Plog: Avondje uit met een vriendin ; Triumph event

plog triumphIk werd door Triumph (lingeriemerk) uitgenodigd voor hun #FindTheOne event en ik mocht hier een +1 mee naartoe nemen. Ik koos er daarom voor om mijn lieve vriendinnetje Thirza (tevens getuige op mijn bruiloft) mee te nemen naar deze feestelijke avond. Ik ben dol op mooie lingerie dus ik keek onwijs uit naar deze avond. Het leek me leuk om deze avond middels een fotoverslag met jullie te delen, kijk je mee?

Rond 16.30 kwam Thirza naar me toe, dronken we wat en at ze gezellig met ons mee. We aten friet met snacks, daar maakte ik alleen geen foto van. Voor we vertrokken maakten we deze selfie! Zien jullie die sproeten op mijn gezicht? Dat doet de zon (van Curaçao) met me!

Carselfie! De foto was vrij donker daarom deed ik er een filtertje overheen. Het was ongeveer 1 uur rijden naar Nijmegen waar Triumph gelegen is.

We hadden in de auto dus al fijn een uur de tijd om bij te kletsten, dan vliegt de tijd zo om!

Bij deze grote Triumph vestiging vond het event plaats.

Champagne foto. En ook alleen voor de foto helaas want ik was de Bob!

Samen!

Toen alle dames met hun +1 gearriveerd waren werd er een welkomstwoord gehouden. Het event stond in het teken van de FindTheOne campagne van Triumph, ze willen alle vrouwen helpen om De ware te vinden, daarmee bedoelen ze de ware Bh, die lekker zit, je borsten mooi uit laat komen, niet knelt en waar je je gewoon echt prettig in voelt. We kregen een fitting sessie om ook onze One te vinden!
De fitting sessie! Onze bh maten werden opgemeten en ze zochten met ons mee om ‘The One’ passend bij onze buste en lichaamsvormen te vinden.

Het is dat ik voor mijn vakantie al een hele mooi bikini gekocht had, anders was ik zomaar verliefd geworden op deze mooie variant.

Met Elise Joanne!

Er waren hele lekkere hapjes aanwezig, waaronder sushi en Dim sum.

We mochten van Triumph als verrassing een setje mee naar huis nemen, zo gaaf! Het werd zorgvuldig en chique ingepakt in een mooie doos, waarin ook een lipgloss, manicure setje, wasnetje en rode roos zat. Echt een verwennerij.

Ik ging voor dit setje, ik vind hem zo mooi! Heel mooi afgewerkt met kant. Ik ben er heel erg blij mee en ook vind ik het fijn dat hij goed past en niet knelt enzo. Ik weet niet of jullie dat herkennen maar het moederschap heeft best wat gedaan met mijn cupsize, ik droeg daardoor soms te vaak een niet passende bh en dat zit eigenlijk helemaal niet lekker. Het is daarom fijn om het af en toe te laten opmeten zodat je zeker weet dat je de juiste maat draagt.

Toen ik thuiskwam trof ik Yannick zo aan! Die had natuurlijk een avondje voor zichzelf (met Lana ;)) gehad.

We zijn niet altijd heel serieus.

En daarna was het tijd om naar bed te gaan, welterusten!

Dit was de plog van deze gezellige avond, ik ben benieuwd wat jullie van de foto’s vonden. Hebben jullie The One bh al gevonden? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

31 reacties

 • Manon
  3 april 2015

  Leuk om te lezen! En je hebt een heel mooi setje uitgezocht 🙂 Ik moet het eigenlijk ook weer een keer op laten meten.. Laatst een bh van de Primark meegenomen maar die zit echt lelijk haha (was misschien ook wel te verwachten voor 3,50)!
  Manon onlangs geplaatst…Groene pannenkoekjesMy Profile

 • Marion
  3 april 2015

  Wat een prachtig setje! Heel erg mooi. Die sproeten staan je trouwens ook mooi! Heel erg lief en zomers!
  Marion onlangs geplaatst…Bladieblablog #24My Profile

