Curaçao vakantie vlog #7 Sea Aquarium en sushi bij chopstix!

Dia1

De een-na-laatste vakantie vlog is aangebroken en ik denk dat dit stiekem toch wel mijn favoriete vlog is van alle Curaçao vakantie vlogs! Dit was namelijk een hele leuke dag, we namen Lana mee naar het Sea Aquarium in Curaçao waar ook de Dolphin acadamy gelegen is. 4 jaar geleden hebben Yannick en ik daar met dolfijnen gezwommen. Nu was dit geen optie in verband met Lana maar we hebben wel genoten van alle vissen en zeedieren in de Aquaria, de zeeleeuwen show (waar Lana met een harde rollende lach plezier om had), de dolfijnenshow en meer. Daarna gingen we sushi eten bij een heel goed sushi restaurant ; Chopstix en vervolgens waagden we een dansje bij Zanzibar. Kijken jullie met ons mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Zelf smelt ik helemaal als ik die rollende lach van plezier hoor bij Lana, als je eigen kindje gelukkig is en plezier heeft dan ben je als moeder helemaal content! Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden! Laat je reactie achter bij de comments!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

23 gedachten over “Curaçao vakantie vlog #7 Sea Aquarium en sushi bij chopstix!”

  1. Wat een super leuke vlog, die rollende lach van Lana is zo aanstekelijk en lief!

  2. Ah dat lachje van Lana is echt zo schattig, hele leuke vlog weer, ik vind deze vlogserie zo tof!

  3. oohh Lana wordt al een echte dame zeg! Iedere keer als ik een vlog bekijk moet Novah meekijken. Niet dat ze dat van mij moet maar dat moet ze van zichzelf want ze trek de computer naar zich toe ☺️
    Tamara onlangs geplaatst…Get to now meMy Profile

  4. Jammer dat je reisvlogs er bijna op zitten… Lana haar lachje is echt heel schattig! Ze heeft er duidelijk van genoten 🙂

  5. Die SUSHIIII oh wat zien die er lekker uit zeg! De haaien daar schrok ik even van kreeg echt even rillingen. en wat is Lana een lekker kindje lachebekkie haha. Ik vind jullie echt vrolijke lieve mensen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.