Aankondiging: KC Christmas Countdown

KC Christmas Countdown header

Ik kondigde het een kleine twee weekjes geleden al wel aan, maar nu is het echt zover. Om de feestelijke decembermaand nog leuker te maken en om samen af te tellen tot kerstmis, bedacht ik de ‘KC Christmas Countdown’ voor jullie. Omdat ik weet (en in de statistieken ook terugzie) dat jullie de photodiaries en plogs altijd het leukste vinden, wil ik het jaar extra leuk met jullie afsluiten. Iets met ploggen en iets met vloggen dus! Ben je benieuwd wat je de komende 2 weken op kellycaresse.nl kunt verwachten, lees dan verder.

KC Christmas Countdown:
Vanaf morgen, tot en met vrijdag 25 december, kun je iedere werkdag om 6.00 een plog online vinden op Kellycaresse.nl. Ik ga jullie dus een kijkje achter de schermen geven door photoblogs te delen. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag iedere dag een plog en op woensdag de wekelijkse zwangerschapsupdate. In het weekend zal ik dat kerstinspiratie artikelen delen om in de feeststemming te komen. Even geen photodiary op donderdag dus, want ik ga al zoveel in foto’s met jullie delen. Ik ben bijna 30 weken zwanger, dus ik ben ook veel thuis (iets met, rustiger aan moeten doen enzo 😉 ) , maar Yannick heeft bijna vakantie en er staan wat leuke dagen op de planning. We willen gaan kerstshoppen in Duitsland, een dagje Winter Efteling doen, ik ga naar het kerstfestival van Albert Heijn en ik zal bij het Lidl Kerstdiner aanwezig zijn en daarnaast dus van die heerlijke thuisdagen die ik zal delen. In totaal komen er 7 plogs online tot en met 24 december.

Deze foto is van kerst 2014 <3

Vloggend het jaar uit:
Zodra kerstmis voorbij is, begint op 27 december een vlogweek! Ik ga dus net als vorig jaar, weer vloggend het jaar uit en dan verschijnt er iedere dag om 6.00 een nieuwe vlog op mijn blog en youtubekanaal. Ik vlog 2 dagen vooruit om het ook een beetje bij te kunnen houden, dus jullie gaan vlogs zien van onze kerstdagen, de dagen daarna en van oudejaarsdag en onze nieuwjaarsviering. De vlogweek staat dus online vanaf 27 december tot en met 3 januari met uitzondering van 1 januari, want op nieuwjaarsdag zullen jullie allemaal lekker uitslapen en verwacht ik ook niemand online haha. Natuurlijk zal ik wekelijks de zwangerschapsupdate op woensdag delen en komt er een uitgebreid geschreven jaaroverzicht van 2015, zoals ik dat ieder jaar met jullie deel.
Vergeet je niet te abonneren op mijn Youtube kanaal om de vlogs als eerst te kunnen zien.

kcchrs

bron Pinterest

Zo, en vanaf 2016 gaan we natuurlijk weer gewoon verder waar we gebleven waren, met de reguliere artikelen die jullie van Kellycaresse.nl gewend zijn. Ik ben benieuwd naar jullie reacties, komen jullie de plogs en vlogs bekijken?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

40 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.