over wat ik van je blog vind. En gefeliciteerd. Wat een prachtig kindje heb je daar. Ik ga zo nog even uitgebreid bij je lezen. Ik geloof dat jij/ jullie wel een hele dikke knuffel verdient hebben.

  Lieve Kelly, ik zag dit al vaker voorbij komen en vind het echt een leuke manier om nieuwe blogs te leren kennen. Kom straks als de kindjes op bed liggen terug om bij de rest te neuzen.

  Liefs Maai
  Maai onlangs geplaatst…Mijn meisje, mijn vlinderMy Profile

 19. Hoi Eline!
  Jouw blog ken ik al. Het is zo lekker divers en de foto’s van je lieve hond Snoet toveren altijd een lach op mijn gezicht.
  Jenny onlangs geplaatst…SXSW festivalMy Profile

 20. Hallo Maaike!
  Jouw blog heb ik al een paar keer bekeken door de Happy Challenge! En ik vind het echt top dat je al zo actief aan het schrijven bent! En ik vind dat plaatje waarmee je je blogpost afsluit echt heel mooi.
  Carina onlangs geplaatst…My Bullet JournalMy Profile

 21. Hey Femke, leuk om weer een nieuwe blog te ontdekken! Mooie foto in de zijbalk en een fijne persoonlijke blog. Ik vond vooral je stukjes met geluksmomentjes leuk om te lezen, ga zo door! 🙂
  Sylvia onlangs geplaatst…Nieuwe baan! 🙂My Profile

 22. @marije wat een leuke blog! je blogje van vandaag is erg herkenbaar! Ik denk niet dat iemand het zich zo had voorgesteld als dat het echt is. Je schrijft heel leuk! ook vind ik je layout lekker overzichtelijk…Keep on the good work!
  Angelique onlangs geplaatst…Uitslag winacties!My Profile

 23. Marije, ik kende je blog nog niet. Maar bij de eerste blik die op jou blog waagde wist ik het meteen: dit is leuk, dit moet ik volgen. Hoe leuk is het dat je beauty en eten met elkaar combineert?! Geweldig! Ik hou ontzettend van eten en ben altijd opzoek naar lekkere dingen om te maken. Daarbij kan ik op het gebied van beauty nog enorm veel leren. En je bent zo mooi! 😀

  Love, Laura
  Laura | Love the food of life onlangs geplaatst…Lente-tag !My Profile

 24. Lieve Sophie, ik ben je blog gelijk gaan volgen!

  Wat gaaf dat je een tijd in Parijs hebt gewoond, ik kan helemaal wegdromen bij jouw foto’s! Ik heb ooit een tijd in Kopenhagen gewoond en kan soms nog steeds een vlaag van heimwee hebben. Herken je dat?

  Je artikel met 5 festivaltips vond ik ook heel leuk! Ik ben echt festivalfan en bezoek graag festivals als Dour of festivals bij mij in de regio (Twente). Maar geen van jouw tips kende ik, dus dat is best toevallig. Ga er zeker eentje bezoeken!
  Willemijn onlangs geplaatst…Een goed begin is het halve werkMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.