crop top op een hoge taille rok

Voor mijn doen is dit een hele gewaagde outfit. Ik draag namelijk een crop top, iets wat ik er geweldig uit vind zien bij anderen maar bij mij? Durf ik dat wel? De high waist rok vind ik al best gewaagd voor mijn doen dus deze combinatie moet ik gewoon even proberen om out of the box te denken, om eens even ‘gek’ te doen. Het werd echt een classy look die ik afmaakte met een rode lipstick en mijn haren in een nette knot. Benieuwd naar meer foto’s van deze outfit combinatie met de crop top? Klik dan op lees meer.

crop top op een hoge taille rok

crop top op een hoge taille rok

crop top op een hoge taille rok

De crop top die ik draag is een exemplaar die ik onlangs shopte bij Zara. De hoge taille rok heb ik jullie al eens laten zien, deze komt van H&M. De outfit bij elkaar koste op een dubbeltje na €20,00. Ik maakte de outfit af met een zwarte legging en korte enkellaarsjes, die waren we vergeten op de foto te zetten, maar daar ging het niet om. Het ging erom dat ik het durfde om een crop top te dragen en dat ik eigenlijk best trots ben op de combinatie die ik ermee wilde maken. Het navel truitjes effect wilde ik namelijk echt voorkomen.

Wat vind jij van deze outfit? En wat vind jij van de crop top? Een Yay of een Nay? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

43 gedachten over “Outfit: De crop top op een hoge taille rok”

 1. Staat je echt heel erg goed! En wat een mooi figuur heb je toch. 🙂 Je kan het zeker weten hebben en ik vind het leuk gecombineerd met rode lipstick.
  Samantha onlangs geplaatst…Let’s Get PersonalMy Profile

 2. Erg leuk, staat je echt goed! Ik vind de crop top leuk bij anderen, maar zelf heb ik er echt de buik (nog) niet voor.

 3. Wauw, wat staat dat je goed! Je hebt ook echt zó’n mooi figuurtje! Het is stijl vol en zeker niet ordinair of zo.

 4. Dikke yay! Je hebt een prachtig figuur. Jij kan het hebben. Ik niet, ik kan echt geen crop top dragen met mijn figuur 🙁

 5. Wat ben jij toch prachtig, het staat je geweldig dus niet zo onzeker zijn hoor en gewoon lekker dragen!

 6. Ik ben ook niet zo van de crop tops, de meeste vrouwen die hem dragen kunnen net zo goed alleen in een BH rondlopen. Maar deze heeft een fijne lengte met de hoge rok er onder en je draagt hem erg leuk! Ook heb je echt een prachtfiguur!

 7. erg leuke outfit! Wat ben je toch slank, echt een prachtige rok met zo’n mooi figuur!

 8. Het staat je wel, maar ik ben geen fan van die croptops. Ze doen me teveel denken aan de naveltruitjes van vroeger…
  Petra onlangs geplaatst…PeuterpraatMy Profile

 9. Je hebt een prachtig lichaam en kan het heel goed hebben! Persoonlijk houd ik niet zo van crop tops, in vind het toch iets te bloot. misschien als er een singlet onder gedragen word. het geeft namelijk wel een leuk laagjeseffect zo’n losvallende top erboven. Of over een maxidress die iets te bloot is aan de bovenkant!
  Esmée – Essusweetslife onlangs geplaatst…Je bescheiden/netjes kledenMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.