Agenda donderdag: Ploggen, filofax en rustig aan doen

Hallo allemaal! Een nieuwe diary donderdag en ik heb jullie tips in mijn plog artikel opgevolgd waarin werd aangegeven dat de diary donderdag foto’s soms wat te klein zijn om ze goed te kunnen bekijken. Als uitprobeersel heb ik ze nu in collages van drie foto’s gedaan. Dat is overzichtelijker dan alle foto’s onder elkaar (scroll, scroll) en toch zijn de foto’s daardoor zichtbaarder. Ik ben benieuwd hoe dit voor jullie bevalt. In deze diary laat ik mijn week zien die vooral in het  teken stond van rustig aan doen, veel thuis blijven en mijn rust pakken in verband met mijn te snel werkende schildklier en de blaasontsteking die ik erbij gekregen heb. Op foto 1 zie je mij met Lana die heel discreet lekker aan het smullen was van borstvoeding. Mijn angst was dat borstvoeding niet meer mocht door de medicatie die ik zou gaan krijgen maar gelukkig mag dit gewoon doorgaan en kan het geen kwaad voor Lana, zo fijn. 2. Lana die lekker in de box ligt te spelen met haar mooie Ugg slofjes aan. 3. Dol op mijn filofax, lekker versieren en plannen.

Deze foto’s maakte ik op vrijdag avond, een lekkere hand op de bank avond. Kopje thee erbij, blokje chocolade en ik ben helemaal tevreden. 2. We keken naar de voice kids waar ons vroegere oppaskind(je) Ieke Booij in zit. Wat is zij een topper zeg en wat kan zij prachtig zingen, kippenvel! 3. Lekker knuffelen met mijn kleine meisje, heerlijk!

Een lekkere food collage. Op foto een zie je een schaaltje aardbeitjes waar ik heerlijk van smulde. Lieve Lana ligt ernaast in haar schattige schaapjes pyjama. 2. Een lekkere gezonde snack, wat wel mag na een frietdag haha. Plakjes komkommer met een dressing om te dippen. 3. Dit was een zondagse brunch, een lekker gebakken bagel met kaas, tomaat en bieslook met verse jus ernaast.

1. Een hele mooie quote die ik deelde op instagram, erg inspirerend. 2. De outfit die ik droeg voor de Citroen C4 picasso. Ik ben dol op dit fluffy vestje. 3. Even de deur uit kunnen is fijn dus ging ik met mijn moeder even het dorp in waar we wat sale shopping deden voor Lana, en wat stickertjes voor mij.

1. Maandag deelde ik in de mommy monday mijn eerste plog, dagboek van een mamablogger. De reacties hierop waren zo ontzettend leuk dat ik dit een maandelijks item op mijn site wil maken. Feedback was erg fijn! 2. Maandag wisten we niet wat we wilden eten, ik herinnerde een heerlijke tosti speciale die we ooit aten in een lunchroom in Gent. Deze maakten we na, heerlijke tosti met bolognese saus en komkommer. 3. De filofax familie wordt uitgebreid met deze geweldige A5 in neon-roze, helemaal mijn kleur en ik kan niet wachten tot deze binnenkomt.

1. Toen ik er ook nog een flinke blaasontsteking bij kreeg was de maat even vol, ik had een flink baalmomentje. Deze inspirerende quote hielp me wel en ook de lieve berichtjes van  vriendinnetjes pepten me op. 2. Ik maakte een filmpje van de indeling van mijn Filofax, heb jij deze al bekeken? 3. Ik kreeg dit mooie bosje bloemen van mijn schoonmoeder die me kwam oppeppen, zo lief!

1. Ik ben echt verwend deze week, ik ontving dit geweldig lieve beterschapskaartje van vriendinnetje Thirza, dankjewel! 2. Een knuffelmomentje na het voeden van Lana is een vast ritueel, heerlijk hoe ze me dan stevig vasthoud en zo ontspant. 3. Lekker wat werken voor de blog en mails beantwoorden, mijn filofax planner erbij om afspraken enzo te plannen, ideaal.

diary9

De diary sluit ik af met de foto’ hierboven. Mijn ouders namen ons gisteravond mee naar een heerlijk sushi restaurant. Lana was ook mee en dat ging hartstikke goed. Echt van genoten. I love sushi!

Dit was de diary weer voor deze week. Een rustige maar fijne week. Hoe is jullie week geweest? Hebben jullie ook al zin in morgen voor de happy challenge opdracht van week 4?

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mijn foto’s via Instagram

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

25 reacties

 • Hannah
  6 februari 2014

  Mijn week was ook vrij rustig. Wel 2 daagjes naar school geweest en dat viel dan gelijk weer heel zwaar, maar verder heerlijk mn ding kunnen doen 🙂
  Hannah onlangs geplaatst…Happy challenge | Visualiseer je dromenMy Profile

 • Martina
  6 februari 2014

  Schattig die kleertjes voor lana
  Martina onlangs geplaatst…6 Februari 2014 – Wenkbrauw kit CatriceMy Profile

 • Marloes
  6 februari 2014

  Wat een leuke foto’s. De sushi ziet er heerlijk uit. Mooie quote ook!
  Marloes onlangs geplaatst…The Body Shop – Papaya Body Butter & Papaya Shower GelMy Profile

 • Chantal
  6 februari 2014

  Van die bagel lust ik wel een stukkie…
  Chantal onlangs geplaatst…Happy ChallengeMy Profile

