Wat zit er in mijn sporttas?

watziterinspoirttasVandaag ga ik jullie in foto’s laten zien wat er in mijn sporttas zit! Ik heb namelijk een nieuwe sporttas van Pieces waar ik echt super blij mee ben. Het is een ruime sporttas, ik kan er heel veel in meenemen en ik vind hem tegelijkertijd heel erg fleurig en hip. Een hele andere soort tas dan de meeste sporttassen. Ik sport zo’n 3 x per week (soms 4x als ik een keer extra tijd heb) dus deze tas neem ik regelmatig met mij mee. Toen bedacht ik me dat het wel leuk is om te laten zien wat ik er zoal in meeneem. Douchen doe ik niet bij de sportschool maar thuis en dat scheelt wel een heleboel minder inhoud in de tas. Ik ben ook benieuwd wat jullie zoal meenemen naar de sportschool.

Dit is mijn sporttas, een grote tas van Pieces (besteld bij def-shop). Een ruime tas met een groot vak en wat zijvakjes. Er kan een heleboel in en dat vind ik fijn.

Wat neem ik allemaal mee in mijn sporttas?
– Sportschoenen, dit zijn mijn Nike free schoenen. Ik ben dol op dit neon-oranje exemplaar. Ze zitten heel erg lekker en vallen heel licht om mijn voeten heen, net alsof ik geen schoenen draag. Erg prettig!
– De sleutel waarmee ik incheck bij de sportschool.
– Een grote bidon (750 ml water)
– Maandverband (just in case)
– Deodorant
– Zakdoekjes, helemaal ideaal wanneer ik verkouden ben, een snotneus is niet echt prettig tijdens het sporten haha
– Appelsap voor het geval dat ik een te lage bloedsuiker krijg
– Insuline pomp
– Handdoek
– Mijn iphone
– Naar mijn bodybalance en yoga lessen neem ik zelf een yoga matje mee. Deze is van Nike en biedt mij veel meer grip dan de matjes bij de sportschool
– Autosleutels en wat geld (niet op de foto).

Dit is wat ik allemaal meeneem naar de sportschool. Niet zo heel erg veel maar wel alles wat ik nodig heb. Bij de sportschool zou ik ook kunnen douchen of de sauna kunnen nemen maar dat doe ik eigenlijk nooit. Het liefst drink ik nog een kopje koffie of thee na het sporten aan de bar en daarna ga ik naar huis om thuis te douchen. Het is gelukkig maar vijf minuten rijden en dan ben ik thuis om fris te douchen. Wat nemen jullie zoal mee naar de sportschool? Douche jij het liefst bij de sportschool of thuis? Ik ben heel benieuwd, laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

39 reacties

 • Beautyinsideandout.nl
  11 november 2014

  Leuke tas en ik heb dezelfde sportschoenen;)

 • Milou
  11 november 2014

  Deo, een must. Leuk inkijkje in je sporttas:-)
  Milou onlangs geplaatst…Gellak laten zettenMy Profile

 • Simone
  11 november 2014

  Leuk om te zien! Je hebt een leuke vrolijke sporttas!
  Simone onlangs geplaatst…Review: Thee uit Sri LankaMy Profile

 • Dita
  11 november 2014

  Wat leuk om je inhoud van de tas te zien.
  Dita onlangs geplaatst…Spulletjes voor in huisMy Profile

 • Daddy Mike
  11 november 2014

  Leuke tas Kelly! Leuker dan een dood gewone sporttas 🙂 ikzelf vergeet altijd mijn deo mee te nemen :p lekker die mannengeur inademen mmm heerlijk :p
  Daddy Mike onlangs geplaatst…Win 2 kaartjes voor een Babyconcert!My Profile

 • Jenn
  11 november 2014

  Vroeger ging ik het liefst thuis douchen, maar daar ben ik intussen wel overheen. Nu vind ik het juist fijner om meteen te douchen en met frisse kleren weer naar huis te gaan 🙂
  Jenn onlangs geplaatst…It’s a sock thingMy Profile

 • Kaboutertuin
  11 november 2014

  Wat een leuke tas! Je zou hem ook gewoon kunnen gebruiken!
  Ik ga eigenlijk nooit naar de sportschool. Ik heb twee keer een poging gedaan (bij twee verschillende sportscholen) maar ik denk dat het niks voor mij is. Eigenlijk zou ik wel moeten gaan sporten…. Maar ik weet niet zo goed wanneer haha (slecht excuus)
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…Klaar voor de winterMy Profile

 • Anne Solveig
  11 november 2014

  Je Nikes zijn zo leuk!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Thoughts Lately #20 – Kick-Ass, bedrijfscommunicatie en stoelenMy Profile

 • Angelique
  11 november 2014

  Leuk om ook dit eens te zien
  Angelique onlangs geplaatst…New in | Leef en laat leven swapMy Profile

 • Diana Carlton
  11 november 2014

  Toen ik nog een lidmaatschap had bij de sportschool (lang, lang geleden) nam ik enkel een handdoek mee, bidon en sportkleding. Ik heb er een hekel aan om te douchen bij een sportschool, dus ik ging daarna direct door naar huis om thuis te kunnen douchen!

