PLOG : Datenight met Yannick en ….

plogjeDit keer even geen normale mommy monday maar een plog.
De plog van vandaag zijn de foto’s die ik afgelopen donderdag gemaakt heb. Een lange, leuke maar drukke dag. Het zou een lange dag worden (tot na 23.30) dus we besloten dat Lana uit logeren zou gaan bij mijn ouders. Mijn ouders namen Lana mee naar de Efteling, wij konden daardoor een dagje ons ding doen. We hadden een leuk event van Ben en Jerry’s in Amsterdam op de planning staan met o.a een diner en bioscoopvoorstelling. Het werd daardoor gelijk een datenight. Daarvoor moest er nog wel gewerkt en gesport worden dus wat eraan vooraf ging zie je ook allemaal in deze plog. Kijk je mee?

Goedemorgen! Ik ben zo’n lazy-ass die als ze weet dat ze die dag gaat sporten, en daarvoor de deur niet uit hoef, al de hele dag in sportoutfit rondloopt. Herkenbaar voor anderen? Dit is mijn nieuwe sportoutfit! Die konden jullie in een diary al even zien. De legging kocht ik bij Modemusthaves, de Nike top en het Adidas vest kocht ik bij Zalando. Heerlijk kleurrijk outfitje!

Lana had er ook al vroeg zin in, terwijl ik me opfriste was zij de vloer al aan het dweilen 😉 #Iwish 😛

Samen ontbijten 🙂

Voor ik ook maar 1 hap van mijn eten kan eten moet ik eerst mijn bloedsuiker checken en insuline toedienen. Dit soort momenten laat ik eigenlijk nooit in diary’s enzo zien, toch is het iets waar ik 24/7 mee bezig ben. Ik dacht, laat ik het eens even zien ;).

7.6 is voor mij netjes, ik dien wat insuline toe voor mijn ontbijtje en dan mag ik aanvallen.

Lana heeft een nieuwe fiets! Ze is er dolgelukkig mee en zodra we beneden zijn wil ze haar fietsje al op. Leuk nieuws voor jullie: binnenkort vinden jullie een hele toffe winactie online op Kellycaresse.nl 😉 #staytuned!

Geweldig zo’n verse bonen koffieapparaat, echt waar, maar het schoonmaken is helemaal niet leuk. Het schoonmaakprogramma duurt ruim een half uur en moet ongeveer maandelijks worden uitgevoerd. Ik stel het altijd het liefst uit haha.

Het was zo lekker weer dat ik heerlijk buiten was met Lana. Ze vind het heerlijk om rond te stappen.

Daarna ging ik Lana verschonen en klaarmaken voor haar logeerdag. Het liefst doe ik Lana haar ‘nette’ kleding pas na het ontbijt aan want knoeien daar geeft ze garantie voor haha. Mijn ouders kwamen haar daarna ophalen.

Lana moest natuurlijk ook met mijn ouders even op haar fiets ‘fietsen’ buiten.

Flink kroelen want ik zou Lana een dag niet zien.

Even tussendoor wat werk verzetten, wel met deze mooie waterfles waardoor het me eens wel lukte om voldoende water te drinken.

Hier word ik blij en trots van: Als ik ontdek dat Yannick zijn kleding voor het avondje weg al heeft klaargelegd, Meneer heeft er zin in, en ik ook! 🙂

Ik maakte tosti’s als lunch, ik had zoveel honger dat ik wel dacht er 2 op te kunnen (dus van 4 boterhammen), na 1 zat ik bomvol dus schoof ik ze maar door naar Yannick. Mijn ogen zijn altijd groter als mijn maag. Herkenbaar?

Tijd voor mijn Kayla Itsines workout!

En rond 14.30 vertrokken we richting Amsterdam. Ik snackte een appel onderweg.

We hadden er zin in!

