Diary donderdag: Genieten van ons gezin en huiselijk

diarty34Afgelopen week was een rustigere week als de week daarvoor. Gelukkig, want daar was ik ook wel aan toe. Ik was de week ervoor veel van huis en hierdoor liep ik achter op verschillende gebieden. Het huishouden was een grote chaos, voor de blog bleef wat werk achterliggen en ik merkte ook dat het lichamelijk veel van me vroeg. Gelukkig kon ik wat rust pakken afgelopen week en wat meer tijd doorbrengen met Lana en Yannick. Het huishouden weer op ‘peil’ krijgen en weer lekker vooruit werken voor de blog. Als ik de foto’s zo terug kijk dan zie ik ook hoe huislijk dit weekje was. Erwtensoep maken, hachee, en lekker relaxed op de bank, dat zijn foto’s die mijn week typeren haha. Kijk je met me mee?

Donderdag was een hele gezellige dag, om 7.00 bracht ik Lana naar mijn ouders om samen met mijn vriendin (en getuige!) Thirza op pad te gaan voor de persopening van Primark Zuidplein Rotterdam. We hadden er veel zin in zoals je op deze foto kunt zien.

Het ontbijtje dat we kregen bij de opening was heerlijk, ik nam een wrap met zalm, cupcake, yoghurt en een broodje rosbief. Zo luxe ontbijt ik thuis niet haha.

Bij Primark paste ik deze bontjas en vroeg jullie op Instagram om advies, uiteindelijk heb ik hem laten hangen, mede door jullie advies maar ook omdat ik denk dat ik hem te weinig zou dragen.

Lunch bij La Place, het broodje kruidenkaas is echt mijn favoriet daar.

In de middag kwam ik thuis, nam ik een shoplog op en plofte ik op bed met een comfortabele outfit. Ik werkte wat vanaf mijn bed, ook niet verkeerd natuurlijk.

Deze schattige slofjes kocht ik voor Lana, en jullie vonden ze blijkbaar ook heel leuk want deze foto kreeg maar liefst 850 likes op instagram. Dankjewel!

Vrijdag heb ik de hele dag thuisgewerkt. Ik had een paar deadlines voor campagnes die ik moest afronden dus die heb ik vrijdag mooi kunnen schrijven. In de avond nadat we Lana in bed gelegd hadden, genoot ik met Yannick van een avondje samen, lekker met chips en een wijntje. Daar kan ik zo van genieten.

Zaterdag was echt een huislijk dagje haha. Ik maakte zelf erwtensoep en we hebben allerlei huishoudelijke klusjes gedaan die echt gedaan moesten worden, het huis was daarna spik en span.

In de avond kwamen er vrienden gezellig op visite voor koffie en later een borrel (en een kaasje 😉  ).

Zondagochtend had ik gesport en in middag namen we erwtensoep die nog over was van de dag ervoor. Eigenlijk smaakt zelfgemaakte erwtensoep de tweede dag veel lekkerder. Zondag was een typische zondag, relaxed samen als gezinnetje (super burgerlijk!).

En ik kwam erachter dat ik 7.500 youtube abonnees bereikt had, wat een mijlpaal! Op het moment dat ik dit typ is dit aantal 7.560, dat vind ik echt een mega aantal! Dankjulliewel allemaal!

Maandag sprak ik vriendin Linda en haar dochtertje af in Den Bosch. Nadat ik de auto geparkeerd had liep ik richting het station waar we hadden afgesproken.

We lunchten bij de Hema en daarna aten we een taartje bij Bagels & Beans, ik nam carrotcake en een alles gemengd fruitsapje. De carrrotcake van Bagels&beans is goddelijk lekker. Ik probeerde dit recept een na te maken, het recept: Gezonde Carrotcake met creamcheese. Toch is de variant van B&B lekkerder haha.

Dinsdag werkte ik de hele dag thuis en ontving ik een leuk perspakketje van Zwitsal. Hier zal ik later wat meer informatie over delen. Deze lijn is een stuk milder dan de producten voorheen en daardoor meer geschikt voor de gevoeligere huid. De producten ruiken zoals vertrouwd, heel lekker en zacht!

In de avond kookte ik Hachee met aardappelpuree en rode kool, een van mijn favoriete Hollandse maaltijden. Daarna ging ik naar mijn bodybalance les.

Gisteren had Sinterklaas onze schoen gezet en er gelijk iets ingedaan! Ik kwam in de ochtend beneden en trof dit zo netjes op een rijtje aan, hoe schattig! We hadden onze schoen niet gezet dus ik vind het knap dat de Sint onze schoenen heeft kunnen vinden 😉

Gisteren werkte ik in de ochtend thuis en in de middag verzorgde ik een beautyfeestje voor 7 meiden, dat was een hele geslaagde middag!