 • Denise
  11 november 2014

  Leuke sporttas zeg! Je nike’s zijn ook erg leuk, bij mij staan ze ook nog steeds op mijn wishlist. Ze lijken me ontzettend lekker lopen en inderdaad een neon kleur maakt het extra leuk om te dragen en combineren. Ik zou ook graag intensief sporten maar dat is voor mij niet haalbaar omdat ik in een inspanningstolerantie heb. We hebben daarom onze eigen ‘sportschool’ op zolder gecreëerd zodat ik toch lichte oefeningen kan doen op dagen en tijden dat het mij uitkomt. En indien nodig kan mijn vriend me zo ons bed in takelen! Ik heb dus niet echt een sporttas nodig, maar zou hem haast aanschaffen voor het idee! 😉 Liefs Denise
  Denise onlangs geplaatst…Musthave voor troetelberen en huistijgers!My Profile

 • Anneleen
  11 november 2014

  Leuk om te zien! Je nikes zijn zo vrolijk!
  Anneleen onlangs geplaatst…Knutselpakket van Miss MurphyMy Profile

 • Manon
  11 november 2014

  Leuk om te zien! Ik heb een grote knalroze sporttas van Reebok 🙂 zelf sport ik ook altijd het liefste thuis. Lekker op mn gemakje!
  Manon onlangs geplaatst…Hot body challenge dag 1My Profile

 • Marieke
  11 november 2014

  Leuk! Ik doe aan paaldansen en neem daar eigenlijk maar heel weinig mee naartoe. Een flesje water en het een overzicht met de verschillende oefeningen. Sportkleding heb ik altijd al aan. Oh en natuurlijk mijn telefoon en sleutels, haha.
  Marieke onlangs geplaatst…PAALDANSEN #2 | Pijn en blauwe plekkenMy Profile

 • BeautyblogLaura.
  11 november 2014

  Super leuk artikel! xx
  BeautyblogLaura. onlangs geplaatst…FASHIONTREND – Spijkerblouse & Fedora hatMy Profile

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  11 november 2014

  Leuke post en een heel gave sporttas.

  Ik heb geen sporttas maar ik sport dan buiten het hardlopen om ook niet.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…One hot momma (volgens mijn dochter dan)My Profile

 • Petra
  11 november 2014

  Leuk om te zien! Ik ga in mijn sportkleding de deur uit, dus in mijn tas zitten alleen mijn sportschoenen, een handddoek, dopper met water en m’n kluissleuteltje. Douchen doe ik thuis. Ik woon om de hoek bij de sportschool namelijk. Echt ideaal!
  Petra onlangs geplaatst…Er komt een baby bijMy Profile

 • Elise | The Beauty Suitcase
  11 november 2014

  Hele leuke tas! Ik ga eigenlijk nooit meer naar de sportschool, maar ben ik ben van plan om binnenkort weer met yoga te beginnen (dit deed ik altijd in Amerika). Weet jij of dat nike matje nog te koop is? Lijkt mij een ideaal ding!
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…I’m feeling 22!My Profile

 • Nicole
  11 november 2014

  Oooh ik blijf hangen bij die tas…. Want wat is hij leuk!!!
  Nicole onlangs geplaatst…Healthy lifestyle || Doelen updateMy Profile

 • Marloes | Budgetproof.nl
  11 november 2014

  Wat een super girly girly inhoud! Hihi.

 • beautyforgirls
  11 november 2014

  Leuke tas, die sportschoenen zijn leuk.
  Liefs, xxx

 • Marloes
  11 november 2014

  Leuk om te zien wat je meeneemt in je sporttas! Je sneakers zijn zo leuk <3
  Marloes onlangs geplaatst…Recept: Herfst SmoothieMy Profile

 • Marieke
  11 november 2014

  leuk om te zien! En vind je tas heel LEUK! 😀 haha.
  Toffe nikes ook! Ik zou zulke schoenen ook nog wel eens heel graag willen!
  Marieke onlangs geplaatst…Tag #1 Get to know meMy Profile

 • Frederika
  11 november 2014

  Wat een leuke tas!
  Ik heb in mijn tas: handdoek, flesje water, wat geld, telefoon, auto- en huissleutel, deodorant, kauwgom en mijn sportschoenen.
  Eigenlijk best wel veel hetzelfde

