De KC Budget Challenge: Ga jij meedoen? (Gratis E-Book!)

Jeej, het is 7 januari, dat betekent dat we vandaag van start gaan met de KC Budget Challenge! Een challenge waarin we een maand lang gaan besparen en sparen! Dit om wat bewuster te worden van ons uitgavenpatroon, en om zo geld te sparen voor een groter spaardoel. Je kunt met ons meedoen! Ik heb een gratis E-Book voor jullie gemaakt met tips en trips, uitleg over de challenge, een manier om je eigen financiële situatie te analyseren en om zo een mooi bedrag gespaard te hebben aan het einde van de maand en er hoort een gezellige online community bij waar je mee kunt kletsen met andere deelnemers. Doe je met ons mee?

De KC Budget Challenge: Ga jij meedoen? (Gratis E-Book!)

Allereerst, wat is precies de KC Budget Challenge? Mijn eerste idee was: Leuk, december was een dure maand, tijd om een maand lang te gaan besparen en bewust te worden van ons uitgavenpatroon en bewuster keuzes maken met betrekking tot de boodschappen, maar ook op luxe uitgaven en prullaria. Er zijn heel veel leuke gratis alternatieven te bedenken op sociale activiteiten waar je normaal geld (entree) voor betaald, en je wordt zo ook creatiever in het doen van je uitgaven en het maken van keuzes. Wij gaan komende maand op een bepaald budget leven en ik ga jullie meenemen in mijn vlogs en extra video’s waarin ik laat zien hoe we dit aanpakken. Hoe ziet ons weekmenu eruit, redden we het om met het budget de boodschappen te doen en lukt het mij om een no-buy in te lassen op het gebied van luxe extraatjes en kleding. Ook zal ik er af en toe op de blog ook wat over delen. Yannick zal op @Sjenkieskitchen allerlei lekkere budget recepten delen voor avondmaaltijden, maar ook low budget alternatieven als borrelhapjes voor een leuke datenight at home of spelletjesavond. Alles kun je ook online op social media volgen onder de hashtag #KCbudgetchallenge en als je meedoet mag je ook met de hashtag je ervaringen delen om zo elkaar te inspireren.

Omdat het me zo leuk lijkt om dit samen met jullie te doen, besloot ik om het groter aan te pakken. Ik heb in mijn studie SPH veel kennis opgedaan over budgetteren dat ik deze wil inzetten. Ook hebben wij een periode samen gewoond waarin we van heel veel minder budget moesten leven, ook toen lukte het mij om creatief keuzes te maken en te besparen. Daarom heb ik een E-Book (werkboek) geschreven met al mijn tips en tricks en handige invulopdrachten om zelf mee aan de slag te gaan.  Door hiermee aan de slag te gaan, ga je je eigen financiele situatie analyseren en een concreet spaardoel opstellen, je gaat dus komende maand al een heleboel geld besparen waarvan je misschien wel dat ene kan kopen wat je zo graag wenst!
Als je besluit om (gratis) mee te doen, krijg je het e-book in je mailbox en kun je lid worden van de besloten Facebook groep waarin we elkaar gaan inspireren. Het E-book kun je uitprinten, invullen en zo wordt het extra makkelijk en leuk om mee te doen!

Voorbeeld uit het E-Book

Maar van welk budget gaan wij dan leven de komende maand?

Dat ga ik jullie morgen delen! Want morgen komt de eerste blog online met de regeltjes die wij gaan hanteren voor ons budget en onze specifieke situatie. Wat wordt het budget komende maand voor onze boodschappen? Beauty producten, kleding, sociale activiteiten en luxe uitgaven aan eten? Daarover lees je morgen alles in een uitgebreide blog! Wil je berekenen wat voor jouw een goede begroting is voor deze budget challenge? In het E-Book deel ik daar een handige methode voor.

Meld je aan en doe met ons mee!
Hieronder kun je je mail adres achterlaten zodat ik je het E-Book kan mailen. Ook zal ik in de bevestigingsmail alle informatie delen om je aan te melden voor de besloten Facebook groep. Meedoen is gratis, en vooral heel leerzaam en leuk. Wij gaan bijvoorbeeld met het genoemde budget al €403 besparen komende maand, hoe tof is dat! In het E-book kun je je spaardoelen neerzetten om zo echt toe te werken naar een mooi gespaard bedrag en zo leer je makkelijker verleidingen tot (onnodige) aankopen te voorkomen.