Dit was de diary donderdag van deze week. Een veel rustigere week zoals je hebt kunnen zien. Dat vond ik erg prettig na de drukke week die ik daarvoor had. Ik heb daardoor veel kunnen doen voor mijn blog, het huishouden en wat meer kunnen ontspannen. Wat doen jullie het liefst na een drukke tijd om helemaal te ontspannen? En hebben jullie al wat in je schoen gehad van de Sint? 😉 Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

47 reacties

 • Marloes | Budgetproof.nl
  20 november 2014

  Ik wil ook m’n schoen zetten :D!

  Hey, je hebt het lettertype van je titels aangepast! Echt veeeel beter :D. Wordt steeds mooier!

 • Marloes | Budgetproof.nl
  20 november 2014

  Ging er iets niet goed met m’n comment of zit ik niet op te letten :(?

  Ik zei dat ik ook m’n schoen wil zetten 😉 alleen komt er dan niets in vrees ik. En dat je het lettertype van je titels hebt aangepast en dat dat echt een grote verandering is op een positieve manier :D. Looking good!

 • Dita
  20 november 2014

  Wat een leuke foto’s! En wat lief dat de Sint is geweest. 😉
  Dita onlangs geplaatst…Plog #5 – Woensdag 19 november 2014My Profile

 • Marion
  20 november 2014

  Gezellige diary! Altijd net alsof we even op bezoek zijn geweest! 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Depressie De Deur Uit ReturnsMy Profile

 • Diana Carlton
  20 november 2014

  Vooral veel lekkere food foto’s! Hmmm!
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Gelezen: Het Diner van Herman KochMy Profile

 • Nelleke
  20 november 2014

  Die slofjes van Lana zijn inderdaad errug leuk! Heerlijk hoor, al dat lekkere eten.
  Nelleke onlangs geplaatst…De magie van buitenlandse supermarktenMy Profile

 • Esther Marieke
  20 november 2014

  Wat is die sint toch lief, hè? Haha. Ik had ook iets in mijn schoen! Moest er helaas wel een liedje voor zingen.. Fijne dag vandaag!
  Esther Marieke onlangs geplaatst…Flightsimulator weekend Aviodrome, LelystadMy Profile

 • Manon
  20 november 2014

  Zo’n rustig weekje is ook wel eens lekker. Die carrot cake ziet er lekker uit ja 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Happy Healthy You: JoyceMy Profile

 • Malou
  20 november 2014

  Ik vind het dan vooral heerlijk om te slapen, en lang ook. Kan mij voorstellen dat dat met Lana niets altijd gaat, maar jij hebt er ook een relaxte week van gemaakt. Leuk weer hoor! En die slofjes van Lana zijn inderdaad super schattig!
  Malou onlangs geplaatst…Personal: Update trainen bij TjeerdMy Profile

 • Kaboutertuin
  20 november 2014

  Ziet er uit als een fijne week. Heerlijk toch zo huiselijk. Ik hou ervan! Die slofjes zijn inderdaad heel schattig
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…Griekse yoghurt met banaan en noten #5xsuikervrijontbijtenMy Profile

 • Dagmar
  20 november 2014

  Wat een heerlijke week en wat zijn de slofjes onwijs schattig! Superleuk en lief! En lekkere week om even op te laden, dat was het voor mij ook deze week en stiekem is dat lang niet zo verkeerd <3 Enjoy today!
  Dagmar onlangs geplaatst…Lucky List #12 – Surprise party, nieuwe tv en ItaliëMy Profile

 • Nicole
  20 november 2014

  Wat fijn zo’n week en heerlijk die slofjes voor Lana! Zelf hebben we niks in onze schoen gehad, maar Fay wel hoor hihi… 😀
  Nicole onlangs geplaatst…Project Pepernoot: pepernoten tiramisuMy Profile

 • Sophie
  20 november 2014

  Die slofjes, zo schattig! En wat leuk dat de Sint jullie schoenen heeft gevonden, altijd lekker toch! Die Carrot Cake ziet er zooo lekker uit, jum! Fijn dat je meer hebt ontspannen, hopelijk heb je veel energie kunnen opdoen! Fijne dag gewenst Kelly! <3
  Sophie onlangs geplaatst…Oriflame Possess Eau de Parfum & Body CreamMy Profile

 • Lauriëtte
  20 november 2014

  Die slofjes zijn echt heel erg schattig!
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Quote by Theodore RooseveltMy Profile

