Gezellige hoekjes in ons interieur

gezelligehoekjesinterieur

Ik ben echt dol op het huis waarin we wonen. We wonen in een rijtjeswoning dat we helemaal naar onze wens hebben ingericht. Het is een knus maar heel gezellig huisje. We hebben geen behoefte om te verhuizen, het is een huurhuis maar voor ons is dit prima. Ik vind het heerlijk om ons huis mooi in te richten en ik word dan ook heel vrolijk van de interieur spulletjes die verkocht worden bij de Action en Ikea. Ik kan daar bijna altijd wel slagen voor mooie spullen voor in ons huis. Ik ben dol op kaarsen, vaasjes, kaarsenhouders en al dat soort tafereeltjes. In de fijne feedback die ik zondag van jullie kreeg hoorde ik ook dat een paar van jullie interieur artikelen heel leuk vinden, daar ben ik gelijk mee aan de slag gegaan! Vandaag laat ik een paar gezellige hoekjes uit ons interieur zien om een indruk te geven van onze smaak.

Op deze foto zie je een poef waar een grof gebreide plaid van Ikea omheen zit. Daarop staat een plateau van Action met twee kaarsenhouders. In de ene kaarsenhouder zitten wat waxinelichtjes en in de andere  een kaars van Action. Ook staat er een bloempotje met kunstbloem van Ikea op het plateau. Op de vensterbank staat een lichtblauwe vaas van Action, een bordje met een mooie quote (die we cadeau kregen) en een waxinelichthoudertje met ‘Home’ van Action.

Ons bankstel komt van Leen Bakker en daarop liggen twee sierkussens van Ikea. De salontafel is een grotere versie van de Lack tafel van Ikea en daarop staat een vaastje met kunstbloem van Ikea en een harten plateau met twee kaarsjes. Dit leuke hartenplateau met kaarsjes kreeg ik cadeau van Gwen.

Dit is een hoekje op ons dressoir. Er staat een kandelaar op en een wit mini ladekastje voor theezakjes. Daarnaast staat een boeddhabeeldje. Het boeddhabeeld kregen we cadeau van een vriendin van ons. Ik geloof ook zeker dat dit geluk zal brengen.

Dit is een bordje met ‘Home sweet home’ dat aan onze kelderkast deur hangt en daarvoor hangt een hartje met ‘happy moments’ omdat ik dat er wel fleurig uit vind zien. Beide items komen geloof ik van Action.

In onze keuken hangt ik een glazen plank waar ik een paar van mijn Blond Amsterdam en kitch servies pareltjes heb staan. Benieuwd naar mijn blond amsterdam collectie? Ik schreef er eens een artikel met foto’s over. En alles over mijn vintage theeservies kun je hier lezen. Ik ben dol op dit soort servies, ik vind het zo romantisch en sfeervol staan. Gelukkig vindt Yannick het ook goed dat ik dit hoekje in de keuken heb.

Wat vinden jullie van de gezellige hoekjes in ons interieur die ik jullie zojuist heb laten zien? Waar shop jij het liefst voor leuke interieurspulletjes? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

40 reacties

 • Vanessa
  19 november 2014

  Ziet er mooi en gezellig uit! Ik vind die poef met plaid heel leuk gedaan. De lichtblauwe vaas op je vensterbank vind ik heel mooi. Zelf koop ik mijn interieurspulletjes het meest bij de Action. Ze hebben zo’n leuke dingen voor weinig geld!
  Vanessa onlangs geplaatst…Nuxe Micellair Reinigingswater Met RozenblaadjesMy Profile

 • Gwen
  19 november 2014

  Jullie hebben ook een echt gezellig huisje! Hier blijf ik ook thuiskomen met ‘prullaria’ van de Action, vooral in de winter ben ik zo dol op kaarsjes overal 🙂 Lief dat je mij genoemd hebt en leuk om te zien dat die kaarsjes nog steeds op de salontafel staan te pronken 😀
  Gwen onlangs geplaatst…Het gemak de tweede keerMy Profile

 • inge
  19 november 2014

  Ohh wat leuk dat je effectief al onze tips meeneemt! Heel fijn artikel hoor, Kelly!
  Ik ben echt een sucker voor kaarsen / kaarsenhouders etc (overlaatst van de Rituals zelfs nog een kaars van maar liefst 1kg gekocht haha). De overige dingen komen bij ons ook gewoon van de Action / Ikea hoor, vooral de Action is geweldig!

