kerstboom van bezoekers

Vorige week in ‘mijn kerstboom optuigen vlog’, plaatste ik een oproepje aan jullie met de vraag of jullie een foto wilden mailen met jullie kerstboom. Ik had daar zeker wat mailtjes op verwacht, maar zo enorm veel had ik echt niet verwacht! Mijn mailbox vulde zich met heel veel vrolijke en lieve mailtjes van jullie met gezellige foto’s van kerstbomen. Ik werd daar zo vrolijk van! Ik ben helemaal weg van de decembermaand en de feestdagen. Ik heb random een aantal mailtjes geselecteerd met kerstbomen die ik in dit artikel ga delen. Hoe gezellig is het om bij anderen binnen te spieken en een kijkje te nemen naar hun kerstboom? Ik vind dat zo leuk! Kijk je mee? Wie weet komt jouw kerstboom wel aan bod!

Als eerst kreeg ik mail van Nienke, zij mailde me gelijk wel een hele unieke kerstboom. Dit is een hangende kerstboom, je leest het goed, deze hangt bij Nienke thuis aan het plafond, hoe origineel!

Stephanie mailde mij haar kerstboom gevuld met prachtige blauw-paars en zilvertinten. Wat ziet hij er sfeervol uit!

Dit is de kerstboom van Tamara. Zij woont met haar vriend in een klein flatje vertelt ze in haar mail. Ze kozen daarom voor een lange smalle boom om het toch een wat ruimtelijker effect te geven. Wat een mooie hangers zitten erin!

Dit is de sfeervolle kerstboom van Manon. Samen met haar vriend kozen ze voor warme kleuren in de boom, wat ziet het er gezellig uit!

Deze kerstboom kreeg ik ingestuurd van Freya uit Belgie. Zo leuk dat ik ook bezoekers hebt uit Belgie! Freya was op 6 december jarig (gefeliciteerd nog!) en besloot die dag extra leuk te maken door de boom op te tuigen. Ze heeft een zoontje die op 18 december 1 jaar wordt, vandaar de plastic onbreekbare decoratie. Ook vertelt Freya in haar mailtje dat ze de ballen zelf gemaakt heeft van stof, hoe leuk! Helemaal kidsproof dus!

Deze gezellige foto werd doorgestuurd door Esmee. Wat een mooie kleuren heeft zij verwerkt in de boom, ziet er heel gezellig en sfeervol uit!

Dit is de kerstboom van Yvonne, heel rustig en mooi ingevuld. Die sterren vind ik zo leuk!

En we eindigen met de mooie boom van Anneke. Zij had in mijn vlog gezien dat wij bij het tuincentrum bijna voor de bronzen ballen gegaan waren, Anneke heeft deze in haar boom hangen, wat een mooie kleur is dit! Erg mooi afgewerkt ook met de houten elementen om de boom heen. Ziet er goed uit!

Ik wil iedereen die mij gemaild heeft met hun kerstboom foto van harte bedanken. Ik vind dat zo leuk! Ik ben benieuwd wat jullie van dit artikel vonden, welke kleuren hebben jullie in de kerstboom hangen? Laat het me weten bij de comments.

Ps. Vanmiddag komt er een hele leuke aankondiging online op de blog, kom om 12.00 dus ook even een kijkje nemen! 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

48 gedachten over “De kerstboom van bezoekers, kom gezellig in de kerstsfeer!”

 1. Echt een leuk idee van jou! Vind die van Yvonne heel mooi. Zelf heb ik voor het eerst in jaren een klein tafelboompje. De huiskamer staat dit jaar vol met een duo-wagen, tweelingbox, wipstoelen en andere babyspulletjes dus de kerstboom past niet haha!
  Carlijn onlangs geplaatst…Review: arganolie van MelvitaMy Profile

 2. Wat een gezellig artikel. Ik vind de bomen van Manon & Anneke prachtig en sfeervol. Vind persoonlijk een echte kerstboom ook mooier.

  Kom na 12 uur zeker even terug, nieuwsgierig ??

 3. Wat een leuk idee. Zo zien we ook nog is wat van de bezoekers. Die aan het plafond is leuk. Handig voor als je kleine kinderen hebt.. mijn vriend had het er ook al over. Maar dacht dat het niks was. Toch super gaaf!
  Lilian onlangs geplaatst…Omdat jij mijn bestie bent!My Profile

 4. Mooi opgetuigde bomen. Wij hebben dit jaar een mega grote kerstboom. En we wonen in een klein appartement. Tja, we hebben de boom gekregen van de buurvrouw dus vandaar. Onze woonkamer is dus helemaal in kerststemming, maar volgend jaar gaan we voor een kleiner exemplaar. Wat erin hangt? Ik heb vorig jaar heel leuke gespikkelde ballen gekocht van kunststof. Het lijken wel van die gekleurde spikkeltjes die je op een softijsje kunt doen. Heel kleurrijk en vrolijk, het lijken net snoepjes. En bovendien ook kidsproof, omdat ze van kunststof zijn. Fijne kerst allemaal!
  Danielle@Mamaonderneemt onlangs geplaatst…Wanneer voel jij je een slechte moeder?My Profile

 5. Super leuk dat je mijn boom hebt uitgekozen! Die van Tamara is ook erg mooi, al vind ik dit ze allemaal wel iets hebben.
  Ik vind het ook wel leuk om zo de bomen van andere te kunnen zien 🙂

 6. Bedankt voor de complimenten over onze kerstboom! Kelly het is een leuk artikel geworden! Niks is leuker dan met de kerst stiekem bij andere huizen naar binnen kijken 😉 Erg leuk om te zien hoe iedereen zijn kerstboom anders versiert heeft! 🙂

 7. Wat een leuk idee van je. Erg mooie bomen staan ertussen! Hier staat nu een hysterische roze mini kerstboom, met paarse ballen erin. Uitgezocht door onze dochter. Heel binnenkort een grotere optuigen 😀
  Angelique onlangs geplaatst…ShopTherapie #1My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.