 • Saskia
  20 november 2014

  Lekker huiselijk weekje, heerlijk! En de slofjes van lana zijn ontzettend schattig!
  Saskia onlangs geplaatst…Kletsartikel: Mijn zwangerschapMy Profile

 • Esther
  20 november 2014

  Wat een gezellige week, leuke foto’s 🙂
  Esther onlangs geplaatst…Recept – WortelkoekjesMy Profile

 • Jess
  20 november 2014

  Wat een fijne diary weer! Fijn om even bij te kunnen tanken thuis. Ik lust geen erwtensoep maar door deze foto zou ik het bijna weer een kans willen geven.
  Jess onlangs geplaatst…Sunshine awardMy Profile

 • Koalabeautymama
  20 november 2014

  Aah ja die slofjes van Lana zijn te leuk! Ik ga binnenkort ook maar even naar de Primark om pyjama’s voor ons allemaal te scoren.
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Papa Mike vertelt: help, een dochter?!My Profile

 • Simone
  20 november 2014

  Wat een leuke diary weer! Die slofjes van Lana zijn inderdaad echt heeel schattig en ik vind het nog steeds zo leuk wat je met beautydream doet, het ziet er ook zo gezellig uit (zelfs zonder dat er mensen zijn al haha!)
  Simone onlangs geplaatst…Mega wishlist: CostesMy Profile

 • Thefoodiary
  20 november 2014

  Heerlijk zo’n ‘huiselijk’ weekje hoor! Zeker na zo’n drukke week is dat ook wel eens lekker 😉 Ik krijg spontaan zin in erwtensoep haha. Mijn moeder maakt het altijd een dag van te voren, omdat het inderdaad de tweede dag het lekkerst is!
  Thefoodiary onlangs geplaatst…BATTLE: Pindakaas uit de natuurwinkelMy Profile

 • Miranda
  20 november 2014

  Wat een heerlijk weekje! Ik vind de slofjes van Lana helemaal geweldig:) wat schattig zeg!
  Miranda onlangs geplaatst…Throw back thursdayMy Profile

 • Annemijn
  20 november 2014

  Ah die slofjes van lana zijn echt super schattig! Weer een week met leuke uitstapjes zo te zien!
  Annemijn onlangs geplaatst…Wooninspiratie: 5x Plankjes aan de muurMy Profile

 • Eline
  20 november 2014

  Leuke week heb je gehad zo te zien 🙂
  Eline onlangs geplaatst…Stoofperen zonder suikerMy Profile

 • Marjolijn
  20 november 2014

  Leuke diary! En het recept voor de B&B carrotcake staat op culy 🙂 Ik vervang alleen de suiker voor kokosbloesemsuiker of volle rietsuiker en het meel voor speltmeel maar de smaak is dan gewoon hetzelfde. Echt heerlijk is die he

 • Cindy
  20 november 2014

  Heerlijk zo’n huiselijke week! Ik ga binnenkort ook maar weer eens naar Eindhoven naar Primark toe denk ik. Even er tussenuit!
  Cindy onlangs geplaatst…TAG: Sporty GirlMy Profile

 • Angelique
  20 november 2014

  Ow wat een heerlijke kneuterige week weer. Hier komt sinterklaas alleen voor de kleine man…al doet mijn vriend wel heel geheimzinnig over pakjesavond haha
  Angelique onlangs geplaatst…Sinterklaas | Keano voorbereiden #2My Profile

 • Guusje
  20 november 2014

  Die pantoffeltjes blijven zo ontzettend leuk!
  Guusje onlangs geplaatst…Zo blijf jij gemotiveerd tijdens de feestdagenMy Profile

 • Kim
  20 november 2014

  Wat heb je een heerlijk gezin Kelly. Je kook kunsten zien er ook altijd zo lekker uit!
  Kim onlangs geplaatst…Ik sta op tegen kanker.My Profile

 • rachel
  20 november 2014

  lekker weekje zo te zien 😀 en oh oh die hachee ik moet dat echt een keer gaan maken, ooit als 4 jarige gegeten en vond het toen niet lekker maar het lijkt mij nu wel heel lekker!!
  hier geen schoentjes gezet hihih 😉
  rachel onlangs geplaatst…FotologMy Profile

 • Dionne
  20 november 2014

  Ziet er uit als een heerlijke week!
  Dionne onlangs geplaatst…Studentenleven | 8 nadelen van het wonen in een studentenhuisMy Profile

 • Amy
  20 november 2014

  Die slofjes zijn zeker weten ergggg schattig
  Amy onlangs geplaatst…Kerst reclames/Christmas advert 2014My Profile