Doe mee met de #KCbudgetChallenge




Mag ik je vaker benaderen per e-mail?

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We gebruiken Mailchimp voor het versturen van e-mails. Als je je aanmeldt, ga je akkoord met dat jouw informatie in MailChimp wordt geregistreerd. Lees hier meer over het privacybeleid van MailChimp.


Ga jij meedoen? Ik ben benieuwd! Ik kijk uit naar jullie aanmeldingen maar ook naar het zelf meedoen aan de challenge en het delen van onze ervaringen via de vlogs/blogs en op social media! Tot morgen met een nieuwe update 😉

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

18 reacties

 • Gerda
  7 januari 2019

  Ik krijg steeds een foutmelding Kelly bij het aanmelden

 • Carolien
  7 januari 2019

  Leuke challenge! Ik hem me aangemeld. Als vriendin & mama van 2 kindjes probeer ik altijd al budget boodschappen te doen; maar ben benieuwd of het me nog beter zal lukken! Ik ga er vol voor deze maand 🙂

 • Femke
  7 januari 2019

  Yes, ik doe mee!

 • Caro
  7 januari 2019

  Leuk ik doe mee ookal ben ik een thuiswonende student! Ik heb alleen geen Facebook meer dus in de groep kan ik niet meepraten:)

 • Astrid
  7 januari 2019

  Me aangemeld, bevestigd dat ik mee wil doen… En nu 🙂 🙂
  zin in!!

 • Sharon
  7 januari 2019

  Ik wil wel meer besparen maar weet niet goed of dat dan zal lukken met jouw besparingen. Ik mag van mezelf namelijk 500 euro per maand uitgeven aan alles en
  Ik denk niet dat het voor minder gaat lukken om rond te komen of wel?

 • rachel
  7 januari 2019

  ik doe niet mee want ik weet dat ik het gewoon niet ga redden 😉 maar ik blijf het wel volgen 😀

 • Annette
  7 januari 2019

  Jaaaa! We doen ook mee. Leuk initiatief!
  Al denk ik wel dat de echte challenge hem zit in het doorzetten ervan. Kijk 1 maand geen kleding kopen of aan sociale activiteiten geen geld uitgeven is biet zo’n probleem. Maar om dat structureel vol te houden is natuurlijk een ander verhaal. Of het dan realistisch is om daar totaal geen geld voor op te nemen in je budget vraag ik me af. Maar we gaan het gewoon meemaken en ons best doen!

 • Raisa
  7 januari 2019

  Super leuk! Heb me opgegeven, ben benieuwd wat het ons kan opleveren 🙂

 • Anita te Gussinklo
  7 januari 2019

  Ik heb me ook opgegeven.
  Besparen is altijd goed.

 • Dagmar
  7 januari 2019

  Echt een te gekke challenge die zeker goed van pas gaat komen na de feestmaand. We waren ook nog eens alle drie jarig dus voor ons was het vooral duurcember 😉 Geweldig initiatief, alleen al om weer bewust te worden van ons financiële plaatje. Besparen kan zeker geen kwaad, heel leuk. Veel succes iedereen!

 • Veronique de Weerd
  7 januari 2019

  Aangemeld heel benieuwd naar!

 • Joyce
  8 januari 2019

  Leuk, ik ga meedoen! Ik (en mijn gezin) zou ook meer geld willen besparen dus dank je dat je dit met ons wilt delen. Ik ben benieuwd!

 • Sarah
  8 januari 2019

  Leuk Kelly!! I’m in 😀

 • Mariska
  8 januari 2019

  Ik wil heel graag meedoen, maar kan me niet aanmelden. Pagina gaat niet verder als ik op de button klik! Zowel op de desktop als op de mobiele site 🙁

 • Kaatjeskeuken ( karlijn)
  8 januari 2019

  Ik wil graag mee doen maar ik kom niet verder. Krijg mij maar niet aangemeld
  #help

 • Sanne
  13 januari 2019

  Wat een leuk idee, deze challenge! Ik heb me ook meteen ingeschreven.

 • Linda
  16 april 2019

  Hoi Kelly,
  Zondag heb ik me aangemeld voor het Ebook maar nog niet ontvangen. Graag zou ik nog mee willen doen! (beter laat dan nooit😊)

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.