Diary Donderdag Big christmas edition

diary1

Vandaag, tweede kerstdag, heb ik zoals iedere donderdag gewoon weer een diary online. Dit keer een XXL editie want ik was nogal in de Instagram mood en maakte ontzettend veel foto’s. Het is dan ook een hele leuke week geweest en dat leg ik graag vast. De christmas-feelings begonnen heerlijk te borrelen en aangezien familie van mijn vriend uit Frankrijk afgelopen weekend al over kwamen hebben we met hen al kerst gevierd. Het is een hele kerstweek voor mij dus haha. 1. Vrijdag begon ik met een lekker ontbijtje uit mijn nieuwe blond kommetje, heerlijke griekse yoghurt met een baantje en granola. Kopje groene thee uit een Blond mok en de blond-breakfast is compleet haha. 2. Ik maakte die avond met mijn vriend een heerlijke verse chinese tomatensoep naar het recept van Iris. We vervanden de blikjes tomaat voor verse tomaten, het was echt geslaagd. 3. Met mijn schoonmoeder deed ik kerstboodschappen voor dat weekend, de kar was helemaal vol, de Lidl heeft zoveel heerlijke producten!. 4. Onze kerstboom, ik ben er helemaal dol op! Wat een gezelligheid geeft zo’n (plastic haha) boom toch!

diary2

1. Voor de blog ontving ik leuke boeken om te reviewen. Ik ben erg benieuwd naar Blog inc. met allerlei tips om succesvol te bloggen. Bodieboost deel 1 kende ik al, en als gewichtsconsulente ben je natuurlijk benieuwd naar allerlei ‘vakliteratuur’, ik was dan ook blij met dit perspakketje. Binnenkort lezen jullie hier meer over. 2. Op zaterdagochtend hadden mijn vriend en ik een pre-kerstbrunch georganiseerd bij ons thuis, voor zijn familie. 3. Een selfie voor de kerstbrunch. 4. Ik zette een artikel online met tips om op gewicht te blijven tijdens de feestdagen, hier kwamen leuke reacties op!.

diary3

1. Met de familie van mijn vriend gingen we in de avond gezellig gourmetten. Ik en mijn schoonmoeder hadden hier alles voor klaargezet en waren dan ook trots op het eindresultaat. 2. Mmm een heerlijk gedekte tafel, we hadden dan ook heerlijk en gezellig ervan gegeten. 3. Mister choco santa claus, rest in peace! Wat was jij heerlijk, hihi deze chocolade kerstman hebben we met 8 personen verpulverd haha. 4. We speelden het spel ‘Hotel’ met mijn schoonbroers.

diary4

1. Lana zat heerlijk bij mij in de draagdoek en kon zo lekker geborgen tot rust komen. 2. Behind the blogging scenes: Ik was mijn mommy monday video aan het editen. 3. Op zondagmiddag was er een kerstmarkt in ons dorp en daar ging ik met vriendlief en Lana naar toe. Mijn vriend liep vol trots achter de kinderwagen. 4. Omdat we het spel ‘hotel’ zo leuk vinden kochten we ook een versie voor ons zelf, de nieuwe versie. We speelden dit die avond weer bij mijn schoonfamilie.

dairy5

1. Maandag sprak ik af met blogvriendinnetje Anne Solveig. We hebben een filmpje opgenomen samen welke morgen online zal komen en we hebben de hele dag gevlogt. 2. In de namiddag begonnen we met de voorbereidingen voor de sushi die we die avond zouden gaan maken en opsmullen. 3. Mmm onze sushi rolletjes verdienen dan misschien niet de schoonheidsprijs, ze waren wel heerlijk!. 4. Mister santa claus haha!

diary6

1. Dinsdag was het kerstavond, en deze vierde ik samen met mijn lieverd en Lana, heerlijk onze eerste kerst als gezinnetje. Deze leuke foto plaatste ik op instagram. 2. Na het voeden knuffel ik altijd nog heerlijk met Lana, wat ben ik toch trots op haar en wat geniet ik toch van haar!. 3. Ik postte dinsdag deze outfit of the day. 4. Vriendlief en ik bereidde samen ons kerstavond kerstdiner. Ik deed het voorgerecht wat een bruine bonen-groente soep was, dit gerecht komt van Gonny.

diary7

1. Het hoofdgerecht werd door mijn vriend verzorgd. Heerlijk gekruide kippenvleugeltjes met rosti aardappel driehoekjes en spinazie met een eitje en champions, mmm!. 2. Het toetje werd door mijn vriend verzorgd wat namelijk een xxl fruitmilkshake was van bananen, appels, sinaasappelsap en melk en een toefje slagroom mmm! 3. Samen met mijn vriend deden we een gamenight, we speelden Monopoly. Is het jullie opgevallen dat wij dol zijn op bordspellen hihi?. We vinden het heel gezellig en we houden wel van een vriendschappelijke strijd hihi. 3. Eerste kerstdag begon met een heerlijke brunch met mijn vriend. Lekkere broodjes, een eitje, verse jus, thee en vooral alle tijd samen, heerlijk!.