We waren door Ben en Jerry’s Nederland uitgenodigd voor de perslancering van hun nieuwe Cookie Core smaken. Daar hoorde een live Skype call bij met een presentatie van een belangrijke spreker van Ben en Jerry’s, hij legde van alles uit over de nieuwe smaken.

Daarna mochten we de smaken proeven: What-a-lotta Chocolate, Utter Peanut Butter Clutter en Speculoos- Specu-Love. En oh my, dat was lekker! Mijn persoonlijke favoriet was de Utter Peanut butter clutter maar dat komt omdat ik helemaal dol ben op pindakaas. Yannick zijn favoriet was de What-a-lotta-Chocolate wat het ultieme is op het gebied van chocolade. De speculoos variant was ook erg lekker!

En we gingen op de foto samen!

Daarna gingen we met de groep de stad in om ergens een drankje te doen. Ik ging heerlijk voor een rosé, cheers!

Daarna door naar Wagamama waar we een heerlijk diner kregen, mm!

Daarna weer terug naar het Pathe Tuschinski waar we de primeur van de film: ‘De ontsnapping’ te zien kregen. Deze film (met o.a Isa Hoes) verschijnt vanaf 30 april pas in de Nederlandse bioscopen dus we waren erg vereerd dat we deze al te zien kregen. Tijdens de film werden we ook voorzien van een drankje, popcorn en Ben en Jerry ijs, ik zeg Hemels!

Na de film dronken we nog een drankje op de after party en gingen we op tijd weer naar huis. We waren tegen middernacht thuis na een hele gezellige avond. Houden jullie ook zo van Ben en Jerry ijs? Voor mij is het echt zo’n guilty pleasure waar ik maar niet te vaak aan toe moet geven haha. Wat is jouw favo smaak?
Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze plog bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

35 reacties

 • Manon
  13 april 2015

  Leuke plog! Ik eet niet heel erg vaak Ben & Jerry’s omdat ik meer van waterijs houd, maar Chunky Monkey is toch wel favoriet 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Super snelle bananenwrapMy Profile

 • Sophie
  13 april 2015

  Wat een leuke dag! Ik ben erg benieuwd naar alle smaken ijs! Fijn dat jullie avond zo geslaagd was!
  Sophie onlangs geplaatst…Ben jij wel leuk genoeg online?My Profile

 • Manon
  13 april 2015

  Ohh Ben & Jerry mijn twee BFF’s hahaha heerlijk! Leuk dat jullie erheen mochten en die film mochten zien, lijkt me een leuke film 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Ik ben zwanger!My Profile

 • Dita
  13 april 2015

  Leuke foto’s, ik ben dol op ben and jerry’s!
  Dita onlangs geplaatst…Nieuwe Tuinset van Le SudMy Profile

 • Benay
  13 april 2015

  Leuke plog. Ik moet zeggen dat ik meer een Haagendazs ijs-eter ben. haha, maar af en toe een B&J is ok niet verkeerd.
  Benay onlangs geplaatst…Interraciale relatieMy Profile

 • Liset - Beautydagboek
  13 april 2015

  Een lekker dagje voor jullie samen, wat fijn! Zo’n event met ijs is altijd goed lijkt me, wat zal dat genieten zijn :). En ook nog eens een leuke afsluiter met een filmpremière, supergezellige dag!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Action Max & More lipsticksMy Profile

 • Eva
  13 april 2015

  Hmmmm jammie!! Tis lang geleden, maar maar ik vind t wel lekker. Zo te zien hebben jullie een superdag gehad! Ziet er erg gezellig uit. Leuk stel! Liefs, Eva
  Eva onlangs geplaatst…Hoe mooi ben jij?My Profile

 • Sandra (beautybysandra)
  13 april 2015

  Ziet er erg leuk uit. Jullie zijn echt zo’n leuk stelletje!
  Sandra (beautybysandra) onlangs geplaatst…New in: Nike Internationalist SneakersMy Profile

