De happy challenge ; Filmpje: Maak je dromen visueel!

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal.

Dit is de derde week van #dehappychallenge en deze week brengt ons een stapje dichter bij het bereiken van onze droom. We gaan aan de slag om de droom haalbaar te baken en  dit doe je door deze visueel te maken. Door zichtbaar voor jezelf op een rijtje te zetten waar je van droomt kun je hiermee aan de slag gaan. Ik maakte hiervoor een vision board die je zowel in het filmpje kunt zien als de foto’s die ik vandaag deel.

Om mijn dromen visueel te maken heb ik een vision board laten zien zoals ik verteld heb in mijn filmpje. Daar is het vision board niet heel zichtbaar vandaar dat ik nog wat foto’s deel.

Mijn droom is om thuiswerk-mama te kunnen worden en vanuit huis te kunnen werken voor mijn website. Om een visionboard te maken zorg je ervoor dat je goed voor ogen hebt hoe jouw droom eruit ziet en dit ga je visueel maken met afbeeldingen, plaatjes, foto’s, quotes enzovoorts. Een vision board kun je digitaal maken bijvoorbeeld via paint of photoshop, maar ook door lekker te gaan knippen en plakken. Het is jouw vision board en jij bepaalt hoe deze eruit komt te zien. Als je tevreden bent en je deze ‘af’ vind hang je het board op een plek waar je vaak komt zodat je bewust en onbewust jouw dromen steeds weer tegenkomt. Dit ondersteund je om te geloven in jezelf en je droom en het vertrouwen te krijgen dat deze uit gaat komen. Hoe meer jij in jezelf gelooft, hoe beter deze dromen uit gaan komen. In het filmpje heb ik een voorbeeld gegeven van mijn dromen op een vision board van vijf jaar geleden, bizar hoe dit is uitgekomen.

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, te knippen, plakken en aan de slag te gaan met plaatjes, stickers enzovoorts. Dit geeft mij rust in m’n hoofd en helpt mij om in dit geval deze dromen beter te visualiseren. Je maakt namelijk op deze manier je droom eigen.

We zouden het ontzettend leuk vinden als je ook mee doet aan deze opdracht van de happy challenge want ik vond het al heel inspirerend om jullie dromen te zien in de blogs die jullie schreven, in de reacties op het artikel en/of in de facebook groep. Brandt maar helemaal los in creativiteit en maak voor jezelf visueel hoe jouw droom eruit ziet. Dit mag in een vision board maar kan ook op een andere manier, vind hier je eigen weg in.

Spread de happy challenge love!

 • Twitter en Instagram mee via  de hashtag:  #Dehappychallenge
 • Voeg jezelf toe aan de happiness challenge facebook
 • Volg Lisanne en Marieke ook via hun super toffe blogs.
 • Deel je blogpost hierover ook via de sociale media zodat we elkaar op de hoogte kunnen houden van elkaars artikelen. Ook mag je deze achterlaten in de comments van onze blogs.

Ik ben heel benieuwd hoe jullie hiermee aan de slag gaan. Ook ben ik benieuwd wat jullie van het filmpje vonden en van mijn vision board. Laat het me weten in de comments. Neem ook een kijkje op de blogs van Marieke en Lisanne om te zien hoe zij hun droom visueel gemaakt hebben, super inspirerend!

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

30 gedachten over “De happy challenge ; Filmpje: Maak je dromen visueel!”

 1. Hmm, hier moet ik echt eens een goed over nadenken.. Op zoek naar een manier waarop ik deze opdracht kan uitvoeren zonder mezelf klem te zetten, want het moet natuurlijk wel leuk blijven! Ik denk dat ik dit tot nu toe de moeilijkste opdracht vind haha. Creatief bezig zijn is bij mij altijd een proces waarin ik ontzettend tegen mezelf aanloop. Ik ga mijn best doen! Iedereen succes en plezier met deze opdracht !! (ik denk dat de meesten dit heel leuk vinden namelijk!)
  Hannah onlangs geplaatst…Happy challenge |Dream big!My Profile

 2. Mijn droom is een beetje gelijk aan de jouwe, ik wil namelijk ook thuiswerkbmama zijn. Maar ik wil dit gaan doen in de vorm van gastouderopvang, na 5 jaar op een kinderdagverblijf te hebben gewerkt heb ik gisteren mijn baan opgezegd en begin ik in april voot mijzelf. Steeds kom ik een stukje dichterbij! Leuk artikel om te lezen, en wat een mooie droom he? Kunnen doen wat je leuk vind en tegelijk bij het aller belangrijkste in je leven zijn en daar geen moment van missen. Ik kijk uit naar die tijd!

 3. Wat een gaaf visionboard heb je gemaakt. Sowieso ook een leuk idee om te doen als niet meedoet aan de Happy Challenge. Goed om op deze manier stil te zijn bij je dromen en je wensen voor de toekomst.
  Jess onlangs geplaatst…Let’s talk about boobiesMy Profile

 4. Wat een mooi verhaal heb je en je board is ook echt heel mooi geworden! Ik vind het heerlijk om ze te knutselen, dus wie weet! Verder ook mooi om te zien dat je vijf jaar geleden er ook al één had gemaakt en er een aantal dingen van zijn uitgekomen!
  Sophie onlangs geplaatst…Kiko Velvet Stick BlushMy Profile

 5. Wat een leuk visionboard, hij is erg mooi en vrolijk geworden. Sowieso een leuke opdracht om je dromen visueel te maken. Nadenken, schrijven en praten over wat ik graag wil bereiken heb ik geen moeite mee maar er zo creatief mee aan de slag is wat minder voor mij weggelegd maar dingen gewoon doen is natuurlijk ook heel belangrijk dus ik ga er zeker mee aan de slag vandaag.
  Hester onlangs geplaatst…2014 travel plansMy Profile

 6. Pingback: Happychallenge #3: visualiseren van dromen | The Miracle of Life.

 7. Ah, goed idee. Zie het al voor mij. Een afbeelding van een verzorgende, en een diploma.
  Een katje, omdat wij een kat willen.
  En het thema gelukkig zijn moet er in voor komen, want ik zit/zat in een dip! Maar gelukkig pep ik mezelf altijd wel op! 🙂

 8. Tof zo in een filmpje en erg duidelijk! 🙂 Je hebt een mooie droom!

  Ben 2 avonden bezig geweest en m’n visionboard in schilderijlijst is eindelijk af (1:58.. oeps)! X

 9. Pingback: HAPPY CHALLENGE #3 – Dromen visueel maken | Droene

 10. Pingback: De happy challenge week 7: Bewustzijn van dankbaarheid - Kelly Caresse | Kelly Caresse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.