 • Sandra (beautybysandra)
  3 april 2015

  Super leuk om te lezen en dat setje is inderdaad echt prachtig!
  Sandra (beautybysandra) onlangs geplaatst…Look: Felle lippen & Winged eyelinerMy Profile

 • Lauriëtte
  3 april 2015

  Heel mooi setje! Vind het zelf ook belangrijk dat een bh gewoon goed zit, tot nu toe ben ik het meest te spreken over Victoria’s Secret, zie zitten zo fijn! 🙂
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Mijn quarterlife crisis; Een jaar laterMy Profile

 • Saskia
  3 april 2015

  Wat een mooi setje mocht je meenemen! De bikini vind ik ook onwijs leuk.
  Saskia onlangs geplaatst…Mama van de weekMy Profile

 • Britt
  3 april 2015

  Super mooi setje heb je gekozen! Ik zou dringend ook nog eens een lekker zittende en goed passende bh zoektocht moeten houden!
  Britt onlangs geplaatst…11 coole kinderkamersMy Profile

 • Joy
  3 april 2015

  Wat heb je een mooi setje uitgezocht! En wat leuk dat je bij zulke events iemand met je mee mag nemen. Ziet eruit als een hele gezellige avond.
  Joy onlangs geplaatst…Shoplog TuincentrumMy Profile

 • Malou
  3 april 2015

  Heel leuk om te zien, en wat een mooi setje!
  Malou onlangs geplaatst…FASHION INSPIRATION: LENTEMy Profile

 • Sanne Marlijn
  3 april 2015

  Zo grappig dat we hetzelfde setje hebben uitgekozen! Ik vond het ook een erg geslaagd event:D
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Say YES to the jumpsuit!My Profile

 • Bente
  3 april 2015

  Klinkt als ee super tof evenement en je hebt echt een prachtig setje mee gekregen! 🙂
  Bente onlangs geplaatst…Foodie Friday: Gezonde Wortel-Appel MuffinsMy Profile

 • Nicole
  3 april 2015

  Leuk ik heb ook sproetjes als de zon veel schijnt!
  En ik laat mijn maten regelmatig opmeten omdat ik nogal schommel in gewicht.
  alleen de vorige keer hebben ze het volgens mij niet goed opgemeten want het zit niet lekker haha
  Nicole onlangs geplaatst…Paastip: EiersaladeMy Profile

 • Liset - Beautydagboek
  3 april 2015

  Wat een mooi setje Kelly! Ik ben nog niet bekend met Triumph, maar het ziet er prachtig uit. Gezellig dat je zo ook even met een vriendin kon bijkletsen.
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Sothys Illuminating Trio Face & EyesMy Profile

 • Miranda
  3 april 2015

  Wat tof dat je hier voor werd uitgenodigd. klinkt als een leuk event!
  Je bent goed verwend in ieder geval;)
  Miranda onlangs geplaatst…Pasen; last minute tipsMy Profile

 • Maxime
  3 april 2015

  Hee kelly,
  een mooie plog.
  The one BH heb ik nog niet gevonden na mijn operatie, maar dat is ook lastig want het veranderd nog van model. Ik vind het setje heel mooi wat je hebt uitgekozen.

  Liefs
  Maxime onlangs geplaatst…Update: Hoe gaat het nu met mij?My Profile

 • Lysha
  3 april 2015

  Super mooi setje Kelly! ook echt mijn smaak met dat kant. Lijkt me erg leuk zo’n event met je getuige en vriendin! Ik ben wat meer bekend met Hunkemoller (ook gister echt een super mooie bikini gekocht van de Noir collectie wat kan je daar vrolijk van worden he! haha) maar ga nu zeker een kijkje nemen bij Triumph 😉

 • Cindy
  3 april 2015

  Wat een leuk event en wat heb je een prachtig setje uitgekozen! Ik heb laatst twee lingeriesetjes mogen uitkiezen bij Hunkemöller, had ik gewonnen met een actie via Instagram. Wat heb je trouwens een mooie jas!
  Cindy onlangs geplaatst…No Buy maandMy Profile

 • beautifulday4makeup
  3 april 2015

  Wat een leuk event heb je gehad zeg!
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Favorieten maart 2015My Profile

 • Kelly Caresse
  3 april 2015

  Ah dankjewel!

