Hallo allemaal! Een nieuwe diary donderdag en ik heb jullie tips in mijn plog artikel opgevolgd waarin werd aangegeven dat de diary donderdag foto’s soms wat te klein zijn om ze goed te kunnen bekijken. Als uitprobeersel heb ik ze nu in collages van drie foto’s gedaan. Dat is overzichtelijker dan alle foto’s onder elkaar (scroll, scroll) en toch zijn de foto’s daardoor zichtbaarder. Ik ben benieuwd hoe dit voor jullie bevalt. In deze diary laat ik mijn week zien die vooral in het  teken stond van rustig aan doen, veel thuis blijven en mijn rust pakken in verband met mijn te snel werkende schildklier en de blaasontsteking die ik erbij gekregen heb. Op foto 1 zie je mij met Lana die heel discreet lekker aan het smullen was van borstvoeding. Mijn angst was dat borstvoeding niet meer mocht door de medicatie die ik zou gaan krijgen maar gelukkig mag dit gewoon doorgaan en kan het geen kwaad voor Lana, zo fijn. 2. Lana die lekker in de box ligt te spelen met haar mooie Ugg slofjes aan. 3. Dol op mijn filofax, lekker versieren en plannen.

Deze foto’s maakte ik op vrijdag avond, een lekkere hand op de bank avond. Kopje thee erbij, blokje chocolade en ik ben helemaal tevreden. 2. We keken naar de voice kids waar ons vroegere oppaskind(je) Ieke Booij in zit. Wat is zij een topper zeg en wat kan zij prachtig zingen, kippenvel! 3. Lekker knuffelen met mijn kleine meisje, heerlijk!

Een lekkere food collage. Op foto een zie je een schaaltje aardbeitjes waar ik heerlijk van smulde. Lieve Lana ligt ernaast in haar schattige schaapjes pyjama. 2. Een lekkere gezonde snack, wat wel mag na een frietdag haha. Plakjes komkommer met een dressing om te dippen. 3. Dit was een zondagse brunch, een lekker gebakken bagel met kaas, tomaat en bieslook met verse jus ernaast.

1. Een hele mooie quote die ik deelde op instagram, erg inspirerend. 2. De outfit die ik droeg voor de Citroen C4 picasso. Ik ben dol op dit fluffy vestje. 3. Even de deur uit kunnen is fijn dus ging ik met mijn moeder even het dorp in waar we wat sale shopping deden voor Lana, en wat stickertjes voor mij.

1. Maandag deelde ik in de mommy monday mijn eerste plog, dagboek van een mamablogger. De reacties hierop waren zo ontzettend leuk dat ik dit een maandelijks item op mijn site wil maken. Feedback was erg fijn! 2. Maandag wisten we niet wat we wilden eten, ik herinnerde een heerlijke tosti speciale die we ooit aten in een lunchroom in Gent. Deze maakten we na, heerlijke tosti met bolognese saus en komkommer. 3. De filofax familie wordt uitgebreid met deze geweldige A5 in neon-roze, helemaal mijn kleur en ik kan niet wachten tot deze binnenkomt.

1. Toen ik er ook nog een flinke blaasontsteking bij kreeg was de maat even vol, ik had een flink baalmomentje. Deze inspirerende quote hielp me wel en ook de lieve berichtjes van  vriendinnetjes pepten me op. 2. Ik maakte een filmpje van de indeling van mijn Filofax, heb jij deze al bekeken? 3. Ik kreeg dit mooie bosje bloemen van mijn schoonmoeder die me kwam oppeppen, zo lief!

1. Ik ben echt verwend deze week, ik ontving dit geweldig lieve beterschapskaartje van vriendinnetje Thirza, dankjewel! 2. Een knuffelmomentje na het voeden van Lana is een vast ritueel, heerlijk hoe ze me dan stevig vasthoud en zo ontspant. 3. Lekker wat werken voor de blog en mails beantwoorden, mijn filofax planner erbij om afspraken enzo te plannen, ideaal.

diary9

De diary sluit ik af met de foto’ hierboven. Mijn ouders namen ons gisteravond mee naar een heerlijk sushi restaurant. Lana was ook mee en dat ging hartstikke goed. Echt van genoten. I love sushi!

Dit was de diary weer voor deze week. Een rustige maar fijne week. Hoe is jullie week geweest? Hebben jullie ook al zin in morgen voor de happy challenge opdracht van week 4?

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mijn foto’s via Instagram

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

25 gedachten over “Agenda donderdag: Ploggen, filofax en rustig aan doen”

  1. Verdien je ook hoor, een rustige week! Vooral als je niet lekker in je vel zit en wat klachten hebt is het heerlijk om even over (bijna) niets na te denken en je eigen ding te doen! En wat lief van je schoonmoeder! Dat zijn dan ook echt dingen die heel je dag goed maken 😉
    Susanne onlangs geplaatst…TIP: AppelstroopMy Profile

  2. Wat mij dan weer opvalt.. jullie hebben hetzelfde tv kastje haha, alleen wij hebben hem maatje kleiner. Kwam omdat ons vorig huisje ook kleiner was!

    Heb de voice ook gekeken en jouw oppaskindje van vroeger is inderdaad erg goed. Vond sowieso hun trio echt enorm gaaf!

  3. Hee Kelly, ik vind je diary altijd super leuk, maarrr ik vind het echt veel handiger en overzichtelijker als je 1 foto per keer er op zet. En dan daaronder een beschrijving:) A la Styleguide, Miss Lipgloss, Beautylab etc! Zo in hokjes van 3 (en ook van 4) vind ik gewoon echt te klein 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.