Dit is de outfit die ik op eerste kerstdag droeg. We vierden deze bij mijn ouders waar we lekker
gingen gourmetten. Ik ging daarom voor een meer basic-chic look. De skater-skirt maakt de outfit wat netter maar de rest is lekker comfy met mijn zwarte enkellaarsjes met een klein hakje, een fijne longsleeve in bordeaux rood en that’s it.

Natuurlijk wilde ik ook mijn kerst-trui dragen dus deze draag ik om de look lekker comfy af te maken.

Hier de outfit met het comfy kerst-vest. Mijn haren draag ik in een nette knot, om de look netjes af te maken. Ik heb mijn ogen wat meer aangezet met een bordeaux-bruine look, en op mijn lippen draag ik rode lipstick.

Wat vinden jullie van deze outfit of the day? Ik vond het lastig om de skater skirt te combineren en heb het idee dat dit wel een veilige combinatie is. Hoe zouden jullie een skater skirt combineren? Hebben jullie tips voor mij? En wat droegen jullie op eerste kerstdag? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly.

Volg mijn blog via Bloglovin’

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

21 gedachten over “Outfit of the day – christmas editie”

  1. Vind dat je het heel leuk gecombineerd hebt. Dat rendier vestje is een grote favoriet van je hé? De felle rode kleur staat je erg goed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.