 • A Mother is Born
  11 november 2014

  Grappig om te zien! Ik moet ook eens een fatsoenlijke sporttas vinden, ik gebruik nu zo’n big shopper achtig ding die ik een keer bij Vero Moda heb gekregen. Werkt niet, ik wil vakjes!
  A Mother is Born onlangs geplaatst…Tips om zwanger te worden – de vrouwMy Profile

 • Dhini
  11 november 2014

  leuk om te zien
  Dhini onlangs geplaatst…Djess`s outfit : greenMy Profile

 • Miss Mags
  11 november 2014

  Voorlopig blijft mijn sporttas even leeg 😉 Maar leuk om te zien wat iemand er anders allemaal in doet.
  Miss Mags onlangs geplaatst…Swatch/NOTD Ciaté – Paint Pot Cookies and CreamMy Profile

 • Guusje
  11 november 2014

  Ah wat mis ik de sportschool (niet gedacht dat ik dat zou zeggen haha) Douchen deed ik altijd thuis en ik nam oortjes, een handdoek, en sportschoenen mee (:
  Guusje onlangs geplaatst…#100HappyDays – IntroMy Profile

 • Deisy
  11 november 2014

  Inderdaad een fleurige en leuke tas: dan krijg je ook wel zin om te sporten haha 🙂 Bij mij zit ongeveer hetzelfde erin: ik douche ook niet op de sportschool dus scheelt gelijk weer spullen meeslepen zoals jij zegt 😉 En ook altijd met auto naar de sportschool? Ik doe dat ook hihi…
  Deisy onlangs geplaatst…REVIEW: wimpers laten groeien DIYMy Profile

 • wendy
  11 november 2014

  Ik douche soms thuis en soms bij de sportschool en dan ga ik daarna even de sauna in. Waarom ga jij nooit de sauna in kelly?
  wendy onlangs geplaatst…Wat zit er in mijn sporttas?My Profile

 • Joyce
  12 november 2014

  Leuk om te zien wat je in je sporttas hebt. Bij de sportschool waar ik tot mijn zwangerschap heen ging kon je niet douchen. Dus dat deed ik altijd thuis. Ik ging overigens altijd met de scooter naar de sportschool. Kon ik een beetje afkoelen op de terugweg :’)
  Joyce onlangs geplaatst…Fietsen met je babyMy Profile

 • Eline
  12 november 2014

  Ik douche altijd thuis. Mijn naakte lijf is prive.
  Eline onlangs geplaatst…Groene groentes groentesoepMy Profile

 • Angela | Great Body & Skin
  13 november 2014

  Je Nike’s zijn echt heel leuk, ik hou ook wel van een fel kleurtje. Ik ga vaak vanuit mijn (modellen-) werk naar de sportschool, dus er zit vaak make-upremover en watjes in. Daarnaast mijn laptop, want ik schrijf vaak in de trein. Verder natuurlijk oordopjes, want ik kan niet zonder muziek tijdens het sporten!
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…Lara Stone Shows Post-Pregnancy Body in Unretouched Editorial (NSFW)My Profile

 • Sanne
  14 november 2014

  hoe heb jij hem gevonden op de site> mij lukt dit niet, of hij is er iut gehaald of op>>

 • sanne
  14 november 2014

  de tas kan ik niet vinden op de site hoe heb jij hem gevonden kelly>

 • Kim
  15 november 2014

  Onwijs mooie sporttas!
  Kim onlangs geplaatst…Vaccineren, ja of nee? Hoe het begon.My Profile

 • Els
  17 november 2014

  Toen ik nog naar de sportschool ging douchte ik gewoon daar en ik had dus ook een veel grotere tas.
  Els onlangs geplaatst…Sint MaartenMy Profile

 • Nathalie Slotboom
  7 januari 2019

  In mijn sporttas zitten altijd meerdere bidons,ik weet namelijk nooit welke ik wil gebruiken tijdens de training. Ook douchegel,handdoek,kauwgom,slotje voor het kluisje,sportschoenen,portemonnee ,sportsokken en schone kleding en schone sokken,schone onderbroek en extra bh. En ja ook ga ik weleens de sauna in,dus dan een extra handdoek en een boekje om te lezen en O ja mijn leesbril voor als ik wil lezen of als ik vermoeide ogen krijg, ik heb min 0,25 en min 0,5 dus af en toe moet ik toch even mijn bril opzetten. Ik heb vaak last van vermoeide ogen en dan is een bril opzetten wel handig.

 • Nathalie Slotboom
  7 januari 2019

  O ja en ook kleintje limonadesiroop en een zakje eiwitshake en een eiwitreep. En voor als ik flauw dreig te vallen weleens een klein blikje of pakje ICE tea.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.