 • Nathalie Eline
  19 november 2014

  Inderdaad een heel gezellig hoekje! 🙂 Leuk, dat Blond Amsterdam servies.
  Nathalie Eline onlangs geplaatst…Verzachtend en verzorgend: Yves Rocher’s Pure Calmille crèmeMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  19 november 2014

  Ik houuu van interieurdecoratie! Mooie hoekjes heb je! Ik ben gisteren losgegaan in de Action voor leuke winter/kerstdecoratie, ze hebben daar zo’n leuke spullen voor zo weinig geld! Binnenkort komt er een shoplog van online 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Shoplog weekendje: Pieces, New Yorker, Hema & PrimarkMy Profile

 • Dagmar
  19 november 2014

  Wauw wat een heerlijke foto’s superleuk om te zien <3 Echt een leuk artikel vol mooie plekjes <3
  Dagmar onlangs geplaatst…Travel – Wij gaan naar PraagMy Profile

 • Marloes
  19 november 2014

  Hele leuke plekjes in huis. Vooral de poef met plaid is erg leuk <3
  Marloes onlangs geplaatst…HEMA Moisturising Lipstick 14My Profile

 • Marion
  19 november 2014

  Wat een leuk artikel!!! En wat een gezellig plekjes heb je in huis gecreëerd! Heel leuk om te zien!
  Marion onlangs geplaatst…Nr. 500: The One I LoveMy Profile

 • Kim
  19 november 2014

  Wat ziet het er ontzettend gezellig uit. Volgensmij krijg je daar een heerlijk thuis gevoel van. <33
  Kim onlangs geplaatst…There’s always something missing..My Profile

 • Tineke
  19 november 2014

  Wat mooi, zier er erg gezellig uit!
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Shoplog: Dorothy Perkins en InvitoMy Profile

 • Cindy
  19 november 2014

  Dat ziet er gezellig uit! Ik koop het liefste bij Ikea, Woonexpress, Leen Bakker, Kwantum, Action…
  Cindy onlangs geplaatst…Sunshine Snapshots – november #3My Profile

 • Angelique
  19 november 2014

  Heerlijke gezellig. ik hou er wel van 🙂
  Angelique onlangs geplaatst…Diary | Weekly woensdag #2My Profile

 • Dionne
  19 november 2014

  Aaah! Ziet er leuk uit!
  Dionne onlangs geplaatst…On my way | H&M BestellingMy Profile

 • Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla
  19 november 2014

  Gezellig & cozy! Gaat het goed met Lana en de mooie poef? 😉

  J’adore Blond Amsterdam! Knalt altijd.
  Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Sad love story: Mijn make-up stashMy Profile

 • Milou
  19 november 2014

  Ziet er zo gezellig uit!! Jullie hebben zo’n leuk huisje:-) Vooral het hoekje bij het raam ziet er gezellig uit!
  Milou onlangs geplaatst…GIVEAWAY: 100 volgers, giveaway time!My Profile

 • Nicetobeout
  19 november 2014

  Ah Blond! Ik ben ook een vervent verzamelaar geweest toen ik op mezelf ging jaren geleden. Inmiddels ben ik het een beetje zat en zou ik graag ander servies willen. Al blijft de theepot wel leuk 🙂
  Nicetobeout onlangs geplaatst…Recept: Pasta met gehaktballetjes (Sonja proof)My Profile

 • Guusje
  19 november 2014

  Zo’n gezellige plekjes, heel leuk dat je meteen iets met de inrichting hebt gedaan na de feedback!! Ik shop dingetjes voor in mijn kamer het liefst bij de Xenos of als ik een keer naar de IKEA ga.
  Guusje onlangs geplaatst…Photodiary #2My Profile

 • Dita
  19 november 2014

  Dat ziet er leuk uit! Ik ben dol op interieur en er zef ook elke dag mee bezig. Zo leuk!
  Dita onlangs geplaatst…Ooglook: It’s autumn!My Profile

 • Corine
  19 november 2014

  Hey Kelly, ik zag net op je instagram op je side bar een foto van je ‘hachee-liefde’ staan. Een recept hiervan zou heel leuk zijn!! Groetjes uit wit Canada

 • Bente
  19 november 2014

  Ziet er inderdaad gezellig uit! Fijn dat jullie zo blij zijn met jullie huisje 🙂
  Bente onlangs geplaatst…Dat geloof je toch niet!My Profile

 • Diana Carlton
  19 november 2014

  Ik had ooit ook een uitgebreide collectie van Blond Amsterdam, totdat ik op een dag besloot om alles te verkopen. Nog steeds eeuwig zonde 😉
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Wooninspiratie: tafellampMy Profile

 • Esther
  19 november 2014

  Wat een leuke plekjes. Blond Amsterdam servies is inderdaad erg leuk 🙂
  Esther onlangs geplaatst…Recept – WortelkoekjesMy Profile