 • Vanessa
  20 november 2014

  Een rustige week kan ook leuk zijn! Ik werk soms ook vanaf mijn bed, heerlijk is dat. En wat een schattige sloefjes heeft Lana!
  Vanessa onlangs geplaatst…Het blogboek van Kelly DeriemaekerMy Profile

 • Nicetobeout
  20 november 2014

  Zalig zelfgemaakte erwtensoep, hier ook favoriet!

  btw jouw blog doet raar in mijn browser. Hij wil de hele tijd omhoog scrollen.
  Nicetobeout onlangs geplaatst…Recept: Pasta met gehaktballetjes (Sonja proof)My Profile

 • Shifra
  20 november 2014

  Gefeliciteerd met je grote aantal youtube abonnees! Wat ontzettend leuk! Echt heel veel! 🙂 En wat lief dat Sinterklaas is langs gekomen!;-) Ik ben van de week ‘s avonds laat nog uit bed gegaan om speciaal wat in de schoen van mijn man, de hond (zonder schoen) en mijzelf (anders is het natuurlijk veel te obvious! dus hélaas moest ik ook wat voor mijzelf kopen..;-)) man te stoppen! 🙂
  Shifra onlangs geplaatst…5 ways to wrap Sinterklaas presents (as adults)My Profile

 • Elise | The Beauty Suitcase
  20 november 2014

  Gefeliciteerd met het bereiken van zoveel youtube subscribers! Wat een mooi aantal zeg. En je hachee zag er heerlijk uit!
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…Touching Stories & VideosMy Profile

 • Manon
  20 november 2014

  wat een gezellige foto’s die slofjes zijn zooo cute!
  Manon onlangs geplaatst…OOTD: Witte top, high waisted jeans en pauwenverenMy Profile

 • lifesabout
  20 november 2014

  Ohhh dat eten ziet er zo lekker uit!
  En gefeliciteerd met je abonnees!
  lifesabout onlangs geplaatst…4. Mama. Mijn verhaalMy Profile

 • Joyce
  20 november 2014

  Wat een lekker weekje zo! En die berenslofjes heb ik voor Luuk ook meegenomen. Vond ze zo leuk! Maar ze zijn groter dan ik dacht helaas. Dus we hebben nog even geduld tot hij ze aan kan 😉
  Joyce onlangs geplaatst…100 happy mama days #4My Profile

 • Evelien
  20 november 2014

  Hoii, zou je een keer een artikel willen maken over wat voor feestjes jij houdt?

 • Maaike
  20 november 2014

  Omg, die carrotcake ziet er heerlijk uit <3
  Maaike onlangs geplaatst…PLOG: Een middagje shoppen in ZwolleMy Profile

 • Peet
  20 november 2014

  Wat fijn dat je het letter type hebt veranderd. Beter leesbaar en staat veel mooier

 • Dhini
  20 november 2014

  wat leuk fotos allemaal
  Dhini onlangs geplaatst…Djess`s outfit : Pret with leavesMy Profile

 • Miranda
  20 november 2014

  Ik zet zelf de schoen niet maar de kinderen wel. Heerlijk zo’n rustige week kan me voorstellen dat je daar soms erg aan toe bent.
  Miranda onlangs geplaatst…Persoonlijk| KletspraatjeMy Profile

 • Lisa's Beautybabbels
  21 november 2014

  Wat fijn dat je een rustigere week had. Gefeliciteerd met je 7500 YouTube abonnees!
  Lisa’s Beautybabbels onlangs geplaatst…Shoplog PrimarkMy Profile

 • Anneleen
  21 november 2014

  Gezellige foto’s! Die berenslofjes van Lana zijn zo schattig! Geniet van jullie weekendje
  Anneleen onlangs geplaatst…Tag: gewoon BelgischMy Profile

 • Marieke
  21 november 2014

  Leuk om te zien, lekker huiselijk allemaal 🙂 Heeerlijk vind ik dat haha 😀 Die slofjes van Lana zijn inderdaad ook wel echt heel erg leuk, super schattig! En ooh hachee, zo lekker alleen zo’n werk om te maken! (oke ik heb het ook nog nooit gedaan, dus dat houd me ook tegen :D) Misschien toch maar eens wagen deze winter haha.
  Marieke onlangs geplaatst…Karin SlaughterMy Profile

 • Esmeralda
  21 november 2014

  Heerlijk, zelfgemaakte soepen! De enige die ik dan weer niet lust, is erwtensoep haha! Ik ga me morgen ook maar eens aan een pan soep wagen denk ik. En die slofjes van Lana, suuuuuuper cute!
  Esmeralda onlangs geplaatst…Burn-out: Het gevoel opgebrand te zijnMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.