trouwen_697578045_n

Surprise aankondiging : Ik ga trouwen! Voor wie mij al op twitter of instagram volgt heeft het misschien al gezien, ik ga trouwen! Om jullie alvast op de hoogte te brengen heb ik een video opgenomen waarin ik dit aan jullie vertel! Het was een heel bijzonder aanzoek en hier zien jullie later meer over op mijn blog en youtube kanaal. Benieuwd naar het filmpje dat ik gisterenavond snel opnam om jullie op de hoogte te brengen van dit bijzondere nieuws? Klik dan op lees meer.

Klik hier als je de video niet kunt zien

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Wat bijzonder om nu ook aan jullie de aankondiging te delen dat ik ga trouwen met de liefde van mijn leven, op 15 mei zullen wij in het huwelijksbootje stappen! Neem zeker volgende week een kijkje op mijn blog voor de vlog van het bijzondere huwelijksaanzoek. Mijn ouders en vriend hebben alle voorbereidingen gefilmd waar ik natuurlijk niets vanaf weet. Ik ga hard aan de slag om alle beelden samen te voegen tot een filmpje om deze aan jullie te delen. Ik kan jullie wel verklappen dat het een magisch moment was, het voelt nog steeds alsof ik het gedroomd heb en dat ik morgen wakker wordt uit deze droom. Voor de blog betekend dit een nieuwe rubriek erbij ‘Wedding wednesday’ waarin ik jullie helemaal ga meenemen in het proces van alle voorbereidingen op onze bruiloft en het trouwen zelf. Er moet natuurlijk een jurk gezocht gaan worden, fotograaf zoeken, decoratie, noem het maar op, ik ga het allemaal vloggen en in artikelen met jullie delen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden al deze voorbereidingen te lezen. Super spannend voor mij allemaal!

Ik ben benieuwd naar jullie reacties in de comments!

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

88 gedachten over “Surprise aankondiging Ik ga trouwen!”

 1. Super leuk!!! Mijn man heeft soort van hetzelfde gedaan.. Hij had ons nichtje een truitje aangetrokken en er op gezet: Opa, mag ome Han met tante Geertje trouwen! Ben benieuwd naar al je voorbereidingen….
  Geertje onlangs geplaatst…Wat Waren Jouw Bijbaantjes?My Profile

 2. Hey lieve Kelly,

  Ik heb je misschien al 2x gefeliciteerd maar via deze weg wou ik je nog een keer van harte feliciteren met jullie verloving. Ik zag de foto’s gister en je straalde helemaal. En hoe klein Lana ook is ze zag er super trots uit, maar hoe kan dat ook anders met zulke fantastische ouders! Je mag trots zijn Kelly. Je hebt een prachtig gezin. Heel veel plezier met de huwelijksvoorbereidingen en geniet van elk moment.

  Heel veel liefs,
  Kim

 3. Wat een leuk nieuws! Proficiat! Ik kijk al uit naar de blogs over de trouwvoorbereidingen! Geniet ervan!

 4. Anita te Gussinklo

  Gefeliciteerd Kelly, echt heel leuk.
  Je word vast een fantastische brid.

 5. Super gefeliciteerd!! Wat lief dat shirtje zo heb ik mijn moeder voor mijn vader ook tenhuwlijk gevraagd toen ik klein was haha wel ietsjes anders ook zo speciaal! Zou Lana vast heel speciaal vinden als ze het voor het echt gaat beseffen als ze ietsjes ouder is! Ben benieuwd naar het filmpje!

  Groetjes en geniet ervan!

 6. Wat LEUK! Ik ben echt heel benieuwd naar je filmpjes! Van harte gefeliciteerd in ieder geval! 🙂 Geniet van al je voorbereidingen, het gaat allemaal zó snel en het is allemaal zó leuk! Ik ga 25 juli trouwen, dus bijnaaaa. Ben heel benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren op je blog de komende tijd! 🙂
  Linda onlangs geplaatst…Trouwkaart!My Profile

 7. Wauw gefeliciteerd! En zoals een echte man heeft hij je compleet verrast, wat leuk! Dat wordt vast ook uren verslinden achter de tv bij TLC Say Yes To The Dress voor inspiratie haha. Ik kijk al uit naar de artikelen!

 8. Wieeeeeeh, KELLY GAAT TROUWEN! Zo leuk voor je meid, echt een dream coming true ❤️ Wednesday Wedding wordt leukkkk, zin om mee te worden genomen op je reis! Geniet ervan met z’n drie!
  Manon onlangs geplaatst…ZWANGER: Filmpje – Week 19My Profile

 9. Gefeliciteerd! Ik kan het filmpje nu helaas niet zien, maar ik zag het gisteren al op Twitter, Facebook (via iemand anders haar reactie) en Instagram voorbij komen. Hartstikke leuk!
  Cindy onlangs geplaatst…Dilemma: Hardlopen of niet?My Profile

 10. Gefeliciteerd! En wat leuk dat het gevlogd is, ben benieuwd naar dat filmpje!

 11. Superleuk! Nogmaals van harte gefeliciteerd en geniet van alle voorbereidingen!

 12. Lieve Kelly
  Hiermee kan ik je niet genoeg feliciteren dus bij deze nogmaals 🙂
  Het was zo leuk gisteren om te zien gisteren op Twitter.