 • Marion
  13 april 2015

  Wat is dat toch met kinderen dat ze schoonmaken alleen interessant vinden als ze heel erg klein zijn? 😉 Ik heb nog maar één keer een B&J ijsje gehad geloof ik. Het is wel heel erg lekker, maar ik geef toch de voorkeur aan een flink softijsje! Fijn zo’n dagje met z’n tweetjes.
  Marion onlangs geplaatst…Follow Your Heart #2My Profile

 • Dagmar
  13 april 2015

  Wauw wat een stralende dag vol mooie momenten! Echt supergezellige date en wat staan jullie stralend op de foto <3
  Dagmar onlangs geplaatst…Deze lente favorieten maken mij erg vrolijk!My Profile

 • Saskia
  13 april 2015

  Ik stel het schoonmaken van de koffiemachine ook zo lang mogelijk uit 🙂 en ik ben dol op ben&jerry’s!
  Saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 15)My Profile

 • Joy
  13 april 2015

  Leuk om weer een dagje met je te zijn mee geweest! Wat ziet het er weer allemaal mooi, leuk en gezellig uit!
  Leuk dat Lana heen logeren gaat.
  Joy onlangs geplaatst…Alleen thuis latenMy Profile

 • Jess
  13 april 2015

  Oehhhh lekker zeg Ben & Jerry’s! Leuke foto van jullie samen met die bordjes. Ik vind het stiekem enorm schattig dat Yannick zijn kleding zo klaar legt.
  Jess onlangs geplaatst…Bedelblog – LymetrialMy Profile

 • Colinda
  13 april 2015

  Leuke plog, Ben en jerry’s is zo lekker. Hier willen we ook naar de film de ontsnapping, heb tijdens fifty shades of grey de trailer gezien. En mijn schoonzusje en ik hadden gelijk zo van daar moeten we heen. 🙂
  Colinda onlangs geplaatst…Het begin van een gezinMy Profile

 • Nesrin
  13 april 2015

  Datenight & Ben & Jerry’s=best of both worlds.

  Ik het afgelopen weekend datenight met mijn bank en een pot New York Super Fudge 😉

  Leuke foto’s!
  Nesrin onlangs geplaatst…Photodiary Keeping up with NesrinMy Profile

 • beautifulday4makeup
  13 april 2015

  Hihi ik ben ook zo. Van ‘s morgens vroe al mij sportkleren aan als ik net meer weg meot
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Zondag – Spellendag: FlashpointMy Profile

 • Kim
  13 april 2015

  Lana wordt al een echte dame!
  Kim onlangs geplaatst…My Birthday PresentsMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  13 april 2015

  Wat een leuk event, fijn dat jullie er samen naartoe konden! Jullie zagen er goed uit!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Fotodagboek: dansrepetitie op hakken, terrasje en vriendinnenweekendMy Profile

 • Eline
  13 april 2015

  Ik kan me de laatste keer niet heugen dat ik BJ op heb! Tegenwoordig maak ik mijn ijs zelf, minstens zo lekker en 24234 keer gezonder!
  Eline onlangs geplaatst…Tonijn peulvruchten saladeMy Profile

 • Britt * TevredenStudentenleven
  13 april 2015

  Leuke plog! Zo knap dat je heel de tijd onthoudt dat je foto’s moet maken. Het is mij echt nog geen één keer gelukt ook maar iets van een foto diary te posten, haha. En weer allemaal lekker eten! Word er vrolijk (en hongerig) van!
  Britt * TevredenStudentenleven onlangs geplaatst…Hebben: Stationery Box!My Profile

 • Kim
  13 april 2015

  Leuke plog! Ik vind lana echt zo schattig, sowieso vind ik die leeftijd erg leuk! En jij straalt op elke foto zo veel geluk uit! Echt prachtig om te zien

 • Lifesabout
  13 april 2015

  Heerlijk zijn zulke avondjes weg met zijn tweeën. Ik denk dat het wel heel motiverend werkt om te gaan sporten in zo’n nieuwe outfit of niet? Moet ik hier ook maar eens proberen 😉
  Ogen zijn hier ook altijd groter ja…bummer.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Natriumarme producten in de test deel 5.My Profile

