Plog: Avondje uit met een vriendin ; Triumph event

plog triumphIk werd door Triumph (lingeriemerk) uitgenodigd voor hun #FindTheOne event en ik mocht hier een +1 mee naartoe nemen. Ik koos er daarom voor om mijn lieve vriendinnetje Thirza (tevens getuige op mijn bruiloft) mee te nemen naar deze feestelijke avond. Ik ben dol op mooie lingerie dus ik keek onwijs uit naar deze avond. Het leek me leuk om deze avond middels een fotoverslag met jullie te delen, kijk je mee?

Rond 16.30 kwam Thirza naar me toe, dronken we wat en at ze gezellig met ons mee. We aten friet met snacks, daar maakte ik alleen geen foto van. Voor we vertrokken maakten we deze selfie! Zien jullie die sproeten op mijn gezicht? Dat doet de zon (van Curaçao) met me!

Carselfie! De foto was vrij donker daarom deed ik er een filtertje overheen. Het was ongeveer 1 uur rijden naar Nijmegen waar Triumph gelegen is.

We hadden in de auto dus al fijn een uur de tijd om bij te kletsten, dan vliegt de tijd zo om!

Bij deze grote Triumph vestiging vond het event plaats.

Champagne foto. En ook alleen voor de foto helaas want ik was de Bob!

Samen!

Toen alle dames met hun +1 gearriveerd waren werd er een welkomstwoord gehouden. Het event stond in het teken van de FindTheOne campagne van Triumph, ze willen alle vrouwen helpen om De ware te vinden, daarmee bedoelen ze de ware Bh, die lekker zit, je borsten mooi uit laat komen, niet knelt en waar je je gewoon echt prettig in voelt. We kregen een fitting sessie om ook onze One te vinden!
De fitting sessie! Onze bh maten werden opgemeten en ze zochten met ons mee om ‘The One’ passend bij onze buste en lichaamsvormen te vinden.

Het is dat ik voor mijn vakantie al een hele mooi bikini gekocht had, anders was ik zomaar verliefd geworden op deze mooie variant.

Met Elise Joanne!

Er waren hele lekkere hapjes aanwezig, waaronder sushi en Dim sum.

We mochten van Triumph als verrassing een setje mee naar huis nemen, zo gaaf! Het werd zorgvuldig en chique ingepakt in een mooie doos, waarin ook een lipgloss, manicure setje, wasnetje en rode roos zat. Echt een verwennerij.

Ik ging voor dit setje, ik vind hem zo mooi! Heel mooi afgewerkt met kant. Ik ben er heel erg blij mee en ook vind ik het fijn dat hij goed past en niet knelt enzo. Ik weet niet of jullie dat herkennen maar het moederschap heeft best wat gedaan met mijn cupsize, ik droeg daardoor soms te vaak een niet passende bh en dat zit eigenlijk helemaal niet lekker. Het is daarom fijn om het af en toe te laten opmeten zodat je zeker weet dat je de juiste maat draagt.

Toen ik thuiskwam trof ik Yannick zo aan! Die had natuurlijk een avondje voor zichzelf (met Lana ;)) gehad.

We zijn niet altijd heel serieus.

En daarna was het tijd om naar bed te gaan, welterusten!

Dit was de plog van deze gezellige avond, ik ben benieuwd wat jullie van de foto’s vonden. Hebben jullie The One bh al gevonden? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

31 gedachten over “Plog: Avondje uit met een vriendin ; Triumph event”

 1. Leuk om te lezen! En je hebt een heel mooi setje uitgezocht 🙂 Ik moet het eigenlijk ook weer een keer op laten meten.. Laatst een bh van de Primark meegenomen maar die zit echt lelijk haha (was misschien ook wel te verwachten voor 3,50)!
  Manon onlangs geplaatst…Groene pannenkoekjesMy Profile

 2. Wat heb je een mooi setje uitgezocht! En wat leuk dat je bij zulke events iemand met je mee mag nemen. Ziet eruit als een hele gezellige avond.
  Joy onlangs geplaatst…Shoplog TuincentrumMy Profile

 3. Leuk ik heb ook sproetjes als de zon veel schijnt!
  En ik laat mijn maten regelmatig opmeten omdat ik nogal schommel in gewicht.
  alleen de vorige keer hebben ze het volgens mij niet goed opgemeten want het zit niet lekker haha
  Nicole onlangs geplaatst…Paastip: EiersaladeMy Profile

 4. Hee kelly,
  een mooie plog.
  The one BH heb ik nog niet gevonden na mijn operatie, maar dat is ook lastig want het veranderd nog van model. Ik vind het setje heel mooi wat je hebt uitgekozen.

  Liefs
  Maxime onlangs geplaatst…Update: Hoe gaat het nu met mij?My Profile

 5. Super mooi setje Kelly! ook echt mijn smaak met dat kant. Lijkt me erg leuk zo’n event met je getuige en vriendin! Ik ben wat meer bekend met Hunkemoller (ook gister echt een super mooie bikini gekocht van de Noir collectie wat kan je daar vrolijk van worden he! haha) maar ga nu zeker een kijkje nemen bij Triumph 😉

 6. Wat een leuk event en wat heb je een prachtig setje uitgekozen! Ik heb laatst twee lingeriesetjes mogen uitkiezen bij Hunkemöller, had ik gewonnen met een actie via Instagram. Wat heb je trouwens een mooie jas!
  Cindy onlangs geplaatst…No Buy maandMy Profile

 7. Kelly Caresse

  Ik wil dolgraag een keer naar Victoria Secret, wat jammer dat ik daarvoor een tripje London of New York moet boeken 😛 *Spaart nog even door* 😛

 8. Heel leuk! Zo fijn dat ze je maten enzo opnamen en dat je dan een setje dat perfect zit mee mocht nemen. Ik heb me eigenlijk nog nooit laten opmeten en mijn bh’s zitten eigenlijk allemaal niet zo heel perfect, misschien moet ik dat ook maar eens laten doen! Ik zei het al bij je fotodiary, maar die foto met het glaasje champagne vind ik erg mooi! Een eenvoudige maar toch mooi outfit ook! Ik vind je ripped jeans prachtig! Die was toch van Loavies he? Ik kan deze nu niet meer vinden helaas 🙁
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn lentewishlist: pastelrozeMy Profile

 9. Leuke plog! Het event lijkt me echt fijn. En superleuk dat je een setje mee naar huis mocht nemen. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk nooit ga shoppen bij Triumph, ga altijd naar Hunkemuller. Je sproetjes zijn trouwens lief! Ik krijg er ook altijd in de zomer 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…WIN 3 x € 30 shoptegoed bij KaartWereld.nl!My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.