  Wat zul je verrast zijn geweest omdat je het totaal niet verwacht had op dat moment. Een aanzoek met Mascha erbij is wel heel speciaal!
  De Zuinige Student onlangs geplaatst…Probleem oplossend denkenMy Profile

 13. Waaaaaa wat lief van Yannick! Wat een geweldige papa en aanstaande man!!!!!!!!!!!!!!! Ik kan niet wachten om het filmpje te zien! Ik ben zo blij voor jullie! Mijn vriendinnetje gaat gewoon trouwen! Ik ben erg benieuwd naar de voorbereidingen! Wat lief van je ouders dat ze in het complot zaten! Super papa en mama heb je toch<3 droom lekker verder op je witte bruids wolk:)!

 14. Nogmaals hartelijk gefeliciteerd en geniet van alle voorbereidingen, zoooo leuk! !! Ik heb je nog een pbtje gestuurd 🙂

 15. Ik Had het al via instagram gezien maar nogmaals super van harte gefeliciteerd! Je hebt het in het filmpje over dat jullie rond mei volgend jaar willen trouwen. Een aantal jaar terug riep ik OOh weetje wat ik een mooie trouw datum vind 15-05-2015. Nu zonder vriend is het niet geheel haalbaar meer hihi.

 16. Super leuk! Fotograaf zoeken vond ik lastig. Ik heb inspiratie opgedaan door alle prijswinnende foto’s van de wedding awards te kijken en alle fotografen gegoogled. Uiteindelijk bij Astrid Termaat uitgekomen en ze maakt prachtige foto’s! Wij hebben haar er de hele dag bij gehad en zijn blij dat we op de fotograaf niet hebben bezuinigd. Succes met de voorbereidingen!

 17. woohoo!
  Wat ben ik benieuwd naar dat filmpje!
  Je straalt helemaal!

  Groetjes Nicole

 18. WAANZINNIG!! wat ontzettend leuk!! ik ga je zeker helemaal volgen (as usual) tot aan de bruiloft! VAN HARTE GEFELICITEERD!

 19. Wat een mooi nieuws, gefeliciteerd!! Geniet van alle voorbereidingen en van de dag zelf, het is zoooo leuk!!

  Je aanstaande echtgenoot (;-) ) en kleine Lana natuurlijk ook gefeliciteerd!!
  Marieke onlangs geplaatst…Boeken #1My Profile

 20. Nogmaals gefeliciteerd! Echt superleuk voor jullie. Ben heel benieuwd naar het aanzoek! En superleuk dat je alweer vol inspiratie zit -> Wedding Wednesday! Leuk hoor, dat ga ik zeker in de gaten houden. Ik ga 26 september trouwen en dan ben ik 29 weken zwanger. Hoop dus dat ik mijn jurk pas, haha. De vrouw waar ik hem gekocht heb, heeft er rekening mee gehouden en zegt dat het helemaal goed komt, dus daar ga ik dan ook maar van uit. Morgen voor de ringen kijken en dan zijn bijna alle dingen geregeld . Veel plezier meid en geniet ervan! Dat onwerkelijke gevoel zal je nog een tijdje houden.. 😉

 21. Van harte gefeliciteerd! Geniet van de bijzondere tijd en alle voorbereidingen etc.
  Het lijkt me reuze interessant om “meegezogen” te worden in de wereld van het trouwen, verloofd zijn enzo. Heb nog nooit echt bewust zo’n feest meegemaakt.

 22. Wat leeuuuuk!
  Ik reageer normaal nooit maar nu maak ik een uitzondering haha 🙂
  Ontzettend leuk en ik heb nu al zin in de filmpjes en artikelen
  Heel veel liefs,
  Anna

 23. Zag het gisteren op je instragram! Gefeliciteerd, geniet er vooral van de voorpret want voor je het weet is het al zover 😀

 24. Wat ontzettend leuk, gefeliciteerd! En grappig dat je hem in dit filmpje nog ‘vriend’ noemde (over dat hij ook gefilmd had) haha! Is vast nog even wennen. Ik ben erg benieuwd naar de vlog!
  Geanne onlangs geplaatst…BEAUTY | Favorieten van juniMy Profile

 25. Hee, super gefeliciteerd ook wij hebben hier gister een deel van mee gekregen in het kapsalon . We zijn benieuwd na het filmpje Groetjes Danielle

 26. Hoi Kelly, van harte gefeliciteerd! Hartstikke leuk dat jullie gaan trouwen. Ik reageer eigenlijk bijna nooit maar ik lees je blog al een hele tijd en die van Mascha al jaren. Wist niet dat jullie elkaar persoonlijk ook kenden, wat leuk dat zij er bij was en ook dat Yannick en je ouders het samen hebben voorbereid! Heel erg veel plezier met de voorbereidingen en ik ga alles zeker met plezier volgen via je blog :).

 27. Wow dit ontbrak er natuurlijk nog aan! Wat superleuk voor jullie en wat straal je mooi haha (kan ook bijna niet anders!) geniet van deze periode met zn 3tjes! Gefeliciteerd!
  Joyce onlangs geplaatst…PROMOOT JE BLOG #9My Profile

 28. Gefeliciteerd Kelly! Afgelopen mei heeft mijn vriend me ook ten huwelijk gevraagd, plan is om in mei 2015 effectief te gaan trouwen dus dat wordt spannend!
  Sandra onlangs geplaatst…Get to know me tagMy Profile

 29. Hee Kelly!
  Wat super leuk voor je! & voor Jannick natuurlijk!
  En voor de kleine Lana 😉
  Echt een gezinnetje, maar dat waren jullie natuurlijk al!
  xx

 30. Gefeliciteerd! Ik ben heel benieuwd naar al het film materiaal, heel tof dat je dit nu voor altijd terug kan kijken en later ook aan Lana kan laten zien 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.