 • femketje
  19 november 2014

  super leuk om te zien 😀
  femketje onlangs geplaatst…Me Time Tag!My Profile

 • Annemijn
  19 november 2014

  Dat ziet er gezellig uit. Toch leuk dat je met zulke (vrij) goedkope accessoires (van bijvoorbeeld action) zo’n knusse sfeer kunt creëren. Heel leuk Kelly!
  Annemijn onlangs geplaatst…PLOG: Hoogtepuntjes van de week #3 Vrij van school en genietenMy Profile

 • Dhini
  19 november 2014

  Ziet er leuk uit
  Dhini onlangs geplaatst…Djess`s outfit : BubblesMy Profile

 • Kaboutertuin
  19 november 2014

  Wat een leuke blog! Leuk dat we even bij je binnen mogen kijken. Het ziet er heel leuk uit. Zie ook wat spulletjes die wij ook hebben thuis. Ik hou ook van Ikea en Action 🙂
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…Help de vogels de winter door DIYMy Profile

 • Nicole
  19 november 2014

  Super leuk om te zien! Ik deelde laatst ook wat kiekjes van onze woonkamer/keuken.. 🙂
  Die blauwige vaas op je vensterbank heb ik in het roze.. Gekregen van mijn tante maar zij had hem als kaarskandelaar gebruikt.. Dus bij mij staat er een kaars in! Leuk!
  Nicole onlangs geplaatst…Komt een moeder bij de dokter: mezelf wegcijferenMy Profile

 • Lisanne
  19 november 2014

  Ziet er erg gezellig uit! Ik koop zulke spulletjes ook bij Action of Ikea. Vandaag ook nog bij Marskramer leuke waxinelichthouders en een plateau gekocht.

 • Maaike
  19 november 2014

  Als ik later een eigen huisje heb, wil ik dat het er net zo gezellig uit ziet als hier! <3
  Maaike onlangs geplaatst…Review: Essence 03 All About Sunrise oogschaduw paletteMy Profile

 • Janske
  19 november 2014

  Wat een leuk accessoires! Ik hou er van als je een huis leuk kunt aankleden met leuke spulletjes 🙂 Dat geeft zo veel sfeer in huis…gezellig met kaarsjes en zo 🙂
  Janske onlangs geplaatst…Een brief aan mijn dochter – Lieve Lola – 6 maandenMy Profile

 • Marieke
  19 november 2014

  Ziet er gezellig uit, ik ga binnenkort verhuizen dus ik kan ook heerlijk weer opnieuw sfeerhoekjes gaan maken… Ik kom ook graag bij Action en Ikea, maar ook bijv. bij Xenos, ook leuke spullen voor weinig geld.

 • Janina
  19 november 2014

  Ziet er gezellig uit 🙂 is wel mijn smaak.
  Altijd leuk om eens bij iemand binnen te gluren 🙂
  Janina onlangs geplaatst…Personal : onzekerheidMy Profile

 • Kimberley
  19 november 2014

  Lekker knus. Ben er dol op!
  Kimberley onlangs geplaatst…Persoonlijk | Hoe normaal ben ik?My Profile

 • Nelleke
  20 november 2014

  Leuk! Past helemaal bij jou 🙂 Ik zelf struin het liefste tweedehands zaakjes door, of Marktplaats!
  Nelleke onlangs geplaatst…De magie van buitenlandse supermarktenMy Profile

 • Eline
  20 november 2014

  Leuk is dat he, interieurspulletjes shoppen!
  Eline onlangs geplaatst…Stoofperen zonder suikerMy Profile

 • Janine
  20 november 2014

  Leuk!
  Ons hele interieur komt bij Riviera Maison vandaan en daar shop ik ook het liefst voor accessoires. Maar de Action is top voor waxinelichtjes en kaarsen

 • Ami
  20 november 2014

  Die poef vind ik zoo leuk gedaan!
  Ik vroeg me af of jij ook zo’n strijd hebt Lana om je laagstaande accessoires.
  Mijn deugnietjes kunnen er namelijk niet vanaf blijven en binnen de kortste keren hoor ik
  Ze gooien met mijn kaarsen en houders

 • Marieke
  21 november 2014

  Leuk om te zien! Van die gezellige hoekjes maken een huis echt jouw huis vind ik altijd, doet zoveel voor de sfeer! 🙂
  Marieke onlangs geplaatst…Karin SlaughterMy Profile

 • Anneleen
  21 november 2014

  Ziet er heel gezellig uit, helemaal mijn stijl! Ik ben ook dol op interieur spulletjes!
  Anneleen onlangs geplaatst…Tag: gewoon BelgischMy Profile

 • Esmeralda
  21 november 2014

  Ziet er gezellig en knus uit! Leuke kleurencombinatie ook 🙂 Ik ben ook gek op decoratie spullen en om mijn huis leuker en gezelliger te maken met dit soort dingen!
  Esmeralda onlangs geplaatst…Burn-out: Het gevoel opgebrand te zijnMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.