Outfit with the bump: Red dress

ootd

Mezelf nog leuk kleden wordt steeds een grotere uitdaging doordat veel kleding te krap begint te worden en mijn garderobe wat minimalistischer. Ik heb een paar mooie items in de kast hangen die voor heel veel gelegenheden geschikt zijn. De rode jurk uit deze outfit post is zo’n heerlijk gevalletje, het rekt lekker mee, ziet er classy uit en laat mijn buik mooi uitkomen. Toch zit hij comfortabel, geen last van vervelende randen enzovoorts. Een ideale jurk dus! Vandaag zie je ‘m gecombineerd met een stoere bikerjack van Goldie London, dit geeft de outfit een hele andere look. Ik houd ervan! Benieuwd naar de outfitfoto’s?

Ik begin met deze foto, hier draag ik dezelfde jurk maar dit is 4 weeken geleden. Mijn buik groeit er gewoon in mee.

Het jasje van Goldie London ontving ik van Wear For Love. Het jasje is van imitatieleer en van dun materiaal, hierdoor is het niet te warm en daardoor een ideaal jasje voor binnen. De jurk die ik draag is van Loavies, in deze jurk kan ik wonen, hij zit namelijk heerlijk.

Ik sta er een beetje erg geposeerd bij, maar dit laat wel zien hoe flink mijn buik (met bijna 30 weken) al is.

De enkellaarzen die ik draag zijn van Nelson Schoenen.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze outfit vinden, met deze roodtint kom ik al helemaal in de kerststemming ;).
laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

51 gedachten over “Outfit with the bump: Red dress”

  1. Het jasje vind ik persoonlijk wat minder maar de jurk staat je heel mooi. En wat fijn dat hij zo mee groeit, ik had zelf ook zo’n jurk tijdens de zwangerschap.

  2. Wat een prachtige jurk. Heerlijk om die lekker te kunnen doordragen nu je buik steeds dikker gaat worden. Ik heb ook 2 van dat soort jurkjes waar ik bijna in woon. Haha..

  3. Leuke jurk die rode kleur staar je heel mooi, het jasje is persoonlijk niet mijn voorkeur door de franjes maar dat komt waarschijnlijk ook doordat ik niet zo van de jasjes ben. Je buik is prachtig in deze outfit! Fijn weekend liefs Lisanne
    Lisanne onlangs geplaatst…Diario #15My Profile

  4. Ik vind die jurk zooo mooi! Superherkenbaar; ik ben pas bijna op de helft en vind het af en toe al lastig om er leuk uit te zien. Dit soort jurkjes zijn wel echt ideaal om in verder te groeien. Superoutfitje!:)
    Michelle onlangs geplaatst…De ‘bijna-mama tag’!My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.