1design kellycaresse

Op de blog van Vera Camilla kwam ik de ‘Blogger dilemma tag’ tegen en deze vond ik zo leuk dat ik besloot deze over te nemen. In deze tag beantwoord ik allerlei vragen over mijn werk als blogger, maar dan kijkend naar extremen. Ik moet dus steeds een keuze maken tussen twee extreme blogdilemma’s. Nooit meer persoonlijk kunnen bloggen of voor altijd een witte lay-out, geen social media meer of geen mailbox, alles voortaan rijmend moeten schrijven of.. en zo zijn er meer dilemma’s die ik ga beantwoorden, let’s start.

Nooit meer tekst of nooit meer foto’s op je blog?
Dan kies ik uit nooit meer foto’s op mijn blog, zal er wel saai en eentonig uit gaan zien maar ik vind het schrijven van teksten en zo mijn verhaal met jullie delen het leukst wat er is aan bloggen.

Altijd een huilbui als je je blog bezoekt of altijd 30 minuten moeten wachten op je blog?
Hmm, van huilbuien word ik helemaal niet vrolijk, dus geef me dan maar die 30 minuten wachttijd haha. Dan zet ik ondertussen een leuke Netflix serie op (ik ben net begonnen met Gossip girl, super leuk!) dus dan maak ik zo die tijd wel vol. Beter lachen dan huilen 😉

Je blog bestaat voor een groot gedeelte uit advertenties of je kunt niet meer reageren  op reacties die je ontvangt.
Interactie vind ik het allerleukst en vooral op social media probeer ik op jullie reacties te reageren. Sowieso lees ik altijd iedere reactie die ik krijg en antwoord ik ook op bijna al jullie mails. Dus dat gaat voor mij dan ook voor alles.

kelly4

Geen social media of geen mailbox?
Dan liever geen mailbox meer, ik vind social media juist een leuke manier om contact met jullie te onderhouden en interactie te hebben met mijn volgers. Ook kunnen bedrijven mij bereiken via de privéberichten dus dan zou ik het wel redden zonder mailbox.

Je foto’s zijn onwijs wazig of je hebt altijd witregels tussen de zinnen van je blog.
Tja, lastig haha. Ik ben al geen beste fotograaf, maar alleen maar witregels tussen iedere zin is ook onhandig met lezen. Dan kies ik denk ik toch voor de witregels maar wel duidelijke foto’s zodat ik gewoon wel mijn artikelen, plogs, recepten etc. kan delen met duidelijke foto’s.

Je artikel blijft maximaal 12 uur online staan of je mag maar twee uur in de week bloggen.
Ook al zo’n lastige. In het eerste geval dan zou bloggen op instagram stories gaan lijken, maar dan met een nog kortere leesduur. Maar slechts twee keer per week bloggen zou ik ook erg weinig vinden. Al zou ik dan wel daarvoor kiezen en nog meer met Youtube gaan doen, zodat mijn artikelen wel voor langere tijd te lezen blijven. Ik vind het zelf ook leuk om artikelen terug te lezen, zo lees ik weleens updates terug over de kinderen van toen ze kleiner was en zo haal ik weer mooie herinneringen op.

bron: Decoholic

Je mag niks persoonlijks kwijt op je blog of je layout is heel simpel wit.
Dan ga ik voor de witte lay-out, ik vind daar overigens ook niets mis mee. Dat vind ik juist heel strak staan en ik vind juist het heel persoonlijk kunnen zijn op mijn blog zo leuk, dat maakt het echt mijn blog en mijn online plekje waar ik jullie graag verwelkom. Daar zou ik niet mee willen stoppen.

WordPress of Blogger houdt geen spam tegen of Bloglovin werkt niet.
Dan kies ik ervoor dat Bloglovin’ niet zou werken, daar maak ik al weinig gebruik van en aan de statistieken te zien volgen de meesten mij niet via Bloglovin’. Als de spam niet meer zou worden tegengehouden zou ik veel reacties niet meer zien door de hoeveelheid spam die eroverheen gaat. Ik word juist altijd zo blij van jullie leuke reacties!

Je artikelen moeten altijd rijmen of je hoort alleen maar negativiteit in je hoofd als je een artikel schrijft.
Ik heb een hekel aan negativiteit en ga het ook altijd uit de weg waar mogelijk, dus dan kies ik voor rijmen. Dat pad is pis lastig pastig 😉

Je moet reclame maken over je blog aan iedereen die je spreekt op een dag of je moet elke dag een shirt aan met: ‘bezoek mijn blog [naam van blog]’.
Haha, doe mij dan het shirtje maar. Lijkt me heel vermoeiend om alleen maar heel de dag over mijn blog te praten tegen iedereen, dan draag ik liever een shirt met rond turqoise KC logo erop haha.

Q: Welke zou jij voor mijn blog kiezen als je hieruit moest kiezen: Altijd met een huilbui mijn blog bezoeken, of 30 minuten moeten wachten tot je op mijn site kan? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

6 gedachten over “De Blogger dilemma TAG”

  1. Nancy de Groot

    Wat een leuke tag! Als ik een blogger zou zijn.. dan zou ik gaan voor de 30 min. wachten ?

  2. Haha, leuk om te lezen wat je allemaal zou kiezen! Voor mij 30 minuten wachten om je blog te bezoeken, geen huilbuien 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.