 • Linda
  6 februari 2014

  Heerlijke foto’s! Ik wil je beterschap wensen trouwens, blaasontsteking is echt zó vervelend!
  Ik vind het wel jammer dat Ieke niet door is bij The Voice Kids, zij was écht goed! (maar oké, de anderen ook haha, prachtige battle!)
  Linda onlangs geplaatst…Stage: vragen van hoogbegaafde pubers.My Profile

 • Manon
  6 februari 2014

  Leuk om te lezen en om te zien! Die schaapjes pyjama <3
  Manon onlangs geplaatst…NEW IN #5: FilofaxMy Profile

 • Bibian
  6 februari 2014

  Leuke diary! De Foto’s zijn inderdaad nu beter te zien! Leuke dingetjes heb je gekocht, en wauw voor je roze filofax! Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…NEW IN #5: FilofaxMy Profile

 • Dionne
  6 februari 2014

  Die kleren voor Lana zijn cute!
  Dionne onlangs geplaatst…New in | De kleine spulletjes, zijn de leukste spulletjesMy Profile

 • Dagmar
  6 februari 2014

  Ooh super leuk dat je het zo hebt gedaan met die foto’s, echt mooi! En lekker bijkomen lieverd, goed aan jezelf denken én aan je knappe meisje <3 Xxx
  Dagmar onlangs geplaatst…HAPPINESS / Visionboard bij de Happy ChallengeMy Profile

 • Saskia
  6 februari 2014

  Erg leuk om te zien allemaal! Schattig de kleertjes voor lana!
  Saskia onlangs geplaatst…Lekker gezond: Blye FruitMy Profile

 • Carina
  6 februari 2014

  Grappig hoe een groot deel van je diary om eten draait. Sushi is zo lekker!
  Carina onlangs geplaatst…Vitamin DMy Profile

 • Jess
  6 februari 2014

  Leuk om weer een diary van je te zien. Wat balen van je schildklier. Hopelijk is her snel onder controle te krijgen en voel jij je beter. Take care!
  Jess onlangs geplaatst…Ruil je kleertjes! Ready for take off…My Profile

 • Cindy
  6 februari 2014

  Leuke foto’s weer, lief die foto’s met Lana en jou. En die kleertjes! Ik kijk tegenwoordig ook voor stoere jongenskleding voor ons 8 maanden oude neefje, superleuk!
  Cindy onlangs geplaatst…Happy Challenge #3: Maakbare supermotivatieMy Profile

 • Barbara
  6 februari 2014

  Gezellige diary!
  Barbara onlangs geplaatst…22 weken zwanger: hallo, buikje!My Profile

 • Susanne
  6 februari 2014

  Verdien je ook hoor, een rustige week! Vooral als je niet lekker in je vel zit en wat klachten hebt is het heerlijk om even over (bijna) niets na te denken en je eigen ding te doen! En wat lief van je schoonmoeder! Dat zijn dan ook echt dingen die heel je dag goed maken 😉
  Susanne onlangs geplaatst…TIP: AppelstroopMy Profile

 • Anouk
  6 februari 2014

  Hele leuke foto’s! Voor mij maakt het niet uit of je drie of vier foto’s bij elkaar doet, is allebei fijn om te bekijken.
  Anouk onlangs geplaatst…Interieur: Valentijn accessoiresMy Profile

 • Hester
  6 februari 2014

  Weer een leuke diary, ik vind het met drie foto’s trouwens toch overzichtelijker!
  Hester onlangs geplaatst…SneeuwMy Profile

 • Nicole
  6 februari 2014

  Wat mij dan weer opvalt.. jullie hebben hetzelfde tv kastje haha, alleen wij hebben hem maatje kleiner. Kwam omdat ons vorig huisje ook kleiner was!

  Heb de voice ook gekeken en jouw oppaskindje van vroeger is inderdaad erg goed. Vond sowieso hun trio echt enorm gaaf!

 • Healthy Mommy
  6 februari 2014

  Wat een leuke en volle diary! Inderdaad leuker om meer foto’s te zien. Lieve schoonmoeder hoor.. Dat hoor je ook wel eens anders. Haha!
  Healthy Mommy onlangs geplaatst…Mama blogger tagMy Profile

 • Vanessa
  6 februari 2014

  Leuk om te zien. Mooie kleertjes voor Lana!
  Vanessa onlangs geplaatst…400 volgers op Bloglovin + winacties!My Profile

 • Dianda
  6 februari 2014

  Leuke foto’s! En heerlijk, Sushi! Daar kan ik zo van genieten. 🙂

 • Robin
  6 februari 2014

  Leuk om te zien! Die kleertjes van Lana zijn inderdaad te cute! <3
  Robin onlangs geplaatst…TAG: the blog friendship bookletMy Profile

 • Anne Solveig
  6 februari 2014

  Leuke plog! Koppie omhoog houden, je komt hier wel doorheen! <3
  Anne Solveig onlangs geplaatst…MIJN TWEEDE PLOG!My Profile

 • annouska
  7 februari 2014

  Rustig aan doen heeft ook zo zijn voordelen. En aaah lekker sushi!!!
  annouska onlangs geplaatst…Friday Favourite #72My Profile

 • kimbodebimbo
  7 februari 2014

  Hee Kelly, ik vind je diary altijd super leuk, maarrr ik vind het echt veel handiger en overzichtelijker als je 1 foto per keer er op zet. En dan daaronder een beschrijving:) A la Styleguide, Miss Lipgloss, Beautylab etc! Zo in hokjes van 3 (en ook van 4) vind ik gewoon echt te klein 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.