Zoals jullie gisteren konden lezen in het artikel van De happy challenge, is de opdracht voor deze week om dagelijks stil te staan bij dankbaarheid. Ik ga daarom de komende week iedere dag een dankbaarheidslijstje delen. Een soort dagverslag van die dag met wat er mooi was en fijn. Een mini diary van een dag dus. Steeds werk ik een dagje vooruit dus ik zet vandaag het lijstje van gisteren online en zo ga ik door tot en met donderdag. Dan komt vrijdag opdracht 8 van de happy challenge weer online.  Het is voor mij een nieuw ‘concept’ dus ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Jullie feedback is daarom ook meer dan welkom. Ook mogen jullie in de comments jullie lijstje en mini diary delen.

Vandaag ben ik dankbaar voor…

Vandaag was een hele gezellige dag. Vanmorgen heb ik lekker wat gewerkt aan mijn blog en daarna kwamen mijn ouders op visite. Daarna lunchte ik met vriendlief en rond 14.00 kwam een vriendinnetje langs die een dochtertje van 6 maanden heeft. We hebben gezellig gekletst en zijn daarna wat boodschappen gaan doen om een lekkere taart te bakken. We maakten een apple cheese cake. Dus een appeltaart met creamcheese en wat is die lekker! Binnenkort deel ik met jullie het recept hiervan. Het was leuk om met een mede jonge mama te kletsen en ervaringen uit te wisselen. Ze at gezellig frietjes mee en daarna ging ze naar huis en deden vriendlief en ik Lana in bad. Daarna typte ik dit verslagje en vervolgens hadden vriendlief en ik een avondje samen rustig op de bank. Een fijne dag.

Ik ben vandaag dankbaar voor:

 • Hoe fijn ik het vind om lekker in de keuken te staan om iets te bakken.
 • Gezellig om samen met een andere mama te kletsen en onze kindjes samen te zien.
 • Genieten hoe Lana lekker in haar sas is en om haar heen kijkt en ‘kletst’.
 • De lieve comments die ik kreeg op de outfit die ik online plaatste.
 • Een heerlijk kopje thee van Blond amsterdam thee (white tea yasmin) mmm!
 • Dat we vandaag officieel de papieren getekend hebben voor ons nieuwe huis.
 • Dat ik ondanks lichamelijke gebreken gewoon genoot van deze dag.

Waar ben jij vandaag dankbaar voor? Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Deel de positieve vibe!  Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly.

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

23 gedachten over “Daily update van vrijdag 28 februari”

 1. He nadia, bedankt voor je comment. Het is ook pas net definitief dat we voor dat huis gaan, ik schrijf er binnenkort meer over, we zijn in ieder geval super blij! <3

 2. Spannend een nieuw huisje! En in de keuken staan kan echt een hele ontspanning zijn. Ik vergeet de tijd gewoon altijd. Achteraf is het dan ook nog eens leuk om die smullende en genietende gezichten te zien!
  Susanne onlangs geplaatst…TIP: Maggi ovenkrokantMy Profile

 3. Ik ben dankbaar dat ik bij jou op visite mocht komen, mee frietjes mocht eten, samen een lekkere taart gebakken hebben en dat Yasmin een nieuw lief vriendinnetje heeft! En ik ben mezelf dankbaar dat ik lekkere chocolaatjes kocht maar ze helaas vergat bij jou! Haha xxx

 4. Pingback: Daily update van zaterdag 1 maart - Kelly Caresse | Kelly Caresse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.