Klik hier als je de video niet kunt zien.

Met dit kerstfilmpje wil ik een bijdrage leveren aan jullie kerstdagen. Om jullie allemaal een fijne kerst te wensen en ook om jullie te bedanken voor het bezoeken van mijn blog, en het reageren in de comments. Ik ben jullie zo dankbaar!

Vandaag vier ik met mijn vriend en Lana gezellig kerstmis bij mijn ouders waar we heerlijk gaan gourmetten en een spelletje gaan spelen en morgen vieren we kerst bij mijn vriend zijn ouders met een kerstdiner.
Wat gaan jullie vandaag en morgen doen voor kerstmis? Eten bij (schoon)familie, of vrienden? Of een heerlijk avondje met je partner, of gezellig met vriendinnen? Laat het me weten in de comments.

Abonneer je op mijn Youtube kanaal.

Liefs en de kerstgroeten van Kelly.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

20 gedachten over “Filmpje: Christmas wishes”

  1. Ik zal je kerstvideo wat later moeten kijken, want vriendlief ligt nog heerlijk achter mij te snurken, maar wil je wel vast een hele fijne kerst toewensen. Het klinkt erg gezellig jullie plannen en wat heerlijk om deze kerst voor het eerst als gezinnetje te vieren! Wij vieren kerst met zijn 2tjes dit jaar; mijn familie is in Nederland en met 37 weken mag ik helaas niet meer vliegen. Beetje stille kerst dus, maar leuke kerstliedjes en lekker eten maken een hoop goed!

  2. Ah dankjewel voor je lieve comment! Hihi die mannen die slapen natuurlijk nog hihi ik ben ook wakker ivm Lana. Wauw 37 weken wie weet meld de kleine zich snel! Hele fijne kerstdagen gewenst en geniet nog even met tweetjes en later gezellig met drietjes!

  3. Jullie ook heel veel plezier tijdens de feestdagen! Voor mij staat er vanavond een diner op het programma met mijn schoonfamilie en morgen gaan we bij mijn familie van het kerstdiner genieten, lekker!
    Bente onlangs geplaatst…Fijne feestdagen!My Profile

  4. Haha wat een grappig filmpje. Ik wens jullie hele fijne dagen! Ik vier beide kerstdagen bij familie, vandaag bij mijn familie en morgen bij de familie van mijn vriend. Heel erg gezellig.
    Anouk onlangs geplaatst…Fijn kerstfeestMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.