Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal.

Filofax personal agenda

Wellicht heb je er al wat over gelezen op mijn blog of andere blogs, ik ben helemaal fan van de Filofax ‘hype’. Ik ben dol op alles wat met agenda’s, notitieboekjes, stationary stuff te maken heeft dus deze combinatie van dit alles agenda laat ik niet zomaar aan mij voorbij gaan. Een filofax agenda is een organizer die eruit ziet als een kleine ringband map. Hierin zit je agenda maar ook kun je er andere handige organiseer spulletjes in kwijt. Door tabbladen efficiënt in te delen kun je er allerlei handige plannen en projecten in kwijt. Benieuwd wat ik allemaal in mijn Filofax doe?

Mijn eerste filofax is een feit en deze zie je zowel op het filmpje als in de foto’s. Doordat het formaat me toch wat te klein is (zoals ik in het filmpje uitlegde) heb ik een A5 filofax planner besteld. Die planner wordt echt mijn lifeplanner waarin ik allerlei dingen ga bijhouden. Voorbeelden van dingen die ik erin ga bijhouden onderverdeeld in tabbladen:

 1. Boodschappenlijstjes
 2. Mealplanner (wat eten we op de dagen van de week)
 3. Blog ideetjes
 4. Zakelijk: opdrachten en of facturen betaald zijn, advertorial planner, to do lijstjes administratie.
 5. To do lijstjes algemeen
 6. Niet-vergeten lijstjes.
 7. Foto’s van Lana.

Dit zijn denk ik de dingen waarmee ik begin. Zoals jullie in het filmpje en in dit artikel wel kunnen zien ben ik helemaal dol op het Filofax idee. Het is echt zo’n You hate it or love it dingetje. I love it, heerlijk om te freubelen, goed te plannen en overzichten te maken. Ik ben geïnspireerd door allerlei filmpjes die ik op youtube zag, maar ook op instagram zoek ik naar foto’s onder de hashtag #filofax of #filofaxaddict. De blog die voor mij erg inspirerend is geweest is ‘Knusheid van het leven’ van Emma. Ze blogt over haar Filofax, ook deelt ze handige DIY tips, filmpjes, huishoud schema tips en nog veel meer. Echt een aanrader om een kijkje op te nemen.

Als je de filofax openslaat zie je het ‘dashboard’.

Wat vonden jullie van mijn filmpje en artikel over de Filofax domino personal? Ik ben heel erg benieuwd. Binnenkort lezen en zien jullie meer van mijn Filofax A5 planner in hotpink.  Ook ben ik benieuwd naar jullie! Heb jij ook een Filofax of wordt je langzaam ook al aangestoken met het ‘Filofax virus’? Ik ben heel benieuwd, hoe gebruik jij je planner?. Ook hoor ik graag van de bezoekers die helemaal niets hiermee hebben wat voor agenda zij het liefst gebruiken. Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

23 gedachten over “Filofax personal agenda Filmpje”

 1. Leuk filmpje! Grappig dat je tijdens het praten een aantal keer op je agenda “slaat”, zo van; laten we beginnen!

  Je agenda ziet er enorm gezellig uit. Ik ben het type less is more en hoe minder poespas hoe beter; recht toe, recht aan. Design, recht en strak en tóch vind ik dit heel erg leuk. Weliswaar bij een ander maaaar zo vrolijk! Leuk leuk!
  HealthyMommy onlangs geplaatst…Voeding tijdens zwangerschapMy Profile

 2. Wat lief dat je me genoemd heb, dankjewel! Ik vind de personal er al erg leuk uit zien en ben benieuwd wat je met je A5 gaat doen, de kleur vind ik in ieder geval al fantastisch!
  Emma onlangs geplaatst…schoonmaken met ammoniakMy Profile

 3. Het ziet er echt ontzettend handig uit ! Ik hou wel van a5 formaat agenda’s. Persoonlijk hou ik niet van al die poespas, als ik bij een klant zit en ik moet mijn agenda trekken om een afspraak te maken dan vind ik al die freubels toch iets te kinderachtig :s Komt voor mij niet echt professioneel over, sorry.

 4. Leuk om te zien! Hoewel ik het door al die versierseltjes wel een beetje chaotisch vind lijken, het staat heel leuk maar zelf zou ik voor iets meer rust kiezen. Als mn agenda al geen rust meer heeft, komt het in mijn hoofd al helemaal niet meer goed ben ik bang haha.
  Hannah onlangs geplaatst…Happy challenge | Visualiseer je dromenMy Profile

 5. Leuk filmpje!
  Feedback: iets minder vaak op je boekje slaan (vooral aan het begin, kijk maar even terug hihi 😉 Komt waarschijnlijk omdat je met je handen praat haha. En het fimpje misschien iets meer uitzoomen.

  Cant wait op de diary donderdag!

 6. Leuk om te zien! Ik zou het zelf niet zo snel nemen, voor mij te fleurig haha, ik word dan daardoor constant afgeleid. Mijn agenda moet echt strak en clean zijn, haha (: Maar wel heel tof!
  Dat linkshandigenprobleem ken ik ja… Ik ontdekte pas dat er zelfs linkshandigen-collegeblokken zijn, dus misschien zijn er ook wel agenda’s voor linkshandigen, haha!
  Linda onlangs geplaatst…Stage: vragen van hoogbegaafde pubers.My Profile

 7. Heel leuk! Waar heb je die clip dingetjes en die gekleurde stickers/papiertjes waar je zelf tabbladen mee kunt maken (die rechts uitsteken) vandaan? Of kreeg je die er bij? 🙂

 8. Ik blijf dus steeds in dubio: is het wat voor mij, of vind ik het te druk? Ik freubel wel, en houd van tapes enzo, maar wil graag eenvoudige lijstjes (denk ik). Ik blijf dus nog even in dubio en bij mijn losse hema agenda en losse deskplanner (die jij ook hebt liggen). Voorlopig.
  Gwen onlangs geplaatst…Mama is ziekMy Profile

 9. Leuk en kleurrijk Kelly!
  Ik had vroegahhhh een Filofax. Nog steeds superleuk om er zo creatief mee bezig te zijn 🙂
  Ga ook even bij Emma koekeloeren!
  Liliane onlangs geplaatst…Faves #4My Profile

 10. Je hebt me geïnspireerd Kelly, ik ga morgen naar de hema om ook allerlei knutselspulletjes te halen om mijn agenda op te pimpen. Ik heb een agenda van de Flow, heel fijn elke week een hele pagina waar je allerlei notities kwijt kan. Ik heb er al een mini visionboard in geplakt en morgen versier ik hem verder 😀
  Michelle onlangs geplaatst…Get to know me!My Profile

 11. Waah je hebt me echt aangestoken met het ‘virus’! Haha
  Zit alleen wel met wat vraagjes..
  Als ik nu de filofax a5 pink besteld zit er dan een agenda in? Van 2014 of 2015?
  En zitten de tabbladen en ‘envelopjes’ er ook standaard in?

 12. Leuk zo’n Filofax, echt iets voor mij! Ben gek op knutselen. Heb al genoeg stickers, tape en fineliners etc dus alleen nog zo’n Filofax nodig.
  Waar heb jij hem gekocht, online of in de winkel?

 13. Ik zit even lekker op je blog te neuzen en wat een leuke agenda is dit! Ik had hem nog nooit gezien, ziet er heel handig uit. Ik heb nu een simpele organizer van de action.
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…ChocolaMy Profile

 14. Ahh dankjewel wat leuk! Ik gebruik de A5 variant (heb ik ook een artikel en video over) nog steeds iedere dag 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.