Roomtour meisjeskamer Lana : Kinderkamer inspiratie

Vandaag deel ik met jullie de roomtour van kinderkamer van Lana in ons nieuwe huis. Ze heeft (net als haar zusje Aimy ) een eigen zolderkamertje, een mooie kamer waarin ze kan opgroeien tot ze ooit het huis uit wil (ik moet er nog niet aan denken haha). Welke meubeltjes heeft ze, wat voor accessoires en hoe is haar kledingkast ingedeeld? Ik laat het je vandaag allemaal zien. Kijk je gezellig met me mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 • rachel
  4 januari 2019

  onze meiden zijn al groot maar blijf het leuk vinden om die kamertjes te zien 😀

 • Tineke
  4 januari 2019

  Heel leuk! Ik hou hier echt van! Gewoon hoe een meisjeskamer hoort te zijn. Je ziet de laatste tijd zoveel van die pinterest achtige slaapkamers. Ik vraag mij altijd of of de kinderen er zelf dan ook blij van worden. Het is hun slaapkamertje, richt die gewoon in met spullen en kleuren waar je kind dol op is.
  Liefs

 • Femke
  4 januari 2019

  Wat een heerlijk meidenkamertje zeg!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.