 • Eline
  13 april 2015

  wat een super gezellige dag!! Ben ook benieuwd naar die nieuwe smaken van Ben&Jerry’s!
  Eline onlangs geplaatst…Zonder wifi zitten was nog nooit zo leuk!My Profile

 • Vanessa
  13 april 2015

  Een leuk dagje met jullie tweetjes, fijn! Mooie foto van jullie. En een Ben & Jerry ijsje gaat er hier ook wel in!
  Vanessa onlangs geplaatst…Plog: Een dagje naar de stadMy Profile

 • Marloes
  13 april 2015

  Heerlijk zo’n avond met zijn tweeën. Leuke plog Kelly!
  Marloes onlangs geplaatst…Motivation Monday #9 Kayla Itsines Bikini Body GuideMy Profile

 • Nicetobeout
  13 april 2015

  Wat een bofkonten zijn jullie met die lekkere ijsjes! Heerlijk he zo’n datenight. Wij deden er afgelopen weekend ook een. Maar dan met de film Insurgent en biertjes tijdens een 90s avond.
  Nicetobeout onlangs geplaatst…Mijn week in foto’sMy Profile

 • Bente
  13 april 2015

  Klinkt echt als een super leuk evenement! Mijn favoriet van B&J is denk ik toch de normale cookie dough… Die vind ik echt zo zo lekker! Maar naar deze nieuwe smaken ben ik ook erg benieuwd, vooral die van chocola!
  Bente onlangs geplaatst…Sportupdate: Nike event en Dam tot DamloopMy Profile

 • Tamara
  13 april 2015

  Leuke plog! Ik ben gekkkkk op ben & jerry’s! Vooral op baked alaska! Ik ben wel heel benieuwd naar de nieuwe smaken! Wat bijzonder dat je dat laat zien van je diabetes! Dat wist ik helemaal niet!
  Tamara onlangs geplaatst…Help! Mijn kind word gepest!My Profile

 • Paperblooming Prints
  13 april 2015

  Leuke plog! En wat lief dat Yannick zijn kleding klaarlegt 🙂

  En wat doe je me aan met al die jaloersmakende foto’s Ben en Jerry ijs!

  xx

  Lotte – Paperblooming
  Paperblooming Prints onlangs geplaatst…Printable Art Wall Decor Digital Typographic Print 'But first coffee' Downloadable Printable Home Decor Inspirational Print Coffee art Print by paperbloomingMy Profile

 • lieke
  13 april 2015

  Wat een leuke dag zeg!! Lijkt me heerlijk om er even met zn tweetjes tussen uit te gaan zeg! Genieten!

  Liefs lieke
  lieke onlangs geplaatst…Geboorteletters Mason | DIY & BabyMy Profile

 • Nicole
  13 april 2015

  Oehhh lekker zeg! B&J’s!
  En gave sportbroek heb je.. love al die kleurtjes..
  Nicole onlangs geplaatst…Mooie lente dagMy Profile

 • Anneleen
  13 april 2015

  Oh wat een fijn uitstapje, zo met zen tweetjes 😉 ben & jerry ijs is zo lekker, yummie!

 • Ilse
  14 april 2015

  Wat een leuke plog!

 • alexa
  15 april 2015

  wat een leuke plog en leuk dat jullie een date night hadden en die fiets van lana is echt heel schattig en oe ben & jerry’s!
  alexa onlangs geplaatst…Jet Set horlogeMy Profile

 • Roxanne
  18 april 2015

  Ziet er uit als een erg leuk dagje! Ik ben benieuwd naar de nieuwe B&J smaken en naar de film, het boek las ik een paar jaar geleden al.
  Wat een leuke fles trouwens, waar komt ie vandaan?
  Roxanne onlangs geplaatst…La Fare 1789 Ideal gezichtscrème (alle huidtypes)My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.