 • Kelly Caresse
  3 april 2015

  Ik wil dolgraag een keer naar Victoria Secret, wat jammer dat ik daarvoor een tripje London of New York moet boeken 😛 *Spaart nog even door* 😛

 • Xaviera
  3 april 2015

  Wat een prachtig lingeriesetje! 🙂
  Xaviera onlangs geplaatst…Korte updateMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  3 april 2015

  Heel leuk! Zo fijn dat ze je maten enzo opnamen en dat je dan een setje dat perfect zit mee mocht nemen. Ik heb me eigenlijk nog nooit laten opmeten en mijn bh’s zitten eigenlijk allemaal niet zo heel perfect, misschien moet ik dat ook maar eens laten doen! Ik zei het al bij je fotodiary, maar die foto met het glaasje champagne vind ik erg mooi! Een eenvoudige maar toch mooi outfit ook! Ik vind je ripped jeans prachtig! Die was toch van Loavies he? Ik kan deze nu niet meer vinden helaas 🙁
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn lentewishlist: pastelrozeMy Profile

 • Lifesabout
  3 april 2015

  Wat een mooi setje! Maten opnemen moet ik eigenlijk vaker doen, vaak pak ik wat mij al jaren lijkt te passen…maar je lijf verandert natuurlijk steeds!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Helden van de maand Maart – baby editie.My Profile

 • Vanessa
  3 april 2015

  Leuke plog! Het event lijkt me echt fijn. En superleuk dat je een setje mee naar huis mocht nemen. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk nooit ga shoppen bij Triumph, ga altijd naar Hunkemuller. Je sproetjes zijn trouwens lief! Ik krijg er ook altijd in de zomer 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…WIN 3 x € 30 shoptegoed bij KaartWereld.nl!My Profile

 • Manon
  3 april 2015

  Wat een leuk setje, het event ziet er erg leuk uit, Ohjaa die sproetjes zijn echt zo leuk bij je

 • Dita
  3 april 2015

  Wat een prachtig setje heb je uitgekozen! Ik ben ook dol op mooie lingerie
  Dita onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #13My Profile

 • Elise Joanne
  3 april 2015

  Eindelijk elkaar weer eens gezien sinds een HELE lang tijd :D! <3
  Elise Joanne onlangs geplaatst…L’Occitane en Provence – Pivoine Sublime ReviewMy Profile

 • Eline
  3 april 2015

  Erg mooi setje!
  Eline onlangs geplaatst…ShoarmaballetjesMy Profile

 • Nesrin
  3 april 2015

  Gave bikini! Je hebt een heel mooi setje gescoord.
  Nesrin onlangs geplaatst…Filmpje: Mijn haren doen (snel slag & krul)My Profile

 • Annemijn
  3 april 2015

  Haha ik dacht dat die foto van Yannick op de bank, de reactie was van toen jij het setje liet zien! Mooi setje, Kelly! En zo te zien ook een leuke avond!
  Annemijn onlangs geplaatst…HEMA Soft Matt Lipbalm 06My Profile

 • Dhini
  3 april 2015

  wat leuk plog en die hapjes hmmm lekker
  Dhini onlangs geplaatst…Evarita Handgemaakte Natuurlijke ZeepMy Profile

 • Anneleen
  4 april 2015

  Ziet er een gezellig avondje uit! Fijn dat je hier met een vriendin naar toe kon en leuk dat jullie wat hebben kunnen bij babbelen!
  Anneleen onlangs geplaatst…YourDailyPhoto maart #1My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.