Wat een lange diary is het geworden he! Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben. Ik ben heel benieuwd naar jullie week. Hebben jullie tot nu toe ook zo’n heerlijke kerst? Is bij jullie het gourmet stel ook al aan geweest haha? En hebben jullie de boodschappen chaos ook al meegemaakt? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

 

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

15 reacties

 • Ela
  26 december 2013

  Wat een leuke gezellige en lekkere foto’s. Krijg er helemaal trek van, ik ga straks meteen even broodjes afbakken en eitjes koken 🙂
  Hier is het gourmetstel ook al aangeweest, op kerstavond met leuke kadootjes erbij.
  Leuk dat jullie zoveel spelletjes doen, lekker huiselijk! Fijne tweede kerdtdag!

 • martinaa89
  26 december 2013

  Ik heb dinsdag boodschappen gedaan, wat een verschrikking! Haha maar ik heb het gered…..
  martinaa89 onlangs geplaatst…26 December 2013 – Kerst NOTDMy Profile

 • joyce
  26 december 2013

  Ziet er allemaal heel gezellig uit! Geniet vam 2e kerstdag lief!
  joyce onlangs geplaatst…Wat te doen op 2e kerstdag?My Profile

 • Ashleey
  26 december 2013

  Wat een gezelligheid <3
  Ashleey onlangs geplaatst…Wild Rose Lipstick – Wet&WildMy Profile

 • Dagmar
  26 december 2013

  Wauw wat een heerlijke diary is het geworden! Ik geniet volop om mee te kijken. Mooi geheel en fijne tweede kerstdag sweety!
  Dagmar onlangs geplaatst…FASHION / Lovely Christmas EtalagesMy Profile

 • Dat Zit Wel Snor
  26 december 2013

  Wat een gezellige week. Bij mij is het gourmetstel nog niet binnen geweest. Die komt wel snel, geen kerst zonder gourmetten toch?
  Liefs, Renate

 • Anne Solveig
  26 december 2013

  Jeeej, het was gezellig <3!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…GLOSSYBOX DECEMBER 2013My Profile

 • Robin
  26 december 2013

  Wat heeft Lana veel haar 🙂
  Leuke foto’s allemaal!
  Robin onlangs geplaatst…Another christmas tagMy Profile

 • Sigrid
  26 december 2013

  Ik vind het altijd super leuk, zo’n lange diary.
  Ik vroeg me af: zou je een keertje een artikel willen schrijven over jouw Blond Amsterdam collectie? Ik verzamel het zelf ook en vind het altijd heel leuk om bij anderen te kijken wat ze hebben 🙂

 • Susanne
  26 december 2013

  Mij hoor je niet klagen over een XXL dairy! haha. Je houdt echt van kerst hè?! Groot gelijk heb je hoor! Ik zie heeel veeel lekker eten hihi.
  Het gourmetstel is hier net uit haha. Ik heb mn buikje weer rond gegeten 🙂
  Susanne onlangs geplaatst…Merry Christmas!My Profile

 • Jana
  26 december 2013

  Heeeel erg leuke foto’s ! x

 • Vicky
  27 december 2013

  Wat grappig, ik werk in Frankrijk en een collega van mij moest afgelopen weekend naar haar familie in Nederland. Zou wel heel toevallig zijn allemaal he 🙂
  Vicky onlangs geplaatst…Luxe Holiday WishlistMy Profile

 • WeHeartFit
  27 december 2013

  Die chocolade kerstman is eng haha!
  WeHeartFit onlangs geplaatst…BodieBoost: Het kookboek en dagboek + WINACTIEMy Profile

 • Nadia
  29 december 2013

  Helemáál niet erg, zo’n lange diary! Leuk dat je kerst leuk was, fijne oud&nieuw alvast! Wat gaan jullie doen?

 • kelly
  29 december 2013

  Ah leuk om te horen! Jij ook een fijne oud en nieuw gewenst! Wij hebben met vrienden bij ons thuis afgesproken waar we lekker mee gaan koken, hapjes maken en smullen, spelletjes doen en vooral gewoon gezellig bij elkaar zijn 🙂 En jullie?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.