Outfit: Testing the car

Als je dan zo’n toffe Citroën C4 picasso mag testen dan is het wel zo leuk om deze te gebruiken in een outfit of the day post. Mijn vriend vond het een gekke combinatie, en ik vond het wel logisch. Mijn jeans blouse matcht dan ook helemaal bij deze auto. Binnenkort komt er een review online van deze auto, vanuit de visie van een vrouw. Een vrouw die geen verstand heeft van auto’s maar het wel ontzettend belangrijk vind dat een auto zijn werk goed doet, dat de boodschappen (en visagiekoffer!) er makkelijk in past en ook niet onbelangrijk, de maxi cosi er gemakkelijk en snel in te zetten is. Ook belangrijk dat er meer dan drie personen in vervoerd kunnen worden, voor eventuele toekomstplannen ;). Anyways, daar lezen jullie snel meer over. Vandaag een outfit post voor deze auto.

Ik draag mijn fijne fluffy vestje van de H&M en deze combineerde ik op een light-washed jeans blouse van Object. De combinatie vond ik leuk omdat het schattige vestje daardoor opsteekt tegen het de stoere blouse. Op deze foto is trouwens mijn nieuwe haarcoupe goed zichtbaar.

Het tasje dat ik draag is een lederen tasje van de Zara en de schoenen zijn korte enkellaarsjes met gouden glitteraccenten op de achterkant van Van Haren. De jeans is een basic jeans van H&M. De auto, die is van Citroën en natuurlijk helemaal onderdeel van de outfit haha lol. Op de dag dat ik deze foto’s liet maken waaide het nogal, zorgt voor een speels effect in mijn haren.

Wat vinden jullie van deze outfit? Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

27 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.